Welkom thuis versiering

Bekijk hier ons assortiment aan de leukste welkom thuis versiering en ballonnen. Dat is pas leuk thuiskomen als het huis versierd is met leuke welkom thuis ballonnen en versiering. Ruim assortiment met originele decoratie. Combineer bijvoorbeeld met bepaalde kleuren en het huis is vrolijk versierd. 

Welkom thuis vlaggenlijn 10 meter

Grappige Welkom thuis vlaggenlijn 10 meter lang. Het is een plastic vlaggenlijn dus kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voor een welkom thuis feestje.

€2,25 €3,60
Beschikbaar
Welkom thuis letter banner koe en molens

Leuke Welkom thuis letter banner met echte Nederlandse plaatsjes van een molen, koe en tulpen. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voor een welkom thuis feestje.

€2,25 €3,60
Beschikbaar
Rood wit blauwe welkom thuis ballonnen

U krijgt 8 stuks rood, wit blauwe welkom thuis latex ballonnen. De ballonnen zijn ongeveer 30cm en worden ongevuld geleverd. U kunt de ballonnen vullen met gewone lucht. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voo

€2,25
Beschikbaar
Welkom thuis deurbord

Welkom thuis deurbord 47x34cm groot. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voor een welkom thuis feestje.

€1,99 €3,50
Beschikbaar
XXL gevelvlag Welkom thuis

XXL gevelvlag Welkom thuis. De vlag is 150x90cm. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voor een welkom thuis feestje.

€8,95
Beschikbaar
Welkom thuis gekleurde ballonnen

U krijgt 10 stuks gekleurde latex ballonnen met de tekst; Welkom thuis. De ballonnen zijn ongeveer 30cm en worden ongevuld geleverd. U kunt de ballonnen vullen met gewone lucht. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versie

€2,49 €2,99
Beschikbaar
Vrolijke welkom thuis vlaggenlijn

Vrolijke welkom thuis vlaggenlijn 10 meter. De vlaggenlijn is van plastic en kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voor een welkom thuis feestje.

€2,75 €3,60
Beschikbaar
Vrolijke welkom thuis spiraal slingers

Vrolijke welkom thuis spiraal slingers 3 stuks. Leuke versiering voor een warm welkom thuis. We verkopen nog veel meer versiering voor een welkom thuis feestje.

€2,95 €3,99
Niet beschikbaar
Window Sign - Welkom Thuis

Window Sign voor een Welkom Thuis feestje

€9,99
Beschikbaar
Welkom thuis waarschuwingsbord

Welkom thuis waarschuwingsbord. Dit waarschuwingsbord is gemaakt van stevig karton en uitklapbaar. Zet het bord bij de ingang van het feest en laat iedereen weten dat er een feestje is! Het bord is ongeveer 58 cm hoog.

€6,99
Beschikbaar
Beschrijfbaar Krijtbord Deur Wand

Geweldig bord om aan de deur, muur of voor het raam te hangen. Schrijf je eigen tekst voor elke gelegenheid. Er wordt een krijtje bijgeleverd dus meteen te gebruiken. Ook gewoon leuk voor in huis.

€2,25
Beschikbaar