Slingers

Bekijk hier ons aanbod van slingers voor verjaardagen, babyshower, geboorte, huwelijk etc.

Roze Geboorte Slinger Beertjes

Roze Papieren Geboorte Slinger Beertjes 6 meter lang. Leuke versiering voor de geboorte van een meisje of een baby shower. Combineer met (licht)roze versiering en het feest is compleet.

€2,45
Beschikbaar
Oktoberfest Slinger Bier en Krakelingen

Deze leuke Oktoberfeest slinger heeft 15 onderhangers in de vorm van bierpullen en krakelingen. Deze kunt u over de gehele lengte zelf positioneren. De lengte van deze banner slinger is 10 meter.

€1,95 €2,75
Beschikbaar
Sweet 16 Slinger Met Hangers

Roze - wit - zwarte slinger (4 m lang) met hangers met 'Sweet 16' opdruk en leuke roze - zilver - zwarte print. Leuk om op te hangen bij een sweet 16!

€2,95
Beschikbaar
Blauwe geboorte slinger met rompertjes

Blauwe papieren geboorte slinger met rompertjes in verschillende kleuren blauw. De slinger is 6 meter lang. We verkopen nog veel meer versiering voor de geboorte van een jongen of voor een baby shower.

€2,45 €2,99
Beschikbaar
Ijsjes Slinger Strandfeest

Ijsjes Slinger Strandfeest. Slinger met verschillende slippers voor een leuk strandfeest beach party hawaii gevoel. De slinger is ongeveer 10 meter lang en heeft 15 verschillende kartonnen slippers van ongeveer 25cm.

€2,49 €3,50
Beschikbaar
Lichtblauwe Crêpe Slinger 6M

Leuke versiering die u makkelijk kunt draaien en met 6 meter lengte bent u snel klaar. We verkopen nog veel meer lichtblauwe versiering, ballonnen en slingers. Leuk voor een bruiloft, verjaardag of ander feest.

€2,95
Beschikbaar
70's Disco Cascade Slinger

70's Disco Cascade Slinger van 2.13 meter lang. De slinger kun je ook in 2 of 3 stukken knippen. Mooie versiering voor een 70's disco feestje.

€3,99
Beschikbaar
Slinger met Strandslippers

Slinger met verschillende strandslippers voor een leuk strandfeest beach party hawaii gevoel. De slinger is ongeveer 10 meter lang en heeft 15 verschillende kartonnen slippers van ongeveer 25cm.

€2,49 €3,50
Beschikbaar
Witte Slinger met Honeycomb Harten

Een keer iets anders dan een gewone slinger: Prachtige witte slinger met honeycomb harten om ieder feest mee op te fleuren. De slinger is 4meter lang. Deze slinger is van mooie kwaliteit en kan mooi met onze pompoms en lampionnen gecombineerd worden

€4,75
Beschikbaar
Roze mini slingers 2 stuks

Roze mini slingers 2 stuks van 2.5 meter lang. Leuke versiering voor de geboorte van een meisje, verjaardag,roze feestje of baby shower. Combineer met roze versiering en het feest is compleet.

€2,25 €2,99
Beschikbaar
Sarah 50 jaar regenboog slinger

Sarah 50 jaar regenboog slinger met onderhangers. Deze slinger is 4 meter lang en heeft 12 onderhangers met een diameter van 11cm. Leuke aankleding voor een Sarah 50 jaar feest.

€3,25
Beschikbaar
Witte Duiven Slinger 2meter

Romantische Witte Duiven Slinger 2meter lang. Mooie versiering voor uw speciale dag. Leuk voor thuis of de feestlocatie.

€1,95 €2,50
Beschikbaar
Slinger met Witte Kwastjes Versiering

Deze elegante slinger is voorzien van witte franjes voor een elegant en fraai effect. Een versiering met karakter voor bijvoorbeeld bruiloften. Deze slinger met kwastjes is ongeveer 3 meter lang en er hangen 9 kwastjes aan van ongeveer 50cm lang.

€2,75
Niet beschikbaar
Metallic Paarse Fringe Slinger

Mooie glimmende metallic paarse fringe franje garland slinger voor diverse feesten en in diverse kleuren verkrijgbaar. Lange slinger van: 5,5m x 12,5cm

€1,95 €2,95
Beschikbaar
Neon zalm crêpe papier slinger

Neon zalm crêpe papier slinger 18 meter lang. Al onze crepe papieren slingers zijn extra brandvertragend behandeld volgens norm NTA-8007; dus ook geschikt voor de horeca! Leuke versiering voor een neon disco feestje.

€5,99
Beschikbaar
Summer party Slinger met Lampionnen

Summer party Slinger met Hawaii Beach Print Lampionnen. De slinger is 3.6 meter lang en heeft 6 leuke hawaii strand print lampionnen (ongeveer een doorsnede van 10cm).

€4,95 €5,99
Beschikbaar
Slinger met Blauwe Kwastjes Versiering

Leuke Slinger met Blauw, Baby Blauw en Witte papieren Kwastjes. De slinger is ongeveer 3 meter lang en er hangen 9 kwastjes aan van ongeveer 50cm lang. Geweldige versiering voor een baby shower geboorte jongen of een verjaardag.

€2,75
Niet beschikbaar
Witte Bloemenslinger met Lichtjes

Leuke Witte Bloemenslinger met Lichtjes voor buiten met 10 witte bloemen met lichtjes. Deze slinger is voor een (tuin)feest. De 3x AA batterijen zijn niet inbegrepen.

€4,95 €8,99
Beschikbaar
Neon groen crêpe papier slinger.

Neon groen crêpe papier slinger 18 meter lang. Al onze crepe papieren slingers zijn extra brandvertragend behandeld volgens norm NTA-8007; dus ook geschikt voor de horeca! Leuke versiering voor een neon disco feestje.

€5,99
Beschikbaar
Roze Slinger Met Lampionnen

Roze slinger (3,7 m lang) met bloemetjes en roze lampionnen met nijlpaardjes, rompertjes en schoentjes. Leuk om op te hangen bij een baby shower of de geboorte van een meisje!

€5,95
Beschikbaar
Roze Slinger Met Ooievaars

Slinger (4 m lang) die van wit overloopt in roze met ooievaars. Leuk om op te hangen bij een baby shower of de geboorte van een meisje!

€3,95
Beschikbaar
Bierfeest Papieren Slingers met Onderhangers

Bierfeest versiering slinger met bierpullen onderhangers. Deze papieren bierfeest versiering slinger is erg leuke decoratie voor een bier party Oktoberfest Oktoberfeest. De slinger is 4 meter lang.

€3,49
Beschikbaar
Vrolijke welkom thuis spiraal slingers

Vrolijke welkom thuis spiraal slingers 3 stuks. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voor een welkom thuis feestje.

€2,95 €3,99
Niet beschikbaar
Blauwe Slinger Met Ooievaars

Slinger (4 m lang) die van wit overloopt in blauw met ooievaars. Leuk om op te hangen bij een baby shower of de geboorte van een jongetje!

€3,95
Beschikbaar