Versiering en Ballonnen Wit Feestje

Mooie Versiering en Ballonnen in het wit. Hier vindt u alles voor uw stijlvol wit feestje. Ook mooi te combineren met andere kleuren.

Wit Plastic Tafelkleed

Wegwerp Wit Plastic Tafelkleed 180x130cm. We verkopen nog veel meer witte versiering, weggooi bordjes, bekers, bestek, servetten en andere versiering. Leuk voor een bruiloft, verjaardag of ander feest.

€3,25 €4,95
Beschikbaar
20x Witte Servetten

Pakje met 20 kwaliteit (3laags) servetten - 33cm x 33cm. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. We verkopen ook de weggooi bordjes en bekers in diverse kleuren.

€1,75 €2,49
Beschikbaar
8x Witte Kartonnen Weggooi Bekers

Aanbieding! U krijgt 1 Pakje met 8 Witte Papieren Weggooi Bekers - 266ml. De bekers kunnen voor warme en koude dranken gebruikt worden.

€2,20 €2,95
Niet beschikbaar
8x Witte Weggooi Bordjes

Handige Witte Papieren Weggooi Bordjes. U krijgt 8 bordjes van ongeveer 22cm (doorsnede). Makkelijk voor verjaardagen en andere feestjes. We verkopen ook servetten en bekers. Ook verkrijgbaar in andere kleuren

€4,25
Beschikbaar
Vlaggenlijn Wit 10m Lang

Mooie Plastic Witte Vlaggenlijn Slinger 10m Lang met 15 Vlaggen. Voor binnen en buiten gebruik. Te gek voor verjaardagen en andere feesten. We verkopen de vlaggenlijnen ook in andere kleuren.

€1,50
Beschikbaar
Vlaggenlijn Wit XL

Witte Vlaggenlijn XL 10 meter Lang. Extra indrukwekkende vlaggenlijnen met vlaggen van bijna een halve meter. Zonder specifieke bedrukking, dus geschikt voor elk feest. We verkopen de vlaggenlijn ook een maatje kleiner.

€3,25 €3,95
Beschikbaar
Witte Lampion Bruiloft 22cm

Wie op zoek is naar originele en mooie decoratie voor de bruiloft is hier op het juiste adres. Met deze papieren lampionnen kunt u de feestzaal prachtig versiering en ze zijn goed te combineren met onze andere versiering en decoratie.

€1,65
Beschikbaar
Witte Honeycomb 50cm Groot

Deze geweldige Honeycombs zijn 50cm groot. Erg mooi en indrukwekkend en goed te combineren met andere maten en kleuren. Leuk voor bruiloften, verjaardagen, tuinfeesten of gewoon als versiering in huis of in de tuin. Heel veelzijdig en mooie kwaliteit

€5,49
Beschikbaar
Honeycomb Wit Rond - 30cm

Deze leuke Honeycombs zijn 30cm groot. Erg mooi en indrukwekkend en goed te combineren met andere maten en kleuren. Leuk voor bruiloften, verjaardagen, tuinfeesten of gewoon als versiering in huis of in de tuin. Heel veelzijdig en mooie kwaliteit

€2,99
Beschikbaar
Honeycomb Wit Hart

Versier je bruiloft, verjaardag of feest met deze feestelijke witte hartvormige honecomb. De Honeycombs hebben een doorsnede van 30cm. Ze worden plat verzonden, je kunt ze zelf eenvoudig uitvouwen.

€2,95
Beschikbaar
Witte Slinger met Honeycomb Harten

Een keer iets anders dan een gewone slinger: Prachtige witte slinger met honeycomb harten om ieder feest mee op te fleuren. De slinger is 4meter lang. Deze slinger is van mooie kwaliteit en kan mooi met onze pompoms en lampionnen gecombineerd worden

€5,50
Beschikbaar
Wit Honeycomb Decoratie Hart

Prachtig Wit Honeycomb Decoratie Hart met stoffen randje voor een extra speciaal effect. De Honeycombs hebben een doorsnede van 30cm. Ze worden plat verzonden, je kunt ze zelf eenvoudig uitvouwen en vastmaken met de bijgeleverde paperclips.

