Te gekke Monster Bash versiering voor een kinderfeestje!

Met deze te gekke Monster Bash versiering slaagt jouw kinderfeestje gegarandeerd. Van slingers tot ballonnen en van hangdecoratie tot feesthoedjes wij hebben het allemaal. Combineer en maak de mooiste cre4aties voor een complete partylook.

Monster Bash Servetten

Deze stoere Monster Bash servetten maken een kinderfeestje helemaal af. Leg de servetten op tafel tijdens het eten en gegarandeerd dat de kinderen ze gaan gebruiken!

€1,99
Niet beschikbaar
Monster Bash Bekertjes

Deze stoere Monster Bash bekertjes mogen niet ontbreken op een kinderfeestje. Vul de bekertjes met groene limonade, succes gegarandeerd!

€1,75
Niet beschikbaar
Monster Bash Letterslinger - 2stk

Deze stoere Monster Bash letterslingers met de tekst HAPPY BIRTHDAY MONSTER PARTY mogen niet ontbreken op een kinderfeestje. De slingers zijn verpakt per 2 stuks met ieder een lengte van ongeveer 150cm.

€2,99
Niet beschikbaar
Monster Bash Vlaggenlijn

Deze stoere Monster Bash vlaggenlijn met de tekst HAPPY BIRTHDAY mag niet ontbreken op een kinderfeestje. De vlaggenlijn is verpakt per stuk met een lengte van 6mtr..

€2,80
Niet beschikbaar
Monster Bash Hangdecoratie

Deze stoere Monster Bash hangdecoratie met Monstertjes mag niet ontbreken op een kinderfeestje. De hangdeco is verpakt per stuk met een afmeting van 30x85cm.

€1,99
Niet beschikbaar
Lampion Monster Bash

Leuk treklampion voor een kinderverjaardag of 11 November Sint Maarten.

€1,75
Beschikbaar
Monster Bash Ballonnen

Deze stoere Dino Roar ballonnen mogen niet ontbreken op een kinderfeestje. De ballonnen zijn verpakt per 6 stuks assorti gekleurd met een doorsnee van 33cm.

€3,50
Niet beschikbaar
Monster Bash Folieballon

Deze stoere Monster Bash folieballon mag niet ontbreken op een kinderfeestje. De ballon is verpakt per stuk met een doorsnee van 45cm. Perfect te combineren met andere folie en-of latexballonnen en creëer een leuke tros met ballonnen.

€3,50
Niet beschikbaar
Monster Bash Taartkaarsjes

Deze stoere Monster Bash taartkaarsjes maken jouw verjaardagstaart nóg mooier. De kaarsjes zijn verpakt per 11 stuks met een lengte van 10cm.

€3,25
Niet beschikbaar
Monster Bash Uitdeelzakjes

Met deze stoere Monster Bash uitdeelzakjes maak je trakteren nóg leuker! Vul de zakjes met wat lekkers en/of een kleinigheidje en deel de zakjes op uit school of na je kinderfeestje. De zakjes zijn verpakt per 6 stuks met een afmeting van 27x20cm.

€6,99
Niet beschikbaar
Monster Bash Glasmarkers

Met deze stoere Monster Bash glasmarkers maak je het drinken van limonade wel heel leuk! De glasmarkers zijn verpakt per 6 stuks en worden geleverd in 2 verschillende designs.

€1,50
Niet beschikbaar
Monster Bash Tafelconfetti XL

Met deze stoere Monster Bash XL tafelconfetti maak je jouw kinderfeestje helemaal af. Verspreid de confetti over de tafels en het feest kan beginnen. De confetti is verpakt per 45 stuks.

€1,99
Niet beschikbaar
Monster Bash Roltongen

Een kinderfeestje zonder roltoeters is natuurlijk geen echt feest. Deel ze uit tijdens een kinderfeestje of stop ze een het traktatiezakje om uit te delen op school. Verpakt per 6 stuks.

€1,99
Niet beschikbaar
Monster Bash Feesthoedjes

Met deze stoere Monster Bash feesthoedjes maak je een kinderfeestje wel heel speciaal. De hoedjes zijn verpakt per 6 stuks in de kleur geel en oranje.

€1,99
Niet beschikbaar
Monster Bash Kleurplacemats

Maak je eigen placemat met deze te gekke kleurplacemats. Ideaal voor een kinderfeestje. Verpakt per 6 stuks.

€3,25
Niet beschikbaar
Monster Bash Tatoeages

Deze stoere Monster Bash tatoeages zijn super leuk om te gebruiken tijdens een kinderfeestje of knip ze los en stop ze in het traktatiezakje om uit te delen op school.

€2,85
Niet beschikbaar
Monster Bash Maskers

Deze stoere Monster Bash masker mogen niet ontbreken tijdens een kinderfeestje. De maskers zijn verpakt per 6 stuks assorti en vast te maken met een elastiekje.

€1,35
Niet beschikbaar
Monster Bash Pinata

Deze stoere Monster Bash pinata mag niet ontbreken tijdens een kinderfeestje. Vul de pinata met wat lekkers of kleine cadeautjes en het feestje kan beginnen.

€29,99
Niet beschikbaar
Monster Bash Cup cake Decoratie Set

Met deze stoere Monster Bash cup cake decoratie set maak je de leukste cup cakes voor een kinderfeestje! De set bestaat uit 6 prikkers en 6 wikkels

€1,99
Niet beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    GRATIS VERZENDING vanaf €49,- Verbergen