Effen Kleuren

Bekijk hier ons aanbod van vlaggenlijnen in effen kleuren. De vlaggenlijnen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en perfect voor elke gelegenheid.

Zwarte Vlaggenlijn Mini - 3mtr

Mooie Plastic Zwarte Vlaggenlijn Slinger 3 m Lang.. Voor binnen en buiten gebruik. Deze zwarte vlaggenlijn is zeer geschikt voor Halloween- en andere themafeesten.

€1,25
Beschikbaar
Vlaggenlijn Wit Mini - 3mtr

Mooie Plastic Witte mini Vlaggenlijn Slinger 3meter. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten. We verkopen de vlaggenlijnen ook in andere kleuren.

€1,25
Beschikbaar
Vlaggenlijn Metallic Zilver Mini - 3mtr

Mooie versiering voor een bruiloft, verjaardag en ander feest. Metallic Glimmende Zilveren Vlaggenlijn 3m Lang. De vlaggen van deze mooie vlaggenlijn zijn aan beide kanten metallic glimmend.

€2,95
Beschikbaar
Vlaggenlijn Metallic Goud Mini - 3mtr

Mooie versiering voor een bruiloft, verjaardag en ander feest. Metallic Glimmende Gouden Vlaggenlijn 3m Lang. Combineer met onze mooie gouden ballonnen en uw zaal ziet er meteen feestelijk uit.

€1,25
Beschikbaar
Vlaggenlijn Baby Roze Mini - 3mtr

Mooie Plastic Baby Roze Vlaggenlijn Mini . Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten. We verkopen de vlaggenlijnen ook in andere kleuren.

€1,25
Beschikbaar
Magenta Roze Vlaggenlijn Mini - 3mtr

Mooie Plastic Magenta Roze mini Vlaggenlijn 3 mtr. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten. We verkopen de vlaggenlijnen ook in andere kleuren.

€1,25
Beschikbaar
Vlaggenlijn Baby Blauw Mini - 3mtr

Mooie Plastic Lichtblauwe Vlaggenlijn 3 meter. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor geboorte jongen, baby shower, verjaardagen en andere feesten.

€1,25
Beschikbaar
Blauwe Vlaggenlijn Mini - 3mtr

Mooie Plastic Blauwe Mini Vlaggenlijn. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten. We verkopen de vlaggenlijnen ook in andere kleuren.

€1,25
Beschikbaar
Mini vlaggenlijn Paars - 3mtr

Mooie Plastic Paarse mini Vlaggenlijn Slinger 3mtr Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten. We verkopen de vlaggenlijnen ook in andere kleuren.

€1,25
Beschikbaar
Vlaggenlijn Rood Mini - 3mtr

Mooie Plastic Rode Mini Vlaggenlijn 3 meter. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten. We verkopen de vlaggenlijnen ook in andere kleuren.

€1,25
Beschikbaar
Vlaggenlijn Oranje Mini - 3mtr

Mooie Plastic Oranje mini Vlaggenlijn 3mtr. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor geboorte jongen, baby shower, verjaardagen en andere feesten.

€1,25
Beschikbaar
Vlaggenlijn Geel Mini - 3mtr

Mooie Plastic Gele Vlaggenlijn Mini 3mtr. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten.

€1,25
Beschikbaar
Vlaggenlijn Lime Groen Mini - 3mtr

Mooie Plastic Groene Mini Vlaggenlijn Slinger 3mtr. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten.

€1,25
Beschikbaar
Vlaggenlijn Gekleurd - 3mtr

Mooie Plastic Gekleurde Vlaggenlijn Slinger 3mtr. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten.

€1,25
Beschikbaar
Vlaggenlijn Zwart - 10m mtr

Mooie Plastic Zwarte Vlaggenlijn Slinger 10 m Lang met 15 Vlaggen. Voor binnen en buiten gebruik. Deze zwarte vlaggenlijn is zeer geschikt voor Halloween- en andere themafeesten.

€0,97
Beschikbaar
Vlaggenlijn Wit 10m Lang

Mooie Plastic Witte Vlaggenlijn Slinger 10m Lang met 15 Vlaggen. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten. We verkopen de vlaggenlijnen ook in andere kleuren.

€0,97
Beschikbaar
Vlaggenlijn Zilver Metallic - 10mtr

Mooie versiering voor een bruiloft, verjaardag en ander feest. Metallic Glimmende Zilveren Vlaggenlijn 10m Lang. De vlaggen van deze mooie vlaggenlijn zijn aan beide kanten metallic glimmend.

€1,75
Beschikbaar
Vlaggenlijn Goud Metallic - 10m

Mooie versiering voor een bruiloft, verjaardag en ander feest. Metallic Glimmende Gouden Vlaggenlijn 10m Lang. Combineer met onze mooie gouden ballonnen en uw zaal ziet er meteen feestelijk uit.

€1,75
Beschikbaar
Vlaggenlijn Baby Roze - 10mtr

Mooie Plastic Baby Roze Vlaggenlijn Mini. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten. We verkopen de vlaggenlijnen ook in andere kleuren.

€0,97
Beschikbaar
Magenta Roze Vlaggenlijn - 10mtr

Mooie Plastic Magenta Roze Vlaggenlijn Slinger 10m Lang met 15 Vlaggen. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten. We verkopen de vlaggenlijnen ook in andere kleuren.

€0,97
Beschikbaar
Vlaggenlijn Baby Blauw - 10m

Mooie Plastic Lichtblauwe Vlaggenlijn Slinger 10m Lang met 15 Vlaggen. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor geboorte jongen, baby shower, verjaardagen en andere feesten.

€0,97
Beschikbaar
Blauwe Vlaggenlijn - 10mtr

Mooie Plastic Blauwe Vlaggenlijn Slinger 10 m Lang met 15 Vlaggen. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten. We verkopen de vlaggenlijnen ook in andere kleuren.

€0,97
Beschikbaar
Vlaggenlijn Paars - 10mtr

Mooie Plastic Paarse Vlaggenlijn Slinger 10m Lang met 15 Vlaggen. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten. We verkopen de vlaggenlijnen ook in andere kleuren.

€0,97
Beschikbaar
Vlaggenlijn Rood - 10 mtr

Mooie Plastic Rode Vlaggenlijn Slinger 10m Lang met 15 Vlaggen. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten. We verkopen de vlaggenlijnen ook in andere kleuren.

€0,97
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    MOMENTEEL ZIJN WIJ PER MAIL NIET TE BEREIKEN VOOR VRAGEN BEL NAAR 0299-425593 Verbergen