Oktoberfest Kostuums

Bekijk hier ons assortiment Oktoberfest Kostuums. De leukste kostuums voor heren en dames.

Dirndl Eva Tiroler Jurkje zwart

Rood zwarte Dirndl Eva Tiroler Jurkje (kort jurkje). Leuke sexy outfit voor een Oktoberfest feestje. We verkopen ook leuke bijpassende accessoires als kousen, hoedjes en nog veel meer.

€39,99 €36,99
Niet beschikbaar
Dirndl Eva Tiroler Jurkje - Roze/Bruin

Dirndl Eva roze bruin Tiroler Jurkje (kort jurkje). Leuke sexy outfit voor een Oktoberfest feestje. We verkopen ook leuke bijpassende accessoires als kousen, hoedjes en nog veel meer.

€37,50
Niet beschikbaar
Dirndl Eva Tiroler Jurkje - Blauw/Bruin

Dirndl Eva blauw/bruin Tiroler Jurkje (kort jurkje). Leuke sexy outfit voor een Oktoberfest feestje. Maak je look compleet met bijpassende accessoires.

€37,50
Niet beschikbaar
Dirndl Eva Tiroler Jurkje - Rood/Zwart

Leuk rood/zwart dirndl jurkje voor het Oktoberfest. Combineer het jurkje met leuke accessoires en je bent klaar voor hét bier feest van het jaar.

€37,50
Beschikbaar
Dirndl Theresia tiroler jurkje Oktoberfest

Dirndl Theresia tiroler jurkje Oktoberfest. Met een traditioneel dirndl jurkje zit je geheid goed op je Oktoberfeest. Het jurkje heeft mooie details. Het jurkje is erg sexy en heeft mooie details. Met behulp van het gouden lint kan de jurk aangetrokken w

€36,99
Niet beschikbaar
Dirndl Isa tiroler jurkje Oktoberfest

Dirndl Isa tiroler jurkje Oktoberfest. Sexy , kort jurkje valt boven de knie. Met een traditioneel dirndl jurkje zit je geheid goed op je Oktoberfeest. Het jurkje heeft mooie details . Met behulp van het gouden lint kan de jurk aangetrokken worden.

€36,99
Niet beschikbaar
Dirndl Tiroler Jurkje Sweetie

Dit leuke zacht roze dirndl jurkje met gele details is perfect voor een Tiroler feestje. Combineer het jurkje met leuke accessoires en je bent klaar voor het Oktoberfest.

€39,99
Beschikbaar
Dirndl Tiroler Jurkje Heidi

Dit leuke dirndl jurkje met rode hartjes is perfect voor een Tiroler feestje. Combineer het jurkje met leuke accessoires en je bent klaar voor het Oktoberfest.

€39,99
Beschikbaar
Dirndl Tiroler Jurkje Steffi

Dit leuke blauw met wit geruite dirndl jurkje met rode details is perfect voor een Tiroler feestje. Combineer het jurkje met leuke accessoires en je bent klaar voor het Oktoberfest.

€38,50
Beschikbaar
Dirndl Sylvia Tiroler Jurk

Leuke Dirndl Sylvia Tiroler Jurk voor hét bierfeest van het jaar: Oktoberfest. Mooie kleuren combinatie en de jurk heeft een lichte glans waardoor het een luxe uitstraling krijgt. Mooie prijs/kwaliteit verhouding.

€28,99
Niet beschikbaar
Oktoberfest Bierfest Tiroler Jurk Dirndl

Ga naar het bierfeest van het jaar in dit traditionele Oktoberfest Tiroler Jurk Dirndl. Het jurkje is afgewerkt met ruches, strikjes en versierselen. De geweven stof van deze dirndl jurk is net wat luxer dan gewoonlijk en valt daardoor erg prettig.

