Versiering en Ballonnen Zilver Feestje

Mooie Versiering en Ballonnen in het zilver. Hier vindt u alles voor uw stijlvolle zilveren feestje. Ook mooi te combineren met andere kleuren.

Zilveren Plastic Tafelkleed

Zilveren Plastic Tafelkleed 180x130cm. We verkopen nog veel meer zilveren weggooi bordjes, bekers, bestek, servetten en andere versiering.

€3,25
Beschikbaar
20x Zilveren Servetten

Pakje met 20 kwaliteit (2laags) servetten - 33cm x 33cm. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. We verkopen ook de weggooi bordjes en bekers in diverse kleuren.

€2,99 €2,49
Beschikbaar
8x Zilveren Kartonnen Weggooi Bekers

Aanbieding! U krijgt 1 Pakje met 8 zilveren Papieren Weggooi Bekers - 266ml. De bekers kunnen voor warme en koude dranken gebruikt worden. Leuk voor een (thema)feest.

€1,75 €2,95
Beschikbaar
8x Zilveren Weggooi Bordjes

Handige Zilveren Papieren Weggooi Bordjes. U krijgt 8 bordjes van ongeveer 22cm (doorsnede). Makkelijk voor verjaardagen en andere feestjes. We verkopen ook servetten en bekers. Ook verkrijgbaar in andere kleuren

€4,25
Beschikbaar
Wit Tafelkleed met Zilveren Stippen

Wit plastic tafelkleed met zilveren stippen polka dot. Het tafelkleed is ongeveer: 137x274cm We verkopen nog meer bijpassende versiering met Polka Dot stippen.

€3,99
Beschikbaar
Zilveren Polka Dot Servetten

16x Zilveren Polka Dot Stippen Servetten - 2 laags. De servetten zijn ongeveer 25x25cm. We verkopen nog meer versiering en ballonnen met Polka Dot Print.

€2,75
Beschikbaar
Zilveren Polka Dot Bekers

Zilveren polka dot weggooi bekers. 6 stuks Gouden polka dot stippen bekers 355ml inhoud. We verkopen ook de borden, servetten en tafelkleden.

€2,75
Beschikbaar
Zilveren Polka Dot Bordjes

Zilveren Polka Dot Stippen Bordjes 8 stuks van ongeveer 17cm (doorsnede). We verkopen nog meer versiering en ballonnen met Polka Dot Print.

€2,49
Beschikbaar
6x Witte Latex ballonnen met Zilveren stippen

6x Witte Latex ballonnen met Zilveren stippen Polka Dot. De ballonnen zijn ongeveer 12inch (30cm) en worden ongevuld geleverd. U kunt de ballonnen vullen met helium of gewone lucht.

€3,99
Beschikbaar
Honeycomb Waaiers Wit/Zilver

Twee leuke witte waaiers met zilveren printjes. De waaier met zilveren polka dot stippen heeft een doorsnede van 30cm en de waaier met zilveren ringen heeft een doorsnede van 40cm.

€5,99
Beschikbaar
Vlaggenlijn Zilveren - 10mtr

Mooie versiering voor een bruiloft, verjaardag en ander feest. Metallic Glimmende Zilveren Vlaggenlijn 10m Lang. De vlaggen van deze mooie vlaggenlijn zijn aan beide kanten metallic glimmend.

€2,95
Beschikbaar
Vlaggenlijn Zilver XL

Zilveren Vlaggenlijn XL 10 meter Lang. Extra indrukwekkende vlaggenlijnen met vlaggen van bijna een halve meter. Zonder specifieke bedrukking, dus geschikt voor elk feest. We verkopen de vlaggenlijn ook een maatje kleiner.

€3,25 €3,95
Beschikbaar
Zilveren glitter Vlaggenlijn

Leuke zilveren glitter vlaggenlijn van 6 meter lang en met 10 vlaggen. Leuke versiering voor elk feest. De vlaggetjes zijn aan beide kanten voorzien van zilverkleurige glitters.

€3,99
Beschikbaar
Serpentine Metallic Zilver

Metallic zilveren serpentines 4 meter 18 rolletjes serpentine. Feestelijke versiering.

€0,95
Beschikbaar
Metallic Deurgordijn Zilver

Mooie versiering voor diverse feesten: Metallic Zilveren Deurgordijn Versiering (ruim 90cm breed en 2m lang).

€6,45
Beschikbaar
Honeycomb Waaier Zilver

Prachtige Zilveren Honeycomb Waaier Paper Fans met een doorsnede van 45cm. De papieren waaier wordt plat verzonden en u kunt ze makkelijk uitvouwen en met paperclips vastmaken (worden bijgeleverd).

€1,99
Beschikbaar
Zilveren PomPom Decoratie

Zilveren PomPom PomPon Versiering. Deze mooie decoratieve Pompom is gemaakt van papier en heeft een doorsnede van 30 cm.

€1,99
Beschikbaar
5mm Zilveren Sterren Foiletti Confetti

Leuke versiering voor op tafel of om in envelopjes of kado's te stoppen. 5mm Zilveren Sterren Foiletti, glimmende stevige confetti. Er zit 14gram in een zakje.

€1,95
Beschikbaar
Grote Party Popper Bruiloft Zilver

Deze confetti kanonnen zijn een must have voor elke bruiloft. Tijdens het feest of als het bruidspaar naar buitenkomt. Met deze confetti popper schiet je een regen van zilveren confetti wel 2 tot 3 meter de lucht in!

€2,95 €4,50
Beschikbaar
Zilveren Confetti Ballonnen 4 stuks

Doorzichtige Ballonnen met zilveren confetti in de ballon. De confetti zit al in de ballon dus deze hoeft u alleen nog maar op te blazen met helium of gewone lucht. Er zitten 4 ballonnen in het zakje.

€3,99
Beschikbaar
Sterren Confetti Ballonnen met Tassel Slinger - Zilver- 3stk

Sterren Confetti Ballonnen, verpakt per 3 stk met een doorsnee van 30cm. Perfect voor een Kerst of Oud & Nieuw party.

€4,75
Beschikbaar
Ballonnen Zilver Metallic 13cm - 20stk

Zilveren metallic ballonnen. Deze ballonnen kunnen alleen met gewone lucht gevuld worden (geen helium).

€2,45
Beschikbaar
Ballonnen Zilver Metallic 30cm - 10, 50, 100stk

Mooie kwaliteit zilveren ballonnen, verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

€2,45
Beschikbaar
Top Ballon Zilver Metallic XL - 90cm Qualatex

Geweldig Grote Metallic Zilveren 90cm Top Helium Ballon. Gigantische ballon van hoogwaardige kwaliteit latex met een doorsnede van 90cm. Een echte eye catcher.

€6,95
Beschikbaar