Traktatiezakjes

Trakteren is altijd leuk maar onze traktatiezakjes maakt uitdelen nóg leuker!

Blauwe Frozen Uitdeelzakjes

6x Blauwe Frozen Uitdeelzakjes Feestzakjes. Leuke versiering voor een Frozen feestje. Nu alles in de aanbieding voor Euro 0,99. Wees er snel bij want op = op!

€1,65 €1,99
Beschikbaar
Mickey Mouse Clubhouse Uitdeelzakjes

6x Mickey Mouse Clubhouse Uitdeelzakjes van ongeveer 17x25cm. We verkopen veel meer versiering van Mickey Mouse Clubhouse en ook van Minnie Mouse.

€1,95
Beschikbaar
Sweet 16 snoep party bags

Sweet 16 snoep party bags. 20x sweet 16 uitdeelzakjes met sluitclip. Je bent nooit te oud voor snoep. Leuk om neer te zetten op een sweet 16.

€4,50
Beschikbaar
Minnie Mouse Uitdeelzakjes

6x Minnie Mouse Uitdeelzakjes Feestzakjes. De zakjes zijn ongeveer 17x25cm. Er kunnen ook namen opgeschreven worden. We verkopen veel meer versiering van Minnie Mouse en Mickey Mouse.

€1,95
Beschikbaar
Roze Frozen Anna Elsa Uitdeelzakjes

6x Roze Frozen Anna Elsa Uitdeelzakjes Feestzakjes. Leuke versiering voor een Frozen feestje. Nu alles in de aanbieding voor Euro 0,99. Wees er snel bij want op = op!

€0,99 €1,99
Beschikbaar
Eenhoorn Uitdeelzakje Feestzakje

Eenhoorn Uitdeelzakje Feestzakje - 8 stuks van ongeveer 17x23cm. We verkopen nog veel meer leuke Eenhoorn versiering en aankleding.

€1,45 €1,99
Beschikbaar
Lichtroze organza uitdeelzakjes

Lichtroze organza uitdeelzakjes 10 stuks. De zakjes zijn ongeveer 7,5x10cm. Leuk om snoepjes of iets anders in te doen. Leuke versiering voor de geboorte van een meisje, baby shower, bruiloft of verjaardag. Combineer met (licht)roze versiering en het fees

€2,75
Beschikbaar
Uitdeelzakje Frozen 2 - 6stk

Uitdeelzakjes Frozen 2. Beleef opnieuw een magische verjaardag!

€1,65
Beschikbaar
Lichtblauwe Organza uitdeelzakjes 10stuks

Lichtblauwe Organza uitdeelzakjes 10stuks. Leuke versiering voor de geboorte van een jongen of een baby shower. Combineer met lichtblauwe versiering en het feest is compleet.

€2,75
Beschikbaar
Smurfen Uitdeelzakjes Feestzakjes

Smurfen Uitdeelzakjes Feestzakjes 8 stuks van ongeveer 17x24cm. We verkopen nog veel meer leuke versiering een aankleding voor een Smurfen feestje.

€1,49 €1,99
Beschikbaar
Smurfen uitdeelzakjes Aanbieding

8x Smurfen uitdeelzakjes feestzakjes nu in de aanbieding voor maar euro 0,99. We hebben van deze lijn nog meer producten in de aanbieding voor maar Euro 0,99 Wees er snel bij want op = op!

€0,99 €1,99
Beschikbaar
Finding Dory Uitdeelzakjes

6 stuks Finding Dory Uitdeelzakjes. Leuke uitdeelzakjes feestzakjes met vrolijke print en ruimte om naam onderop neer te zetten. We verkopen nog meer Finding Dory versiering en decoratie.

€1,95
Beschikbaar
Dinosaurus Uitdeelzakjes

Dinosaurus Uitdeelzakjes 6 stuks met mooie print en aan de onderkant van het zakje kunt u ook een naam schrijven. Leuke versiering voor een dinosaurus kinderfeestje.

€1,45 €1,99
Beschikbaar
Sofia het prinsesje uitdeelzakjes

Sofia het prinsesje uitdeelzakjes feestzakjes 6 stuks van ongeveer 17x23cm. Er is ruimte op het zakje om namen op te schrijven. Wij verkopen alle versiering van Sofia het prinsesje.

€1,95
Beschikbaar
Ridder Reinier Uitdeelzakjes

8x Ridder Reinier Uitdeelzakjes Feestzakjes van ongeveer 17x23cm. Leuke uitdeelzakjes voor een ridder Reinier feestje.

€1,95
Beschikbaar
Woezel en Pip Uitdeelzakjes

8x Woezel en Pip Uitdeelzakjes Feestzakjes van ongeveer 25x17cm. We verkopen de hele Woezel & Pip lijn. Met leuke versiering, ballonnen en weggooi tafelservies.

€1,95
Beschikbaar
Bumba feestzakjes uitdeelzakjes

8x Bumba feestzakjes uitdeelzakjes. We verkopen nog veel meer Bumba versiering en aankleding.

€1,95
Beschikbaar