Kaarsjes Taarttoppers Verjaardagen Bruiloften

Leuke kaarsjes en taarttoppers voor verjaardagen en bruiloften. Diverse soorten, kleuren en maten als finishing touch voor uw feest.

Gekleurde 1 Jaar Kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 1. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Gekleurde 2 Jaar Kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 2. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Gekleurde 3 Jaar Kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 3. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Gekleurde 4 Jaar Kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 4. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Gekleurde 5 Jaar Kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 5. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Gekleurde 6 Jaar Kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 6. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Gekleurde 7 jaar kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 7. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Gekleurde 8 Jaar Kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 8. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Kaars nummer 0 t/m 9 wit roze

Kaars nummer 0 t/m 9 witte kaars met roze stippen en gouden rand. U kunt zelf een nummer kiezen of meerdere. De kaars is ongeveer 8 cm groot

€0,99
Beschikbaar
Witte kaars blauwe stippen nummer 1

Witte kaars blauwe stippen nummer 1 - ongeveer 8 cm groot. Leuke kaars voor een speciale 1ste verjaardag.

€0,99
Beschikbaar
Kaars nummer 0 t/m 9 wit blauw

Kaars nummer 0 t/m 9 witte kaars met blauwe stippen en gouden rand. Kies zelf je nummer of meerdere nummers. Elke leeftijd is mogelijk. De kaars is ongeveer 8 cm groot.

€0,99
Beschikbaar
Gekleurde Sweet 16 Glitter Kaars

Gekleurde kaars in de vorm van '16' met glitters. Leuk om op de verjaardagstaart te zetten bij een sweet 16! Leuke verjaardagskaarsjes met het getal 16. Deze kaarsen hebben een kleurig randje en zijn voorzien van wat glitters.
De kaarsen hebben 2 houders

€2,20 €3,50
Beschikbaar
30 jaar Kaars

Leuke kaars voor in een taart: 30 jaar Kaars ongeveer 10cm groot.

€1,95 €2,50
Beschikbaar
40 Jaar Kaars

Leuke kaars voor in een taart: 40 jaar Kaars ongeveer 10cm groot.

€1,95 €2,50
Beschikbaar
60 jaar kaars

Leuke kaars voor in een taart: 60 jaar Kaars ongeveer 10cm groot.

€1,95 €2,50
Beschikbaar
Gekleurde Kaarsjes Incl Houders

Gekleurde Kaarsen voor een Verjaardagstaart incl Houders - 24 Kaarsen en 24 houders. Mix van verschillende kleuren. Nu nog geen Euro!

€0,99 €1,49
Beschikbaar
Piemel ijsfontein Vrijgezellenfeest Verjaardag

IJsfontein met daarop een roze piemel. Leuk voor een vrijgezellenfeest of verjaardag. Deze ijsfontein (12 cm hoog) geeft ongeveer 45 seconde een gave, zilveren vlam af. Het is veilig om ijsfonteinen binnenshuis te gebruiken. Een extra leuke surprise op d

€2,25
Beschikbaar
5x Roze Piemel Kaarsen

Grappige Roze Piemel Kaarsen. U krijgt 5 kaarsen. Leuk voor een vrijgezellenfeest of meiden avondje uit. De penis kaarsjes zijn ongeveer 3cm groot. Leuk voor op een taart of toetje of voor op tafel.

€3,95
Beschikbaar
Hawaii Kaarsjes 6 stuks

Hawaii Tropische Kaarsjes 6 stuks. U krijgt 2 flamingo kaarsjes, 2 palmboom kaarsjes en 2 tropische bloemen. Leuke versiering voor een hawaii strandfeest of jungle feest.

€2,45
Beschikbaar
6x Gouden sterren kaarsjes

6x Gouden sterren kaarsjes voor in de verjaardagstaart. Leuke versiering voor een verjaardag,geboorte of 1ste verjaardag.

€3,99
Beschikbaar
Elegant Lush Blush Taarttoppers Cijfers

Mooie Rosé Gouden taarttopper cijfers verpakt per 20 stuks.

€3,50
Beschikbaar
Elegant Lush Blush Kaarsenset

Mooie metallic Rosé Gouden kaarsjes als finishing touch op de taart.

€4,50
Beschikbaar
Elegant Lush Blush Cijferkaars - 0 t/m 9

Mooie Rosé Gouden cijfer kaarsjes als finishing touch op de verjaardagstaart. Verpakt per stuk met een hoogte van 14 cm.

€2,75
Beschikbaar
Elegant True Blue Taarttoppers - 0 t/m 9

Mooie bronskleurige taarttoppers in de cijfers 0 t/m 9. Perfect als finishing touch op de verjaardagstaart.

€3,50
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    MOMENTEEL ZIJN WIJ PER MAIL NIET TE BEREIKEN VOOR VRAGEN BEL NAAR 0299-425593 Verbergen