Leuke Unicorns & Rainbows versiering voor een kinderfeestje

Met deze mooie Unicorns & Rainbows versiering slaagt jouw kinderfeestje gegarandeerd. Van slingers tot ballonnen en van hangdecoratie tot feesthoedjes wij hebben het allemaal. Combineer en maak de mooiste cre4aties voor een complete partylook.

Unicorns & Rainbows Servetten

Deze leuke Unicorns & Rainbows servetten maken een kinderfeestje helemaal af. Leg de servetten op tafel tijdens het eten en gegarandeerd dat de kinderen ze gaan gebruiken!

€1,99
Niet beschikbaar
Unicorns & Rainbows Bekertjes

Deze mooie Unicorns & Rainbows bekertjes mogen niet ontbreken op een kinderfeestje. Vul de bekertjes met roze limonade, succes gegarandeerd!

€1,75
Niet beschikbaar
Unicorns & Rainbows Letterslinger - 2stk

Deze mooie Unicorns & Rainbows letterslingers met de tekst HAPPY BIRTHDAY I AM A UNICORN mogen niet ontbreken op een kinderfeestje. De slingers zijn verpakt per 2 stuks met ieder een lengte van ongeveer 150cm.

€2,99
Niet beschikbaar
Unicorns & rainbows Vlaggenlijn

Deze mooie Unicorns& Rainbows vlaggenlijn met de tekst HAPPY BIRTHDAY mag niet ontbreken op een kinderfeestje. De vlaggenlijn is verpakt per stuk met een lengte van 6mtr..

€2,80
Niet beschikbaar
Unicorns & Rainbows Hangdecoratie

Deze leuke Unicorns & Rainbows hangdecoratie mag niet ontbreken op een kinderfeestje. De hangdeco is verpakt per stuk met een afmeting van 30x85cm.

€1,99
Niet beschikbaar
Lampion Rainbows & Unicorns

Leuk Unicorn treklampion voor Sint Maarten of kinderfeestje.

€1,75
Beschikbaar
Unicorns & Rainbows Ballonnen

Deze prachtige Unicorns & Rainbows ballonnen mogen niet ontbreken op een kinderfeestje. De ballonnen zijn verpakt per 6 stuks assorti gekleurd met een doorsnee van 33cm.

€3,50
Niet beschikbaar
Unicorns & Rainbows Folieballon

Deze prachtige Unicorns & Rainbows folieballon mag niet ontbreken op een kinderfeestje. De ballon is verpakt per stuk met een doorsnee van 45cm. Perfect te combineren met andere folie en-of latexballonnen en creëer een leuke tros met ballonnen.

€3,50
Niet beschikbaar
Unicorns & Rainbows Taartkaarsjes

Deze leuke Unicorns & Rainbows taartkaarsjes maken jouw verjaardagstaart nóg mooier. De kaarsjes zijn verpakt per 11 stuks met een lengte van 10cm.

€3,25
Niet beschikbaar
Unicorns & rainbows Uitdeelzakjes

Met deze leuke Unicorns & Rainbows uitdeelzakjes maak je trakteren nóg leuker! Vul de zakjes met wat lekkers en/of een kleinigheidje en deel de zakjes op uit school of na je kinderfeestje. De zakjes zijn verpakt per 6 stuks met een afmeting van 27x20cm.

€6,99
Niet beschikbaar
Unicorns & Rainbows Cup cake Decoratie Set

Met deze leuke Unicorns & rainbows cup cake decoratie set maak je de leukste cup cakes voor een kinderfeestje! De set bestaat uit 6 prikkers en 6 wikkels

€1,99
Niet beschikbaar
Unicorns & Rainbows Glasmarkers

Met deze leuke Unicorns & Rainbows glasmarkers maak je het drinken van limonade wel heel leuk! De glasmarkers zijn verpakt per 6 stuks en worden geleverd in 2 verschillende designs.

€1,50
Niet beschikbaar
Unicorns & Rainbows Tafelconfetti XL

Met deze leuke Unicorns & Raibows XL tafelconfetti maak je jouw kinderfeestje helemaal af. Verspreid de confetti over de tafels en het feest kan beginnen. De confetti is verpakt per 45 stuks.

€1,99
Niet beschikbaar
Unicorns & rainbows Feesthoedjes

Met deze leuke Uinicorns & Rainbows feesthoedjes maak je een kinderfeestje wel heel speciaal. De hoedjes zijn verpakt per 6 stuks.

€1,99
Niet beschikbaar
Unicorns & Rainbows Kleurplacemats

Maak je eigen placemat met deze te gekke kleurplacemats. Ideaal voor een kinderfeestje. Verpakt per 6 stuks.

€3,25
Niet beschikbaar
Unicorns & Rainbows Roltongen

Een kinderfeestje zonder roltoeters is natuurlijk geen echt feest. Deel ze uit tijdens een kinderfeestje of stop ze een het traktatiezakje om uit te delen op school. Verpakt per 6 stuks.

€1,99
Niet beschikbaar
Unicorns & Rainbows Tatoeages

Deze leuke Unicorns & Rainbows tatoeages zijn super leuk om te gebruiken tijdens een kinderfeestje of knip ze los en stop ze in het traktatiezakje om uit te delen op school.

€2,85
Niet beschikbaar
Unicorns & Rainbows Bellenblaas Stickers

Met deze leuke bellenblaas stickers beplak je in een handomdraai een bellenblaas flesje. Beplak de bellenblaas met deze stickers en je hebt een geweldige traktatie. Verpakt per 6 stuks.

€1,35
Niet beschikbaar
Unicorns & Rainbows Pinata

Deze leuke Unicorns & Rainbows pinata mag niet ontbreken tijdens een kinderfeestje. Vul de pinata met wat lekkers of kleine cadeautjes en het feestje kan beginnen.

€29,99
Niet beschikbaar
Zoo Party Tatoeages

Deze te gekke Zoo Party tatoeages zijn super leuk om te gebruiken tijdens een kinderfeestje of knip ze los en stop ze in het traktatiezakje om uit te delen op school.

€2,85
Niet beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    GRATIS VERZENDING vanaf €49,- Verbergen