Party Poppers & Confetti

Leuke party poppers in diverse soorten, maten en kleuren. Voor elk feest wel een grappige party knallers die confetti schieten meters ver. Wil je geen knallers? Dan hebben wij ook gewone confetti voor u.

Gekleurde Voetjes Confetti

Zakje confetti met o.a. gele, roze, lila, aqua en blauwe voetjes. Leuk om op tafel te strooien bij een baby shower of geboorte!

€1,95
Beschikbaar
Roze Veiligheidsspeldjes Confetti

Confetti in de vorm van zilveren en roze veiligheidsspeldjes. Leuk om op tafel te strooien bij een baby shower of de geboorte van een meisje!

€1,95
Niet beschikbaar
Roze Voetjes Confetti

Zakje confetti met roze voetjes en sterretjes. Leuk om op tafel te strooien bij een baby shower of geboorte!

€1,95
Beschikbaar
Blauwe Voetjes Confetti

Zakje confetti met blauwe voetjes en sterretjes. Leuk om op tafel te strooien bij een baby shower of geboorte!

€1,95
Beschikbaar
16e Verjaardag Confetti

Zakje confetti met gekleurde '16' en zilveren sterretjes. Leuk om op tafel te strooien bij een 16e verjaardag!

€1,95
Niet beschikbaar
Kleine Gouden Hartjes Foiletti

Leuke versiering voor op tafel of om in envelopjes of kado's te stoppen. Kleine Gouden Hartjes Foiletti, glimmende stevige confetti. Er zit 14gram in een zakje. Leuke versiering voor een bruiloft.

€1,95
Beschikbaar
Zilveren Anniversary Confetti Foiletti

Leuke versiering voor op tafel of om in envelopjes of kado's te stoppen. Zilveren Anniversary 25 jaar Getrouwd Foiletti, glimmende stevige confetti. Er zit 14gram in een zakje.

€1,95
Niet beschikbaar
Kleine Zilveren Sterren Confetti Foiletti

Leuke versiering voor op tafel of om in envelopjes of kado's te stoppen. Kleine Zilveren Sterren Foiletti, glimmende stevige confetti. Er zit 14gram in een zakje.

€1,95
Niet beschikbaar
Gekleurde 18 Jaar Confetti Foiletti

Voor een speciale 18e verjaardag. Leuke Glimmende Metallic Confetti Foiletti voor op tafel of voor in een kaart of bij een kado. U krijgt een zakje met ongeveer 14gram gekleurde 18 Confetti Foiletti.

€1,95
Beschikbaar
Gekleurde Sterren Foiletti Confetti

Leuke versiering voor op tafel of om in envelopjes of kado's te stoppen. Gekleurde Sterren Foiletti, glimmende stevige confetti. Er zit 14gram in een zakje.

€1,95
Niet beschikbaar
5mm Zilveren Sterren Foiletti Confetti

Leuke versiering voor op tafel of om in envelopjes of kado's te stoppen. 5mm Zilveren Sterren Foiletti, glimmende stevige confetti. Er zit 14gram in een zakje.

€1,95
Beschikbaar
Gekleurde Happy Anniversary Foiletti

Leuke versiering voor op tafel of om in envelopjes of kado's te stoppen. Happy Anniversary jubileum bruiloft foiletti, glimmende stevige confetti. Er zit 14gram in een zakje.

€1,95
Beschikbaar
Halloween Foiletti Confetti

Leuke versiering voor een Halloween Tafel of om in een uitnodiging te doen. U krijgt een zakje met ongeveer 14gram halloween spookjes en Boo foiletti glimmende confetti.

€0,98 €1,95
Niet beschikbaar
Zwarte Open Hartjes Confetti Foiletti

Leuke zwarte open hartjes foiletti confetti. Leuke versiering voor op tafel of om in envelopjes of kado's te stoppen. Zwarte Open Hartjes Foiletti, glimmende stevige confetti. Er zit ongeveer 14gram in een zakje.

€1,95
Beschikbaar
Kleine Zwarte Hartjes Confetti Foiletti

Leuke versiering voor op tafel of om in envelopjes of kado's te stoppen. Kleine Zwarte Hartjes Foiletti, glimmende stevige confetti. Er zit 14gram in een zakje.

€1,95
Beschikbaar
Kleine Zwarte Sterren Foiletti Confetti

Leuke versiering voor op tafel of om in envelopjes of kado's te stoppen. Kleine Zwarte Sterren Foiletti, glimmende stevige confetti. Er zit 14gram in een zakje.

€1,95
Niet beschikbaar
Merry Christmas Foiletti

Gezellig voor op de kersttafel. Leuke Glimmende Metallic Confetti Foiletti voor op tafel of voor in een kaart of bij een kado. U krijgt een zakje met ongeveer 14gram Merry Christmas Confetti Foiletti.

€1,95
Beschikbaar
You're the Best Confetti

Leuke Glimmende Metallic Confetti Foiletti voor op tafel of voor in een kaart of bij een kado. U krijgt een zakje met ongeveer 14gram You're the Best Confetti Foiletti.

€1,95
Beschikbaar
Ruby Happy Anniversary 40 Confetti

Leuke versiering voor op tafel of om in envelopjes of kado's te stoppen. Rode Ruby Happy Anniversary 40 robijnen bruiloft foiletti, glimmende stevige confetti. Er zit 14gram in een zakje.

€1,95
Beschikbaar
Sweet 16 Foiletti Metallic Confetti

Grote zak met Sweet 16 Foiletti Metallic Confetti 71 gram. Leuke versiering voor op tafel of om in envelopjes of cadeaus te stoppen.

€4,99 €5,99
Beschikbaar
Gouden 50 confetti foiletti

Zakje met 14 gram Gouden 50 confetti foiletti. Leuke tafelversiering voor een gouden bruiloft of verjaardag. Ook leuk om in een kaart of cadeau te stoppen.

€1,95
Beschikbaar
Rode 40 confetti foiletti

Zakje met Rode 40 confetti foiletti ongeveer 14gram. Leuke versiering voor op tafels of voor in een cadeau. Het is alleen 40 confetti dus het kan ook gebruikt worden voor een verjaardag of ander jubileum.

€1,95
Beschikbaar
Lichtblauwe grote confetti

Lichtblauwe blauwe grote confetti. Strooi deze confetti feestelijk over de tafel met hapjes en drankjes. Deze confetti is waterdicht en heeft een doorsnede van 2,5cm. In een verpakking zit 14 gram confetti. De confetti is waterproof.

€1,45 €1,75
Beschikbaar
Voetjes confetti XL roze

Voetjes confetti XL roze. De voetjes zijn ongeveer 8,5x6,5cm. In het zakje zit ongeveer 14 gram. Leuke versiering voor een baby shower of de geboorte van een meisje.

€1,99 €2,99
Beschikbaar