Prachtige Golden Dusk versiering voor een verjaardag

Deze lijn bestaat uit diverse versiering in een prachtige rustiek roze kleur met een golden touch. Hierdoor heeft de versiering een chique uitstraling. Hang de letterslingers en vlaggenlijn door de kamer, versier de taart met de kaarsjes, steek de prikkers in de hapjes en zet klaar op de tafel aangekleed met de prachtige golden dusk tafelloper. Het feest kan beginnen!

Golden Dusk Bekers

Deze prachtige rustiek roze met gouden bekertjes zijn perfect voor elke verjaardag.

€1,99
Niet beschikbaar
Golden Dusk Servetten

Deze prachtige rustiek roze servetten met goudkleurige tekst HAPPY BIRTHDAY zijn perfect voor op de tafels tijdens een verjaardag feestje.

€2,20
Niet beschikbaar
Golden Dusk Tafelloper

Deze prachtige rustiek roze tafelloper met een golden touch is perfect voor op de feesttafel.

€4,65
Niet beschikbaar
Golden Dusk Glasmarkers

Deze prachtige rustiek roze glasmarkers met goudkleurige tekst maakt het serveren van een drankje tijdens een verjaardag wel heel speciaal.

€1,65
Niet beschikbaar
Golden Dusk Prikkers

Deze mooie rustiek roze prikkers met goudkleurige mini tassels zijn perfect voor elke verjaardag. Steek de prikkers in de hapjes voor een feestelijke look.

€4,25
Niet beschikbaar
Golden Dusk Tafelconfetti

Deze prachtige rustiek roze tafelconfetti met goudkleurige tekst HAPPY BIRTHDAY zijn perfect voor op de tafels tijdens een verjaardag feestje.

€1,99
Niet beschikbaar
Golden Dusk Taartkaarsjes

Een taart zonder kaarsjes is geen echte verjaardagstaart! Geef jouw jouw taart de finishing touch met deze prachtige rustiek roze met gouden kaarsjes.

€5,75
Niet beschikbaar
Golden Dusk Letterslinger - 2stk

Slingers mogen natuurlijk niet ontbreken op een verjaardag feestje. Deze slingers uit de Golden Dusk lijn heeft een prachtige rustiek roze kleur met een golden touch voor een chique uitstraling.

€6,60
Niet beschikbaar
Golden Dusk Vlaggenlijn

Een vlaggenlijn mag natuurlijk niet ontbreken op een verjaardag feestje. Deze vlaggenlijn uit de Golden Dusk lijn heeft een prachtige rustiek roze kleur met een golden touch voor een chique uitstraling.

€6,25
Niet beschikbaar
Golden Dusk DIY Vlaggenlijn

Een vlaggenlijn mag natuurlijk niet ontbreken op een verjaardag feestje maar hoe leuk is het als je de vlaggenlijn zelf kunt maken!

€6,55
Niet beschikbaar
Golden Dusk Honeycombs - 5stk

Deze mooie rustiek roze honeycoms zijn perfect voor elke verjaardag. Hang ze voor het raam, aan de deur, of tussen de slingers door voor een feestelijk effect.

€9,50
Niet beschikbaar
Golden Dusk 3D Folieballon

Deze prachtige rustiek roze foliebalon met de goudkleurige tekst HAPPY is perfect voor elke verjaardag. Het leuke aan deze folieballon is dat er een goudkleurige tekstballon bijgeleverd wordt met de tekst BDAY.

€4,85
Niet beschikbaar
Golden Dusk Honeycombs - 3stk

Deze mooie rustiek roze met gouden honeycoms zijn perfect voor elke verjaardag. Hang ze voor het raam, aan de deur, of tussen de slingers door voor een feestelijk effect.

€9,30
Niet beschikbaar
Golden Dusk XL Ballon - 80cm

Deze prachtige rustiek roze xl ballon met gouden opdruk is perfect voor elke verjaardag en een echte eyecather op jouw feest.

€9,30
Niet beschikbaar
Golden Dusk Ballonnen - 12stk

Deze prachtige rustiek roze gecombineerd met gouden ballonnen zijn perfect voor elke verjaardag en echte eyecathers op jouw feest.

€4,99
Niet beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    GRATIS VERZENDING vanaf €49,- Verbergen