Deur en Wand Versiering

Deur- en wandversiering. In verschillende kleuren verkrijgbaar. 

#Hoera #Geslaagd #Feest Bord

Leuk #Hoera #Geslaagd #Feest Bord van ongeveer30x 40cm. Leuk voor als iemand een diploma of rijbewijs gehaald heeft. Plak aan de deur of voor het raam.

€2,75
Beschikbaar
Huldeschild Verkeersbord - 1 t/m 10 Jaar

Huldeschilden voor de leeftijden 1 t/m 10 jaar. Leuk voor een kinderverjaardag.

€4,95
Beschikbaar
Gouden 50 jaar 3D Deurschild

Gouden 50 jaar 3D Deurschild. Op het deurschild staat alleen 50 dus het kan ook gebruikt worden voor een verjaardag of ander jubileum.

€3,95
Beschikbaar
Pensioen Deurbord

Groot blauw parkeerbord met de P van Pensioen. Verras de gepensioneerde met de dit leuke deurbord. Afmeting: 47x33cm. We verkopen nog meer leuke versiering van dezelfde lijn.

€1,75
Beschikbaar
Beschrijfbaar Krijtbord Deur Wand

Geweldig bord om aan de deur, muur of voor het raam te hangen. Schrijf je eigen tekst voor elke gelegenheid. Er wordt een krijtje bijgeleverd dus meteen te gebruiken. Ook gewoon leuk voor in huis.

€2,25
Beschikbaar
Hulde aan het Bruidspaar 3D Bord

Hulde aan het Bruidspaar 3D Bord met tekst Pas Getrouwd. Leuk bord om op te hangen aan de deur of voor het jaar van het kersverse echtpaar. Plastic 3D Bord 49 x 35cm.

€2,95 €3,50
Beschikbaar
Just Married Deurdecoratie Set

Leuke set voor een bruiloft of om het bruidspaar te verrassen bij thuiskomst! Just Married Deurdecoratie set 4- delig. U krijgt een banner met Just Married, 2x witte pompoms versiering en een lange witte papieren slinger.

€4,45
Beschikbaar
Roze Happy Birthday String Decoratie Deurgordijn

Roze Happy Birthday Verjaardag Slingers String Decoratie met diverse kleuren. 6 slingers van ongeveer 2 meter lang. Je kan ze aan de muur hangen, voor het raam, aan het plafond of in de deuropening. Veelzijdige versiering voor een speciale verjaardag...

€4,25
Beschikbaar
Roze 40 String Decoratie Deurgordijn

Roze 30ste Verjaardag Slingers String Decoratie met diverse kleuren. 6 slingers van ongeveer 2 meter lang. Je kan ze aan de muur hangen, voor het raam, aan het plafond of in de deuropening. Veelzijdige versiering voor een speciale verjaardag!

€4,25
Niet beschikbaar
Roze 50 String Decoratie Deurgordijn

Roze 50ste Verjaardag Slingers String Decoratie met diverse kleuren. 6 slingers van ongeveer 2 meter lang. Je kan ze aan de muur hangen, voor het raam, aan het plafond of in de deuropening. Veelzijdige versiering voor een speciale verjaardag!

€4,25
Niet beschikbaar
Gekleurde Happy Birthday String Decoratie Deurgordijn

Roze Happy Birthday Verjaardag Slingers String Decoratie met diverse kleuren. 6 slingers van ongeveer 2 meter lang. Je kan ze aan de muur hangen, voor het raam, aan het plafond of in de deuropening. Veelzijdige versiering voor een speciale verjaardag...

€4,25
Beschikbaar
Gekleurde 21 String Decoratie Deurgordijn

Gekleurde 21ste Verjaardag Slingers String Decoratie met diverse kleuren. 6 slingers van ongeveer 2 meter lang. Je kan ze aan de muur hangen, voor het raam, aan het plafond of in de deuropening. Veelzijdige versiering voor een speciale verjaardag!

