Verjaardag

Bekijk hier ons aanbod van vlaggenlijnen voor verjaardagen.

Zwart Zilver Sparkling Happy Birthday Vlaggenlijn

Leuke stijlvolle zwarte vlaggenlijn met goud zilveren glitter tekst: Happy Birthday. De vlaggenlijn is 4 meter lang. De vlaggen zijn aan 1 kant bedrukt. We verkopen nog veel meer leuke versiering voor een speciale verjaardag.

€2,95
Beschikbaar
Krijtbord Vlaggenlijn voor Eigen Tekst

Leuke Krijtbord Vlaggenlijn van 6 meter om eigen tekst op te schrijven. Lekker persoonlijk en elk feest een andere tekst. U krijgt er een wit krijtje bij maar met gekleurde krijtjes kunt u er helemaal een feestelijke slinger van maken.

€2,75
Beschikbaar
Happy Birthday Ballonnen Slinger

Vrolijke, Gekleurde Happy Birthday Ballonnen Slinger van ongeveer 10 meter. U krijgt een slinger met gekleurde, kartonnen, ballonnen met de tekst: Happy Birthday. Geschikt voor jong en oud.

€2,75
Beschikbaar
Blauwe Happy Birthday Vlaggenlijn

Mooie Plastic Lichtblauwe Glitter Vlaggenlijn Slinger met Happy Birthday Print - 3.6 meter. Voor binnen en buiten gebruik. Leuke versiering voor een verjaardag.

€1,95 €2,75
Niet beschikbaar
Elegant Lush Blush Vlaggenlijn - Happy Birthday

Mooie blush roze vlaggenlijn gecombineerd met rosé goud en de tekst Happy Birthday. Verpakt per stuk met een lengte van 6 meter.

€3,95
Beschikbaar
Zwart Roze Sparkling Happy Birthday Vlaggenlijn

Leuke stijlvolle zwarte vlaggenlijn met roze glitter tekst: Happy Birthday. De vlaggenlijn is 4 meter lang. De vlaggen zijn aan 1 kant bedrukt. We verkopen nog veel meer leuke versiering voor een speciale verjaardag.

€2,95
Beschikbaar
Let's get wasted vlaggenlijn

Let's get wasted vlaggenlijn 6 meter lang. Grappige vlaggenlijn voor een gek feest. We verkopen ook de ballonnen en ook versiering met andere gekke teksten.

€2,95 €3,60
Beschikbaar
Confetti Party Vlaggenlijn

Leuke slinger met Party en confetti print dus te gebruiken voor heel veel feesten. De plastic vlaggenlijn is 6 meter lang en kan binnen en buiten opgehangen worden.

€3,99
Beschikbaar
Cheers B*tches Vlaggenlijn

Cheers B*tches Vlaggenlijn. 6 meter lang. Grappige vlaggenlijn voor een gek feest. We verkopen ook de ballonnen en ook versiering met andere gekke teksten.

€2,95 €3,60
Beschikbaar
Vlaggenlijn met Confetti Print

Leuke doorzichtige Vlaggenlijn met confetti print. De vlaggenlijn is 10meter lang. Voor diverse feesten te gebruiken. Wij verkopen ook de bekers en de bordjes en andere versiering.

€2,75 €3,60
Beschikbaar