€14,99 €19,95
Niet beschikbaar
Miss Oktoberfest Dirndl Jurkje

Stoer dirndl jurkje voor Oktoberfest of apres ski feest. Dit jurkje is uitgevoerd in herfst groen, met een schortje, aangenaaide lederhose-bretels en witte pofmouwtjes. Wij verkopen ook leuke Oktoberfest accessoire

€31,99 €36,99
Niet beschikbaar
Dirndl Tiroler Jurk Sweetheart

Leuke dirndl jurkje voor Oktoberfest of apres ski feest. Dit jurkje is uitgevoerd in frisgroen, met een schortje, rijgsluiting aan de voorzijde en witte pofmouwtjes. Voor een frisse bierbabe. Wij verkopen ook leuke Oktoberfest accessoire

€39,99
Beschikbaar
Beer Stein Babe Dirndl Jurkje

Oktoberfest Beer Stein Babe Dirndl Jurkje. Rood/blauw Oktoberfest of bierfest jurkje. Ze zijn heerlijk elastisch en ze zitten erg lekker. We verkopen ook leuke kousen en andere Oktoberfest accessoires.

€31,99 €36,99
Niet beschikbaar
Dirndl Martina Tiroler Jurkje Oktoberfest

Dirndl Martina Tiroler Jurkje Oktoberfest. De blouse en jurk bestaan uit 1 stuk. Dit kostuum heeft een lichte glans wat het een luxe uitstraling geeft. Mooie details. De kousen verkopen we los.

€28,99
Beschikbaar
Dirndl tiroler jurk Bruin Hart

Bruine dirndl tiroler jurk Oktoberfest met suede look. Voorkant kan iets aangetrokken worden met het witte lintje. Leuke prijs /kwaliteit verhouding. We verkopen ook bijpassende accessoires.

€21,99
Beschikbaar
Oktoberfest cutie tiroler jurkje

Oktoberfest cutie tiroler jurkje dirndl. Zwart wit roze jurkje met sexy decolleté. Dit jurkje valt iets langer. We verkopen ook leuke bijpassende accessoires als kousen, hoedjes en nog veel meer.

€39,99
Beschikbaar
Dirndl Tiroler Jurkje Heart

Dit leuke roze dirndl jurkje is perfect voor een Tiroler feestje. Combineer het jurkje met leuke accessoires en je bent klaar voor het Oktoberfest.

€21,99
Beschikbaar
Dirndl Tiroler Jurkje Camel

Dit leuke camel kleurige dirndl jurkje met details is perfect voor een Tiroler feestje. Combineer het jurkje met leuke accessoires en je bent klaar voor het Oktoberfest.

€21,99
Beschikbaar
Dirndl Tiroler Jurkje Letitia

Dit leuke zwart met rode dirndl jurkje met details is perfect voor een Tiroler feestje. Combineer het jurkje met leuke accessoires en je bent klaar voor het Oktoberfest.

€44,99
Beschikbaar
Oktoberfest Dirndl Klassiek Roze - 36 t/m 44

Mooi Klassiek Dirndl jurkje voor HET Bierfeest van het jaar.

€31,99
Niet beschikbaar
Oktoberfest Dirndl Klassiek Blauw

Mooi Klassiek Dirndl jurkje Blauw voor HET Bierfeest van het jaar. Combineer het jurkje met wat leuke accessoires en je bent klaar om te feesten.

€31,99
Beschikbaar
Oktoberfest Dirndl Bloem - 36 t/m 42

Mooi Klassiek Dirndl jurkje Rood met bloemen voor HET Bierfeest van het jaar.

€27,99
Niet beschikbaar
Dames Oktoberfest Lederhosen Bierfeest

Mooie Kwaliteit voor een Scherpe prijs: Oktoberfest Lederhosen Biefeest Lederhosen voor Dames. Verkrijgbaar in twee maten. met stiksels en knoopjes afgewerkt.

€19,99 €19,95
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    GRATIS VERZENDING vanaf €49,- Verbergen