Wegwerp Helium Cilinder Fles met 50x 9inch Gekleurde Ballonnen

Wegwerp Helium Cilinder Fles met 50x 9inch Gekleurde Helium Latex Ballonnen. De grootste en goedkoopste Helium Cilinder op de Nederlandse Markt.

Aantal: 30

Wegwerp Helium Cilinder tank met 50x 9inch Gekleurde Helium Ballonnen en Ballonnenlint. Geweldig feestpakket! Dit is de grootste wegwerp cilinder op de markt en die vindt u nergens goedkoper!! Voor 15.00 uur besteld op werkdagen is de volgende werkdag in huis. 

Met deze helium cilinder kunt u ongeveer 50x9inch helium ballonnen of 30x11inch helium ballonnen of 24x18inch folieballonnen vullen. U kunt al deze ballonnen los kopen in onze winkel. Houdt u er aub rekening mee dat 9inch (22.5cm) latex ballonnen maar 5-7 uur in de lucht blijven. Wij verkopen Hi-Float, een gel waarvan u een klein pompje in de ballon doet zodat deze 25x langer in de lucht blijft. Folieballonnen blijven dagen in de lucht. 

De heliumfles is erg licht en makkelijk in gebruik (instructies vindt u op de doos en de cylinder, in het engels). Voor meer vragen zie ook onze Veelgestelde vragen of email ons. Wij helpen u graag verder. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen