Welkom thuis versiering

Bekijk hier ons assortiment aan de leukste welkom thuis versiering en ballonnen. Dat is pas leuk thuiskomen als het huis versierd is met leuke welkom thuis ballonnen en versiering. Ruim assortiment met originele decoratie. Combineer bijvoorbeeld met bepaalde kleuren en het huis is vrolijk versierd. 

Welkom thuis vlaggenlijn 10 meter

Grappige Welkom thuis vlaggenlijn 10 meter lang. Het is een plastic vlaggenlijn dus kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voor een welkom thuis feestje.

€2,25 €3,60
Beschikbaar
Welkom thuis letter banner koe en molens

Leuke Welkom thuis letter banner met echte Nederlandse plaatsjes van een molen, koe en tulpen. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voor een welkom thuis feestje.

€2,25 €3,60
Beschikbaar
Rood wit blauwe welkom thuis ballonnen

U krijgt 8 stuks rood, wit blauwe welkom thuis latex ballonnen. De ballonnen zijn ongeveer 30cm en worden ongevuld geleverd. U kunt de ballonnen vullen met gewone lucht. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voo

€2,25
Beschikbaar
Welkom thuis deurbord

Welkom thuis deurbord 47x34cm groot. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voor een welkom thuis feestje.

€1,99 €3,50
Beschikbaar
XXL gevelvlag Welkom thuis

XXL gevelvlag Welkom thuis. De vlag is 150x90cm. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voor een welkom thuis feestje.

€8,95
Beschikbaar
Welkom thuis gekleurde ballonnen

U krijgt 10 stuks gekleurde latex ballonnen met de tekst; Welkom thuis. De ballonnen zijn ongeveer 30cm en worden ongevuld geleverd. U kunt de ballonnen vullen met gewone lucht. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versie

€2,49 €2,99
Beschikbaar
Vrolijke welkom thuis vlaggenlijn

Vrolijke welkom thuis vlaggenlijn 10 meter. De vlaggenlijn is van plastic en kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voor een welkom thuis feestje.

€2,75 €3,60
Beschikbaar
Vrolijke welkom thuis spiraal slingers

Vrolijke welkom thuis spiraal slingers 3 stuks. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voor een welkom thuis feestje.

€2,95 €3,99
Niet beschikbaar
Welkom thuis letter banner

Vrolijke welkom thuis letter banner. De banner is van karton en kan dus alleen binnen opgehangen worden. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voor een welkom thuis feestje.

€2,49 €3,60
Beschikbaar
Window Sign - Welkom Thuis

Window Sign voor een Welkom Thuis feestje

€9,99
Beschikbaar
Deurbord Happy Birthday Balloons

Welkom thuis deurbord. Leuke versiering voor elke verjaardag.

€3,99 €3,50
Beschikbaar
Retro Ballonnen Welcome Back - 6stk

Gekleurde Welcome Back Latex Ballonnen.

€2,99
Beschikbaar
Beschrijfbaar Krijtbord Deur Wand

Geweldig bord om aan de deur, muur of voor het raam te hangen. Schrijf je eigen tekst voor elke gelegenheid. Er wordt een krijtje bijgeleverd dus meteen te gebruiken. Ook gewoon leuk voor in huis.

€2,25
Beschikbaar
Welkom Thuis Vlaggenlijn Verkeersbord

Vlaggenlijn voor een welkom thuis feestje.

€2,50 €3,60
Beschikbaar
Huldeschild Welkom Thuis

Huldeschild voor een Welkom Thuis Feestje

€3,85
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    MOMENTEEL ZIJN WIJ PER MAIL NIET TE BEREIKEN VOOR VRAGEN BEL NAAR 0299-425593 Verbergen