€4,25
Niet beschikbaar
6x String Gekleurde 18 String Slingers

6x String Gekleurde 18 String Slingers 18 jaar Deurgordijn. U krijgt 6 lange string slingers van ongeveer 2.1m met gekleurde 18 folie nummers. Je kan ze aan de muur hangen, voor het raam, aan het plafond of in de deuropening. Veelzijdige versiering voor

€4,25
Niet beschikbaar
Gekleurde 30 String Decoratie Deurgordijn

Gekleurde 30ste Verjaardag Slingers String Decoratie met diverse kleuren. 6 slingers van ongeveer 2 meter lang. Je kan ze aan de muur hangen, voor het raam, aan het plafond of in de deuropening. Veelzijdige versiering voor een speciale verjaardag!

€4,25
Beschikbaar
Gekleurde 50 String Decoratie Deurgordijn

Gekleurde 50ste Verjaardag Slingers String Decoratie met diverse kleuren. 6 slingers van ongeveer 2 meter lang. Je kan ze aan de muur hangen, voor het raam, aan het plafond of in de deuropening. Veelzijdige versiering voor een speciale verjaardag!

€4,25
Niet beschikbaar
Disney Frozen String Decoratie

Is uw kind ook groot fan van de Disney film Frozen? Dan mag deze versiering niet ontbreken op zijn/haar feest. U krijgt 6 slingers (stings) van 1.5meter lang met ijskristallen & afbeeldingen van Anna en Elsa.

€3,95
Beschikbaar
Hawaii Luau String Versiering

Hawaii Luau Hula Girl String Versiering. U krijgt 6 losse strings met Hula Girls en Bloemen. De strings zijn ongeveer 2 meter lang en kunt u in de deuropening hangen of voor het raam. Veelzijdige versiering.

€4,49
Beschikbaar
Zilveren Bruiloft 25 jaar String Decoratie

Zilveren Bruiloft 25 jaar getrouwd String Decoratie Versiering. U krijgt 6x string versiering van elk 2 meter lang met zilveren nummer 25 en kartonnen rondjes met 25 Happy Years. Leuk versiering voor een speciaal zilveren huwelijksfeest.

€4,25
Beschikbaar
Aloha Hawaii Grote Cutouts

U krijgt 4stuks Aloha Hawaii Grote Cutouts. U krijgt de kartonnen cutouts van het plaatje. u kunt deze opplakken of ophangen. Leuk voor een hawaii strand feest beach party.

€3,95 €4,95
Beschikbaar
Metallic Paars Deurgordijn Versiering

Mooie versiering voor diverse feesten: Metallic Paars Deurgordijn Versiering Glitter Gordijn (ruim 90cm breed en 2m lang). Ook goed te gebruiken om kamers op te splitsen of afscheidingen te maken.

€4,95
Beschikbaar
Deurgordijn Metallic Rood

Mooie versiering voor diverse feesten: Metallic Rood Deurgordijn Versiering (ruim 90cm breed en 2 m lang)

€4,95
Beschikbaar
Metallic Blauw Deurgordijn Versiering

Metallic Blauw Deurgordijn Versiering. Dit gordijn is 1x 2 meter en kan opgehangen worden in de deuropening of aan de muur. Veelzijdige versiering.

€6,45 €8,95
Beschikbaar
Metallic Gekleurde Deurgordijn Versiering

Metallic Gekleurde Deurgordijn Versiering. Dit gordijn is 1x 2 meter en kan opgehangen worden in de deuropening of aan de muur. Veelzijdige versiering.

€6,45 €8,95
Beschikbaar
Metallic Zwart Deurgordijn Versiering

Metallic Zwart Deurgordijn Versiering. Dit gordijn is 1x 2 meter en kan opgehangen worden in de deuropening of aan de muur. Veelzijdige versiering.

€6,45
Beschikbaar