De leukste Versiering en Ballonnen voor een Eerste Verjaardag

Alles voor een speciale eerste verjaardag voor uw zoon little prince. Leuke 1ste verjaardag ballonnen, slingers en decoratie. 

1ste Verjaardag Jongen Ballonnen Pakket

1ste Verjaardag Ballonnenpakket met Geprinte en Gewone Helium Latex Ballonnen. U krijgt 10x 12" Geprinte 1 Helium Latex Ballonnen, 10x 12" licht blauwe ballonnen & 10x 12" witte ballonnen. Leuk Ballonnen pakket voor een speciale 1ste Verjaardag.

€5,95
Beschikbaar
Teddy & Friends 1 jaar tafelkleed

Teddy & Friends 1 jaar tafelkleed 120x180cm. Diverse pastel kleuren dus kan voor een jongen of meisje gebruikt worden. Leuke versiering voor een 1ste verjaardag. Deze hele lijn is in de aanbieding voor maar: Euro 0,99. Wees er snel bij want op = op!

€0,99 €3,99
Beschikbaar
Blauwe Teddy & Friends 1 jaar bekers

8x Blauwe Teddy & Friends 1 jaar weggooi bekers 20cl. Voor warme en koude dranken. Leuke versiering voor een 1ste verjaardag. Deze hele lijn is in de aanbieding voor maar: Euro 0,99. Wees er snel bij want op = op!

€0,99 €2,99
Beschikbaar
Blauwe Teddy & Friends 1 jaar servetten

20x Blauwe Teddy & Friends 1 jaar servetten 2 laags. Leuke versiering voor een 1ste verjaardag. Deze hele lijn is in de aanbieding voor maar: Euro 0,99. Wees er snel bij want op = op!

€0,99 €2,99
Beschikbaar
1 Today Blauwe Banner

De banner is glitterend zilver met 1 Today opdruk en wit - blauwe stippen print en is ongeveer 2,5 meter lang. Leuk om op te hangen bij een 1e verjaardag van een jongen!

€2,95
Niet beschikbaar
Kleine Vlaggenlijn 1e Verjaardag

Slinger (3 m lang) met kleine vlaggetjes met '1' opdruk en gekleurde vlakjes. Leuk om op te hangen bij een 1e verjaardag!

€2,95
Beschikbaar
Gekleurde Nummer 1 Ballonnen Slinger

Vrolijk, Gekleurde Nummer 1 Ballonnen Slinger van ongeveer 10 meter. U krijgt een slinger met gekleurde, kartonnen, ballonnen met nummer 1. Voor een speciale 1ste verjaardag.

€2,75
Beschikbaar
Gekleurde 1 Jaar Kaars

Leuke kaars voor de verjaardagstaart. De verjaardagskaars is versierd met gekleurde stippen en heeft de vorm van het cijfer 1. Deze kaars is ongeveer 7 cm lang en kan in diverse kleuren geleverd worden. U krijgt 1 kaars.

€0,95
Beschikbaar
Slinger met Lichtblauwe Pompoms

Een keer iets anders dan een gewone slinger: Prachtige slinger met lichtblauwe pompoms om ieder feest mee op te fleuren. De slinger is 3meter lang en heeft 4 pompoms. De slinger wordt opgeleverd met platte pompoms (die moeten nog uitgetrokken worden)...

€2,95 €3,95
Beschikbaar
Blauwe 1st Birthday Kartonnen Bekers

Blauwe kartonnen bekers met '1st Birthday' opdruk. De bekers worden per 8 verkocht en zijn geschikt voor koude en warme drankjes.

€3,75
Niet beschikbaar
Blauwe 1st Birthday Kartonnen Gebaksbordjes

Blauwe kartonnen gebaksbordjes met '1st Birthday' opdruk. De bordjes worden per 8 verkocht en zijn ongeveer 18 cm groot.

€3,75
Niet beschikbaar
Gekleurde Kaarsjes Incl Houders

Gekleurde Kaarsen voor een Verjaardagstaart incl Houders - 24 Kaarsen en 24 houders. Mix van verschillende kleuren. Nu nog geen Euro!

