De leukste Zoo Party versiering voor een kinderfeestje!

Met deze te leuke Zoo Party versiering slaagt jouw kinderfeestje gegarandeerd. Van slingers tot ballonnen en van hangdecoratie tot feesthoedjes wij hebben het allemaal. Combineer en maak de mooiste cre4aties voor een complete partylook.

Zoo Party Servetten

Deze te gekke Zoo Party servetten maken een kinderfeestje helemaal af. Leg de servetten op tafel tijdens het eten en gegarandeerd dat de kinderen ze gaan gebruiken!

€1,99
Niet beschikbaar
Zoo Party Bekertjes

Deze te gekke Zo Party bekertjes mogen niet ontbreken op een kinderfeestje. Vul de bekertjes met roze limonade, succes gegarandeerd!

€1,75
Niet beschikbaar
Zoo Party Ballonnen

Deze vrolijk gekleurde Zoo Party ballonnen mogen niet ontbreken op een kinderfeestje. De ballonnen zijn verpakt per 6 stuks assorti gekleurd met een doorsnee van 33cm.

€3,50
Niet beschikbaar
Zoo Party Folieballon

Deze te gekke Zoo Party folieballon mag niet ontbreken op een kinderfeestje. De ballon is verpakt per stuk met een doorsnee van 45cm. Perfect te combineren met andere folie en-of latexballonnen en creëer een leuke tros met ballonnen.

€3,50
Niet beschikbaar
Zoo Party Letterslinger - 2stk

Deze te gekke Zoo Party letterslingers met de tekst HAPPY BIRTHDAY PARTY ANIMAL mogen niet ontbreken op een kinderfeestje. De slingers zijn verpakt per 2 stuks met ieder een lengte van ongeveer 150cm.

€2,99
Niet beschikbaar
Zoo Party Vlaggenlijn

Deze te gekke Zoo Party vlaggenlijn met de tekst HAPPY BIRTHDAY mag niet ontbreken op een kinderfeestje. De vlaggenlijn is verpakt per stuk met een lengte van 6mtr..

€2,80
Niet beschikbaar
Zoo Party Hangdecoratie

Deze te gekke Zoo Party hangdecoratie mag niet ontbreken op een kinderfeestje. De hangdeco is verpakt per stuk met een afmeting van 30x85cm.

€1,99
Niet beschikbaar
Zoo Party Taartkaarsjes

Deze te gekke Zoo party taartkaarsjes maken jouw verjaardagstaart nóg mooier. De kaarsjes zijn verpakt per 11 stuks met een lengte van 10cm.

€3,25
Niet beschikbaar
Zoo Party Uitdeelzakjes

Met deze te gekke Zoo Party uitdeelzakjes maak je trakteren nóg leuker! Vul de zakjes met wat lekkers en/of een kleinigheidje en deel de zakjes op uit school of na je kinderfeestje. De zakjes zijn verpakt per 6 stuks met een afmeting van 27x20cm.

€6,99
Niet beschikbaar
Zoo Party Cup cake Decoratie Set

Met deze te gekke Zoo Party cup cake decoratie set maak je de leukste cup cakes voor een kinderfeestje! De set bestaat uit 6 prikkers en 6 wikkels

€1,99
Niet beschikbaar
Zoo Party Glasmarkers

Met deze te gekke Zoo Party glasmarkers maak je het drinken van limonade wel heel leuk! De glasmarkers zijn verpakt per 6 stuks en worden geleverd in 2 verschillende designs.

€1,50
Niet beschikbaar
Zoo Party Feesthoedjes

Met deze te gekke Zoo Party feesthoedjes maak je een kinderfeestje wel heel speciaal. De hoedjes zijn verpakt per 6 stuks.

€1,99
Niet beschikbaar
Zoo Party Kleurplacemats

Maak je eigen placemat met deze te gekke kleurplacemats. Ideaal voor een kinderfeestje. Verpakt per 6 stuks.

€3,25
Niet beschikbaar
Zoo Party Roltongen

Een kinderfeestje zonder roltoeters is natuurlijk geen echt feest. Deel ze uit tijdens een kinderfeestje of stop ze een het traktatiezakje om uit te delen op school. Verpakt per 6 stuks.

€1,99
Niet beschikbaar
Zoo Party Bellenblaas Stickers

Met deze te gekke bellenblaas stickers beplak je in een handomdraai een bellenblaas flesje. Beplak de bellenblaas met deze stickers en je hebt een geweldige traktatie. Verpakt per 6 stuks.

€1,35
Niet beschikbaar
Zoo Party Pinata

Deze te gekke Zoo Party pinata mag niet ontbreken tijdens een kinderfeestje. Vul de pinata met wat lekkers of kleine cadeautjes en het feestje kan beginnen.

€29,99
Niet beschikbaar
Zoo Party Maskers

Deze te gekke Zoo Party masker mogen niet ontbreken tijdens een kinderfeestje. De maskers zijn verpakt per 6 stuks assorti en vast te maken met een elastiekje.

€1,35
Niet beschikbaar
Zoo Party Tafelconfetti XL

Met deze te gekke Zoo Party XL tafelconfetti maak je jouw kinderfeestje helemaal af. Verspreid de confetti over de tafels en het feest kan beginnen. De confetti is verpakt per 45 stuks.

€1,99
Niet beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    GRATIS VERZENDING vanaf €49,- Verbergen