Witte Wensballon Geluksballon

De enige echte vuurbestendige geluksballon wensballon 50x100cm. Deze ballon voldoet aan de Nederlandse regelgeving. Op de achterkant van de verpakking staat de uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Lees meer...
€4,99 Incl. btw
  • Bestel 2 voor €4,74 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 5 voor €4,49 per stuk en bespaar 10%
+ -
In winkelwagen
Aantal: 45

Witte Wensballon Geluksballon Ufoballon. De enige echte vuurbestendige geluksballon wensballon. Deze ballon voldoet aan de Nederlandse regelgeving. Op de achterkant van de verpakking staat de uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Technisch gezien is een geluksballon niets anders dan een gewone heteluchtballon. De brander verwarmt de lucht in de ballon, waardoor deze stijgt. Dankzij de lichte constructie vliegt de geluksballon bijzonder hoog en ver. Ook al door de stilte waarmee de ballon zich voortbeweegt, een zeer indrukwekkend en mooi gebeuren. Boeddhisten kennen aan het oplaten van de geluksballon een bijzondere betekenis toe. Zij geloven dat je samen met de ballon ook het kwade dat in de mens aanwezig is verzamelt en wegstuurt. De vlam brandt zo'n 5 tot 10 minuten. Als de vlam dooft, blijft de ballon nog minutenlang zweven en daalt hij langzaam. Doordat de Happiness Geluksballon bijna helemaal van natuurlijke materialen is vervaardigd, is de milieuschade uiterst beperkt. Zeker in vergelijking met heliumballonnen en vuurwerk!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Shop nu de leukste artikelen voor Valentijn Verbergen