Feestelijke Lopers voor Diverse Thema's

Prachtige Lopers in diverse Kleuren en met verschillende printjes. Voor elk feest wel een prachtige wegwerp loper te koop.  

Baby Blauwe Loper met Voetjes

It's a boy! En dat moet gevierd worden. Op zoek naar leuke versiering decoratie voor een baby shower of geboorte jongen: zoek dan niet verder! U bent aan het juiste adres. Deze loper is: 250cmx50cm.

€8,80
Beschikbaar
Baby Roze Loper met Voetjes

It's a girl! En dat moet gevierd worden. Op zoek naar leuke versiering decoratie voor een baby shower of geboorte meisje: zoek dan niet verder! U bent aan het juiste adres. Deze loper is: 250cmx50cm.

€8,80
Beschikbaar
Roze Loper 4.5m

Naast onze rode loper verkopen wij nu ook roze lopers! Deze mooie loper is 4.5m lang bij 50cm breed. De loper is gemaakt van een soort vilt dat heel geschikt is voor binnen en buiten gebruik.

€9,99
Beschikbaar
Rode Loper 4.5m Lang

Hollywood Themafeest Rode Loper 50cm x 4.5m. Voor binnen en buiten. Kleurvast en u krijgt er dubbelzijdige tape bij om de loper vast te plakken. Leuk voor bruiloften, Hollywood themafeesten en andere speciale gelegenheden.

€9,99
Beschikbaar
Loper Voetbal

Leuke groene loper met voetballen

€8,99
Beschikbaar
Loper Oranje

Met deze oranje loper voor de ingang van de feest locatie maak je een echte entree. Perfect voor Koningsdag of ander themafeestje.

€9,50
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    MOMENTEEL ZIJN WIJ PER MAIL NIET TE BEREIKEN VOOR VRAGEN BEL NAAR 0299-425593 Verbergen