Versiering Leeftijden 2 t/m 12 jaar

Leuke versiering aankleding Leeftijden 2 t/m 12 jaar Kinderfeestje Kinderverjaardag. Ruim assortiment aan feestartikelen. 

Gekleurde Nummer 2 Ballonnen Slinger

Vrolijk, Gekleurde Nummer 2 Ballonnen Slinger van ongeveer 10 meter. U krijgt een slinger met gekleurde, kartonnen, ballonnen met nummer 2. Voor een speciale 2e verjaardag.

€2,75
Beschikbaar
Gekleurde Nummer 3 Ballonnen Slinger

Vrolijk, Gekleurde Nummer 3 Ballonnen Slinger van ongeveer 10 meter. U krijgt een slinger met gekleurde, kartonnen, ballonnen met nummer 3. Voor een speciale 3e verjaardag.

€2,75
Beschikbaar
Gekleurde Nummer 4 Ballonnen Slinger

Vrolijk, Gekleurde Nummer 4 Ballonnen Slinger van ongeveer 10 meter. U krijgt een slinger met gekleurde, kartonnen, ballonnen met nummer 4. Voor een speciale 4e verjaardag.

€2,75
Beschikbaar
Gekleurde Nummer 5 Ballonnen Slinger

Vrolijk, Gekleurde Nummer 5 Ballonnen Slinger van ongeveer 10 meter. U krijgt een slinger met gekleurde, kartonnen, ballonnen met nummer 5. Voor een speciale 5e verjaardag.

€2,75
Beschikbaar
Gekleurde Nummer 6 Ballonnen Slinger

Vrolijk, Gekleurde Nummer 6 Ballonnen Slinger van ongeveer 10 meter. U krijgt een slinger met gekleurde, kartonnen, ballonnen met nummer 6. Voor een speciale 6e verjaardag.

€2,75
Beschikbaar
Gekleurde Nummer 7 Ballonnen Slinger

Vrolijk, Gekleurde Nummer 7 Ballonnen Slinger van ongeveer 10 meter. U krijgt een slinger met gekleurde, kartonnen, ballonnen met nummer 7. Voor een speciale 7e verjaardag.

€2,75
Beschikbaar
Gekleurde Nummer 8 Ballonnen Slinger

Vrolijk, Gekleurde Nummer 8 Ballonnen Slinger van ongeveer 10 meter. U krijgt een slinger met gekleurde, kartonnen, ballonnen met nummer 8. Voor een speciale 8e verjaardag.

€2,75
Beschikbaar
Gekleurde Nummer 9 Ballonnen Slinger

Vrolijk, Gekleurde Nummer 9 Ballonnen Slinger van ongeveer 10 meter. U krijgt een slinger met gekleurde, kartonnen, ballonnen met nummer 9. Voor een speciale 9e verjaardag.

€2,75
Beschikbaar
2 Today Roze Banner

De banner is glitterend zilver met 2 Today opdruk en wit - roze stippen print en is ongeveer 2,5 meter lang. Leuk om op te hangen bij een 2e verjaardag van een meisje!

€2,95
Niet beschikbaar
2 Today Blauwe Banner

De banner is glitterend zilver met 2 Today opdruk en wit - blauwe stippen print en is ongeveer 2,5 meter lang. Leuk om op te hangen bij een 2e verjaardag van een jongen!

€2,95
Beschikbaar
3e Verjaardag Banner

De banner is glitterend zilver met 3 - Happy Birthday opdruk en gekleurde stippen print en is ongeveer 2,5 meter lang. Leuk om op te hangen bij een 3e verjaardag!

€2,95
Beschikbaar
4e Verjaardag Banner

De banner is glitterend zilver met 4 Today - Happy Birthday opdruk en gekleurde sterretjes print en is ongeveer 2,5 meter lang. Leuk om op te hangen bij een 4e verjaardag!

€2,95
Beschikbaar
5e Verjaardag Banner

De banner is glitterend zilver met 5 - Happy Birthday opdruk en gekleurde sterretjes print en is ongeveer 2,5 meter lang. Leuk om op te hangen bij een 5e verjaardag!

€2,95
Beschikbaar
6e Verjaardag Banner

De banner is glitterend zilver met 6 Today - Happy Birthday opdruk en sterretjes print en is ongeveer 2,5 meter lang. Leuk om op te hangen bij een 6e verjaardag!

€2,95
Beschikbaar
7e Verjaardag Banner

De banner is glitterend zilver met 7 - Happy Birthday opdruk en gekleurde sterretjes print en is ongeveer 2,5 meter lang. Leuk om op te hangen bij een 7e verjaardag!

€2,95
Beschikbaar
8e Verjaardag Banner

De banner is glitterend zilver met It's Great To Be 8 - Happy Birthday opdruk en sterretjes print en is ongeveer 2,5 meter lang. Leuk om op te hangen bij een 8e verjaardag!

€2,95
Beschikbaar
9e Verjaardag Banner

De banner is glitterend zilver met 9 Today - Happy Birthday opdruk en gekleurde sterretjes print en is ongeveer 2,5 meter lang. Leuk om op te hangen bij een 9e verjaardag!

€2,95
Beschikbaar
Gekleurde 2 Jaar Kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 2. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Gekleurde 3 Jaar Kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 3. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Gekleurde 4 Jaar Kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 4. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Gekleurde 5 Jaar Kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 5. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Gekleurde 6 Jaar Kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 6. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Gekleurde 7 jaar kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 7. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Gekleurde 8 Jaar Kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 8. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar