Hangdecoratie

Leuke hangdecoratie voor een verjaardag, verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en soorten.

Zwart Roze Sparkling 40 Swirl Spiraal Slingers.

Geweldige versiering voor een speciale 40ste verjaardag: 12x 40ste Verjaardag Swirls Slingers. U krijgt verschillende swirls met daaraan nummer 40 of 40 happy birthday en losse swirls. In de kleuren fuchsia roze, paars, zwart. Er zitten haakjes aan om de

€6,99
Beschikbaar
Sweet 16 Hangdecoratie

3 roze slingertjes (75 cm lang) met hanger met 'Sweet 16' opdruk en leuke roze - zilver - zwarte print. Leuk om op te hangen bij een sweet 16!

€3,80
Beschikbaar
Roze Happy Birthday Swirl Versiering

Roze Glimmende Happy Birthday Swirl Decoratie. Er zitten 5 swirls in een pakje. Deze slingers zijn ongeveer 60 cm lang. Aan de bovenkant van de swirls zit een haakje zodat u ze makkelijk op kunt hangen.

€4,75
Niet beschikbaar
Blauwe Ooievaar Hangdecoratie

3 blauwe slingertjes (76 cm lang) met ooievaars. Leuk om op te hangen bij een baby shower of de geboorte van een jongetje!

€3,30
Beschikbaar
Just Married Hangdecoratie

3x Just Married Hangdecoratie Slingers Bruiloft Versiering. U krijgt 3 rotorspiralen van elk 76cm lang met hartjes met Just Maried van ongeveer 18cm breed. Kleur: wit en zilver.

€3,25
Beschikbaar
Just Married Hartjes Hangdecoratie

5 Leuke witte Hartjes Hangdecoratie in verschillende maten voor bij het bruidspaar thuis of op de feestlocatie. Op de grote hartjes (28,5x24,5cm) staat Just Married en de 3 kleine hartjes zijn effen (17x14cm). Leuke Trouwversiering Decoratie.

€2,75
Beschikbaar
Zilveren 25 Jaar Jubileum Swirls Slingers

U krijgt 3 stuks Swirls slingers in het zilver met 25 eronder. Aan de Swirls zitten haakjes zodat u ze makkelijk op kunt hangen. Leuke versiering voor een speciale zilveren bruiloft. De slingers kunnen natuurlijk ook voor een verjaardag gebruikt worden.

€2,45
Beschikbaar
Hangdecoratie Regenboog 50 jaar Sarah

50 jaar Sarah Spiraal Hangdecoratie Versiering. U krijgt 3 stuks gekleurde spiraal versiering met aan de onderkant een hanger met 50 jaar Sarah erop. Leuke aankleding voor een Sarah 50 jaar feest.

€3,25
Beschikbaar
80's Disco party spiraal swirls

U krijgt 2x fel gekleurde 80's Disco party spiraal swirls met leuke kartonnen onderhangers. De spiraal slingers zijn ongeveer 60cm lang. Leuke versiering voor een geweldig neon disco feest.

€2,25
Beschikbaar
Gouden 50 jaar Swirl Decoratie

U krijgt 3 stuks Gouden Swirls met 50. Deze versiering is heel diverse en kan gebruikt worden voor het vieren van een 50ste verjaardag of voor een 50 jarig jubileum.

€2,45
Beschikbaar
Roze Ooievaar Hangdecoratie

3 roze slingertjes (76 cm lang) met ooievaars. Leuk om op te hangen bij een baby shower of de geboorte van een meisje!

€3,30
Beschikbaar
Just Married Swirl Slingers

3x Zilveren Swirls met Witte Hartjes met Just Married. Leuke versiering voor een bruiloft of om het huis te versieren voor het kersverse echtpaar.

€2,45
Beschikbaar
3x Congrats you did it Swirls

3x Congrats you did it Swirls Spiraal versiering. U krijgt 3 swirls van ongeveer 75cm lang. Aan elke swirl hangt de tekst: Contrats! You did it! Leuk voor als iemand een diploma gehaald heeft. We verkopen nog veel meer leuke  Geslaagd versiering.

€1,99
Beschikbaar
3x Wit gouden happy birthday swirls

3x Wit gouden happy birthday swirls van ongeveer 75cm lang. Leuke nieuwe lijn in het wit goud.

€2,75
Beschikbaar
Pensioen Hangdecoratie 3 Swirls

Eindelijk met Pensioen en dat moet gevierd worden. Wij hebben leuke versiering om dit speciale afscheid te vieren. U krijgt 3 spiral swirl met Pensioen Parkeerbordjes. We verkopen nog meer versiering in deze lijn.

€1,75
Beschikbaar
3x Bumba Hangdecoratie

3x Bumba Spiraal decoratie met hangers hangdecoratie . 3 stuks van ongeveer 76x 13,5 cm.

€2,45 €3,50
Niet beschikbaar
Bier Duitse Pretzel Oktoberfest Hangdecoratie

Hangdecoratie Oktoberfest Oktoberfeest Bierfeest. Deze leuke hangdecoratie bestaat uit 3 swirls met daaraan 2x een bierpul en 1x een duitse pretzel. De swirls zijn ongeveer 75cm lang en de afbeeldingen zijn ongeveer 20 x 20cm groot.

€2,49
Niet beschikbaar
Gekleurde Happy Birthday String Decoratie Deurgordijn

Roze Happy Birthday Verjaardag Slingers String Decoratie met diverse kleuren. 6 slingers van ongeveer 2 meter lang. Je kan ze aan de muur hangen, voor het raam, aan het plafond of in de deuropening. Veelzijdige versiering voor een speciale verjaardag...

€4,25
Beschikbaar
Roze Happy Birthday String Decoratie Deurgordijn

Roze Happy Birthday Verjaardag Slingers String Decoratie met diverse kleuren. 6 slingers van ongeveer 2 meter lang. Je kan ze aan de muur hangen, voor het raam, aan het plafond of in de deuropening. Veelzijdige versiering voor een speciale verjaardag...

€4,25
Beschikbaar
Gekleurde 30 String Decoratie Deurgordijn

Gekleurde 30ste Verjaardag Slingers String Decoratie met diverse kleuren. 6 slingers van ongeveer 2 meter lang. Je kan ze aan de muur hangen, voor het raam, aan het plafond of in de deuropening. Veelzijdige versiering voor een speciale verjaardag!

€4,25
Beschikbaar
Hangdecoratie It's a Boy - 3stk

Leuke servetten voor een geboortefeestje.

€1,99
Beschikbaar
Hangdecoratie It's a Girl - 3stk

Leuke hangdecoratie voor een geboortefeestje.

€1,99
Beschikbaar
Zilveren Bruiloft 25 jaar String Decoratie

Zilveren Bruiloft 25 jaar getrouwd String Decoratie Versiering. U krijgt 6x string versiering van elk 2 meter lang met zilveren nummer 25 en kartonnen rondjes met 25 Happy Years. Leuk versiering voor een speciaal zilveren huwelijksfeest.

€4,25
Beschikbaar
Hangdecoratie Mijn Speciale Dag

Leuke hangdecoratie voor jouw speciale dag

€1,99
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    GRATIS VERZENDING vanaf €49,- Verbergen