€3,95
Beschikbaar
Honeycomb Waaier Wit

Prachtige Witte Honeycomb Waaiers Paper Fans met een doorsnede van 45cm. De papieren waaiers worden plat verzonden en u kunt ze makkelijk uitvouwen en met paperclips vastmaken (worden bijgeleverd). Veelzijdige decoratie ook in Andere Kleuren.

€1,99
Beschikbaar
Slinger Pompoms Wit

Een keer iets anders dan een gewone slinger: Prachtige slinger met witte pompoms om ieder feest mee op te fleuren. De slinger is 3meter lang en heeft 4 pompoms. De slinger wordt opgeleverd met platte pompoms (die moeten nog uitgetrokken worden).

€2,95
Beschikbaar
Slinger met Witte Kwastjes Versiering

Deze elegante slinger is voorzien van witte franjes voor een elegant en fraai effect. Een versiering met karakter voor bijvoorbeeld bruiloften. Deze slinger met kwastjes is ongeveer 3 meter lang en er hangen 9 kwastjes aan van ongeveer 50cm lang.

€2,75
Beschikbaar
Ballonnen Wit 13cm - 20stk

20x 13cm Witte Latex Ballonnen. Deze ballonnen kunnen alleen met gewone lucht gevuld worden (geen helium). Verkrijgbaar in Diverse Kleuren.

€2,70
Beschikbaar
Witte Confetti Ballonnen

Doorzichtige Ballonnen met witte confetti in de ballon. De confetti zit al in de ballon dus deze hoeft u alleen nog maar op te blazen met helium of gewone lucht. Er zitten 4 ballonnen in het zakje.

€3,99
Beschikbaar
5x Witte Lichtgevende Helium Ballonnen

5x Witte Lichtgevende Illoom Ballonnen met LED Lichtjes - Geweldig voor bruiloften en verjaardagsfeesten.(ook verkrijgbaar in andere kleuren).

€6,99 €5,95
Beschikbaar
Topballon Wit XL - 90cm

Geweldige witte 90cm Top Helium Ballon XL. Gigantische ballon van hoogwaardige kwaliteit latex met een doorsnede van 90cm. Een echte eye catcher.

€4,45
Niet beschikbaar
Witte Hartjes Ballonnen 10 Stuks

Romantische Ballonnen voor bruiloften, verjaardagen en andere feesten. U krijgt 10x 11inch (28cm) latex hartjes ballonnen die met helium of gewone lucht gevuld kunnen worden.

€2,25
Beschikbaar
Knoop Ballonnen Wit - 8stk

8x 11"(28cm) Witte Top Kwaliteit Link-o-Loons Linking Ballonnen Knoopballonnen voor Ballonnenbogen en Pilaren! Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bespaar een hele hoop geld en maak uw eigen ballonbogen of pilaren voor uw feest. Snel & Makkelijk

€2,49
Beschikbaar
Heliumfles met 25x Witte Knoopballonnen Ballonboog

Wilt u een ballonnenboog of een ballonnenpilaar maken? Zoek dan niet verder want met dit pakket bent u in 1 keer klaar. U krijgt een Wegwerp Heliumfles 25x Witte 11inch link-o-loon ballonnen en 2 ballongewichten om de boog op z'n plek te houden!

€42,90 €48,95
Beschikbaar
Wegwerp Heliumfles 20x Latex Witte Hartjes

Onze Latex Hartjes Ballonnen zijn erg populair en u krijgt ze nu samen met een wegwerp helium gasfles voor een hele scherpe prijs. U krijgt een kleine heliumfles en 20x witte latex hartjes.

€38,95 €42,95
Beschikbaar
Ballongewicht Wit - 1/12 stk

Metallic Folie Helium Ballon Gewicht - Verkrijgbaar in verschillende Kleuren. Met de ballon gewichten kunt u met helium gevulde folie en/of latex ballonnen omlaag houden.

€1,99
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    GRATIS VERZENDING vanaf €49,- Verbergen