Oktoberfest Accessoires en Versiering

Bekijk hier ons assortiment Oktoberfest accessoires en versiering. Maak er een feestje van met onze te gekke Oktoberfest artikelen.

Oktoberfest Slinger Bier en Krakelingen

Deze leuke Oktoberfeest slinger heeft 15 onderhangers in de vorm van bierpullen en krakelingen. Deze kunt u over de gehele lengte zelf positioneren. De lengte van deze banner slinger is 10 meter.

€1,95 €2,75
Beschikbaar
Bierfeest Papieren Slingers met Onderhangers

Bierfeest versiering slinger met bierpullen onderhangers. Deze papieren bierfeest versiering slinger is erg leuke decoratie voor een bier party Oktoberfest Oktoberfeest. De slinger is 4 meter lang.

€3,49
Beschikbaar
Beer Pong Party Cups Roze - 25stk

Deze Beer Pong cups bekers zijn niet alleen goed voor een feestje maar ook perfect om het geniale drankspel Beer Pong mee te spelen. Groot, stevig en herbruikbaar. De cups zijn een maatje groter dan ‘gewone’ plastic bekers en gemaakt van hoogwaardige kwal

€4,95
Beschikbaar
Grimas donkerbruin cake make-up 1001

Grimas donkerbruin cake make-up 1001. Grimas Cake Make-up is een gemakkelijk aan te brengen basismake-up. Het wordt gebruikt voor visagie (televisie, film en fotografie) en als basis voor watermake-up. Voor bij erg transpireren. Cake Make-up zit in een do

€12,50
Beschikbaar
Blauw Wit Oktoberfest Tiroler Bayern Hoed

Tiroler hoed in Bayern / Beieren stijl. De blauw-sitte Oktoberfest kleuren en het authentieke veertje maken deze hoed helemaal af. Een graag geziene accessoire tijdens het Oktoberfest

€4,95 €6,95
Beschikbaar
Beer Pong Party Cups Blauw - 25stk

Deze Beer Pong bekers zijn niet alleen goed voor een feestje maar ook perfect om het geniale drankspel Beer Pong mee te spelen. Groot, stevig en herbruikbaar. De cups zijn een maatje groter dan ‘gewone’ plastic bekers en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit

€4,95
Beschikbaar
Tiroler Hoed met veer div kleuren

Deluxe Tiroler Hoed met veer in diverse kleuren verkrijgbaar. Heeft u meerder hoeden nodig, email ons dan voor een leuke korting.

€4,99
Beschikbaar
Bril Bierglazen Oranje

Leuke bril in de vorm van bierglazen.

€1,25
Beschikbaar
Beer Pong Party Cups Rood - 25stk

Deze Beer Pong bekers zijn niet alleen goed voor een feestje maar ook perfect om het geniale drankspel Beer Pong mee te spelen. Groot, stevig en herbruikbaar. De cups zijn een maatje groter dan ‘gewone’ plastic bekers en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit

€4,95
Beschikbaar
Diadeem met seppel hoed Deluxe

Diadeem met seppel hoed Deluxe. Leuke accessoire voor je Oktoberfest outfit.

€2,99
Beschikbaar
Diadeem met seppel hoed

Diadeem met seppel hoed. Leuke accessoire voor je Oktoberfest outfit.

€2,99
Beschikbaar
Witte kousen met strik in diverse kleuren

Witte kousen met strik in diverse kleuren. Geweldig onder Oktoberfest, Carnaval of Halloween outfits. Verkrijgbaar in 1 maat. (one size fits most).

€4,99 €6,99
Beschikbaar
Oktoberfest Tiroler Kniekousen div kleuren

Oktoberfest Tiroler Kniekousen verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Deze kniekousen maken je Oktoberfest helemaal af. Deze traditionele kousen zijn gemaakt van: 50% merino wol, 30% acryl, 20% polyamide.

€8,99
Beschikbaar
Oktoberfest Bretels Blauw Wit

Blauwe Witte Oktoberfest Bretels Suspenders Leuk voor HET bierfeest van het jaar. We verkopen ze ook met lichtjes. Alles snel in huis.

€4,95 €6,95
Beschikbaar
Blauw Witte O'Zapft Oktoberfest Krans

Blauw Witte O'Zapft Oktoberfest Krans. Tijdens het jaarlijkse Oktoberfest roept iedereen bij het aanslaan van het biervat "O'Zapft is!" (het vat is aangeslagen). Leuke accessoire voor een Oktoberfeest.

€1,95 €2,49
Beschikbaar
Oktoberfest Bretels met LED Lichtjes

Wil jij tijdens het Oktoberfeest lekker opvallen dan zijn deze bretels DE manier. De lichtjes kunnen op verschillende standjes. We verkopen ze ook zonder lichtjes. Deze leuke bretels zijn de finishing touch voor je Oktoberfest outfit.

€6,99 €9,95
Beschikbaar
Oktoberfest Pretzel Oorbellen

Finishing Touch voor je Oktoberfest Bierfest Outfit: Oktoberfest Pretzel Oorbellen (uiteraard worden ze per 2 geleverd).

€1,99 €2,49
Beschikbaar
Oktoberfest Hartjes Button met LED

Oktoberfest Hartjes Button Lebkuchen met Knipperlichtjes. Helemaal klaar voor het Oktoberfest met deze party badge in de vorm van een traditionele Lebkuchen. Door de LED verlichting valt deze badge ook nog leuk op in het donker.

€2,45
Beschikbaar
Oktoberfest Button met Knipperlichtjes

Grote button voor het Oktoberfest in de traditionele blauw-witte kleuren. Met opvallende LED verlichting die aan en uit gezet kan worden. Kan ook op tafel neergezet worden. Leuke Oktoberfest accessoire.

€2,45
Beschikbaar
Oktoberfest Bierfeest Ketting

Leuke accessoire om je Oktoberfeest Bierfeest Outfit af te maken. Leuke Oktoberfest Ketting met pretzels en bierpullen. Nu in de aanbieding maar op = op dus wees er snel bij.

€1,99 €2,95
Beschikbaar
Vlaggenlijn Bierfeest 6meter Lang

Leuke versiering voor Oktoberfest Bierfest HET Bierfeest van het jaar of andere Bierfeesten (verjaardagen). Het is een plastic vlaggenlijn voor binnen en buiten van 6 meter lang.

€1,95
Beschikbaar
Bier Duitse Pretzel Oktoberfest Hangdecoratie

Hangdecoratie Oktoberfest Oktoberfeest Bierfeest. Deze leuke hangdecoratie bestaat uit 3 swirls met daaraan 2x een bierpul en 1x een duitse pretzel. De swirls zijn ongeveer 75cm lang en de afbeeldingen zijn ongeveer 20 x 20cm groot.

€2,49
Beschikbaar
Blauw Wit Markeerlint Oktoberfest 15 Meter

Leuke versiering voor Oktoberfest Bierfest HET Bierfeest van het jaar. Het is een plastic Blauw Wit Markeerlint Oktoberfest voor binnen en buiten van 15 Meter lang.

€2,95
Beschikbaar