€0,99 €1,49
Beschikbaar
8x Lichtblauwe Weggooi Bordjes

Handige Lichtblauwe Papieren Weggooi Bordjes. U krijgt 8 bordjes van 22.9cm (doorsnede). Makkelijk voor verjaardagen en andere feestjes. We verkopen ook servetten en bekers. Ook verkrijgbaar in andere kleuren

€1,49 €3,25
Beschikbaar
Helium Tank met Gekleurde Nr 1 Ballonnen

Mooi verjaardagspakket met helium ballonnen voor een speciale 1ste verjaardag: Helium Tank met 20x Gekleurde Nr 1 Ballonnen. U krijgt een vrolijke mix van kleuren van all over geprinte nummer 1 helium ballonnen (12inch ballonnen). Leuke Aanbieding!

€38,95 €42,95
Beschikbaar
Slinger met Blauwe Kwastjes Versiering

Leuke Slinger met Blauw, Baby Blauw en Witte papieren Kwastjes. De slinger is ongeveer 3 meter lang en er hangen 9 kwastjes aan van ongeveer 50cm lang. Geweldige versiering voor een baby shower geboorte jongen of een verjaardag.

€2,75
Niet beschikbaar
10x Blauwe Trek Strikken Decoratie

10x Mooie Decoratie Trekstrikken Butterfly Pull Bows. Deze strikken worden veel gebruikt voor bruiloften, aan stoelen, op tafels, ter decoratie, bij bloemen of om kado's in te pakket. Heel veelzijdig. Verkrijgbaar in Diverse Kleuren.

€1,49 €3,49
Beschikbaar
10x Blauwe Nummer 1 Helium Ballonnen

Leuke 1ste Verjaardag Helium Latex Ballonnen met all over nummer 1 print. Een must have voor een speciale eerste verjaardag. De ballonnen worden ongevuld geleverd en kunnen gevuld worden met helium of gewone lucht.

€2,49
Beschikbaar
Lichtblauwe Crêpe Slinger 6M

Leuke versiering die u makkelijk kunt draaien en met 6 meter lengte bent u snel klaar. We verkopen nog veel meer lichtblauwe versiering, ballonnen en slingers. Leuk voor een bruiloft, verjaardag of ander feest.

€2,95
Beschikbaar
Lichtblauwe PomPoms

Leuke Lichtblauwe PomPom Versiering. Deze mooie decoratieve Pompom is gemaakt van papier en heeft een doorsnede van 30 cm.

€1,99
Beschikbaar
Blauwe Vlaggenlijn Slinger 10m Lang

Mooie Plastic Blauwe Vlaggenlijn Slinger 10 m Lang met 15 Vlaggen. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten. We verkopen de vlaggenlijnen ook in andere kleuren.

€2,25
Beschikbaar
8x Lichtblauwe Kartonnen Weggooi Bekers

Aanbieding! U krijgt 1 Pakje met 8 Lichtblauwe Papieren Weggooi Bekers - 266ml. De bekers kunnen voor warme en koude dranken gebruikt worden. Leuk voor een baby shower, kraamfeest of ander themafeest.

€1,75 €2,95
Beschikbaar
Blauwe Ronde Discobal Folieballon

Ronde Disco Mirror Bal Helium Folieballon 35cm - Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Aan de ballon zit doorzichtig visdraad van ongeveer 1 meter hierdoor lijk het of de ballon in de lucht zweeft.

€2,95 €3,95
Beschikbaar
Wegwerp Helium Cilinder Blauwe Hartjes Ballonnen

Leuk compleet pakket met een helium cilinder en 30x 11inch hartjes helium ballonnen. Ideaal voor een bruiloft, geboorte jongen, kraamfeest, babyshower of verjaardag.

€45,95
Beschikbaar
Grote Vlaggenlijn 1e Verjaardag

Slinger (10 m lang) met grote vlaggetjes met '1' opdruk en gekleurde ballonnen. Leuk om op te hangen bij een 1e verjaardag!

€3,95
Niet beschikbaar