Mooie Groene Versiering en Ballonnen

Leuk versiering en ballonnen voor een groen (mint groen, lichtgroen) thema feest. Lichtgroen past mooi bij het voorjaar en pasteltinten, de paasdagen en andere zomerfeesten en donkergroen past weer prachtig bij de kerst en mooie herfstkleuren. Zo is er voor iedereen wel een passende kleur groen en passende versiering. 

Mintgroen Plastic Tafelkleed

Wegwerp Mintgroen Plastic Tafelkleed 180x130cm. We verkopen nog veel meer mintgroene versiering, weggooi bordjes, bekers, bestek, servetten en andere versiering. Leuk voor een bruiloft, verjaardag of ander feest.

€3,25 €4,95
Beschikbaar
Honeycomb Mint Groen - 30cm

Versier je verjaardag, bruiloft of feest met deze feestelijke mintgroene honeycomb. De Honeycombs hebben een doorsnede van 30cm. Ze worden plat verzonden, je kunt ze zelf eenvoudig uitvouwen. Ook leuk met onze andere kleuren te combineren.

€2,99
Beschikbaar
Ballonnen Groen LED - 5stk

Ballonnen Groen LED - 5stk. Geef jouw feestje een extra speciaal effect met deze mooie ballonnen. Ook leuk voor buiten in de tuin. Deze leuke ballonnen zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren.

€3,95 €5,95
Beschikbaar
Groen Plastic Tafelkleed

Wegwerp Groen Plastic Tafelkleed 180x130cm. We verkopen nog veel meer groene versiering, weggooi bordjes, bekers, bestek, servetten en andere versiering. Leuk voor een bruiloft, verjaardag of ander feest.

€3,25 €4,95
Beschikbaar
20x Groene Servetten

Pakje met 20 kwaliteit (3laags) servetten - 33cm x 33cm. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. We verkopen ook de weggooi bordjes en bekers in diverse kleuren.

€2,99
Beschikbaar
8x Groene Kartonnen Weggooi Bekers

Aanbieding! U krijgt 1 Pakje met 8 groene Papieren Weggooi Bekers - 266ml. De bekers kunnen voor warme en koude dranken gebruikt worden. Leuk voor een (thema)feest.

€1,75 €2,95
Niet beschikbaar
8x Groene Weggooi Bordjes

Handige Groene Papieren Weggooi Bordjes. U krijgt 8 bordjes van 22.9cm (doorsnede). Makkelijk voor verjaardagen en andere feestjes. We verkopen ook servetten en bekers. Ook verkrijgbaar in andere kleuren

€2,50
Beschikbaar
Ballonnen Lime Groen 13cm - 20stk

Ballonnen Lime Groen 13cm - 20 stuks.
Deze ballonnen kunnen alleen met gewone lucht gevuld worden (geen helium).
De ballonnen worden vaak gebruikt bij het maken van ballonnenbogen en/of ballonfiguren. Koop samen met onze knoopballonnen en een ballonnen

€2,45
Beschikbaar
Ballonnen Groen Metallic 30cm - 10stk

Mooie kwaliteit 10x 12inch (30cm) Metallic Latex Helium Ballonnen - Verkrijgbaar in Verschillende Kleuren. Deze ballonnen zijn helium kwaliteit maar kunnen ook met gewone lucht opgeblazen worden.

€2,99
Beschikbaar
Topballon Appel Groen XL - 90cm

Geweldige appelgroene 90cm Top Helium Ballon XL. Gigantische ballon van hoogwaardige kwaliteit latex met een doorsnede van 90cm. Een echte eye catcher.

€4,45
Beschikbaar
Ballonnen Appel Groen 14inch - 10stk

Leuke Latex ballonnen verkrijgbaar in mooie metallic en pastel kleuren.
U krijgt 10x 35cm Appel groene helium latex ballonnen. Deze ballonnen worden ongevuld geleverd en kunt u vullen met helium en of gewone lucht.

€1,75
Beschikbaar
Ballonnen Neon Groen - 8stk

Geweldige ballonnen voor een Disco Feestje: 8x 25cm Neon Groene Helium Latex Ballonnen - lichten op mbv Blacklight/ Uv-licht. Leuk Effect! Deze ballonnen zijn helium kwaliteit maar kunnen ook met gewone lucht opgeblazen worden.

€1,95
Beschikbaar
Knoop Ballonnen Groen - 8stk

8x 11"(28cm) Groene Kwaliteit Link-o-Loons Linking Ballonnen Knoopballonnen voor Ballonnenbogen en Pilaren! Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bespaar een hele hoop geld en maak uw eigen ballonbogen of pilaren voor uw feest. Snel & Makkelijk

€2,49
Beschikbaar
Metallic Deurgordijn Groen

Metallic Groen Deurgordijn Versiering. Dit gordijn is 1x 2 meter en kan opgehangen worden in de deuropening of aan de muur. Veelzijdige versiering.

€7,10
Beschikbaar
Metallic groene serpentine

Metallic groene serpentine 2 rollen met in totaal 18x serpentine van ongeveer 4 meter lang (per stuk) .

€1,75
Beschikbaar
Ballonnen Groen 30cm - 10, 50, 100stk

Grote (30cm) Groene Helium Latex Ballonnen. Deze ballonnen zijn helium kwaliteit maar kunnen ook met gewone lucht opgeblazen worden. Wij verkopen diverse maten en kleuren ballonnen.

€1,99
Beschikbaar
Ballongewicht Groen 3D Ster

3D Stervormige Helium Ballongewichten - Verkrijgbaar in verschillende kleuren. De gewichten wegen ongeveer 160gram per stuk en kunnen ongeveer.

€1,49
Beschikbaar
Heliumfles met 25x Groene Knoopballonnen Ballonboog

Wilt u een ballonnenboog of een ballonnenpilaar maken? Zoek dan niet verder want met dit pakket bent u in 1 keer klaar. U krijgt een Wegwerp Heliumfles 25x Groene 11inch link-o-loon ballonnen en 2 ballongewichten om de boog op z'n plek te houden!!

€42,90 €46,95
Beschikbaar
Ballongewicht Groen - 1/12 stk

Metallic Folie Helium Ballon Gewicht - Verkrijgbaar in verschillende Kleuren. Met de ballon gewichten kunt u met helium gevulde folie en/of latex ballonnen omlaag houden.

€1,99
Beschikbaar
10x Groene Ballonstokjes

Leuk om uit te delen: ballonnen op ballonstokjes. De ballonstokjes zijn makkelijk in gebruik. U blaast de ballonnen op met gewone lucht en knoopt ze dan vast aan de bovenkant van de ballonstaaf.

€1,99
Beschikbaar
Ballongewicht Dubbele Hartjes - Groen

Verkrijgbaar in verschillende Kleuren. Met de ballon gewichten kunt u met helium gevulde folie en/of latex ballonnen omlaag houden. Ze staan ook mooi op trouwtafels dus niet alleen functioneel maar ook leuk om te zien.

€2,25 €2,25
Beschikbaar
Ballongewichten Dubbele Hartjes Groen - 12stk

12x Groene Dubbele Hartjes Helium Ballongewichten. Met de ballon gewichten kunt u met helium gevulde folie en/of latex ballonnen omlaag houden. Ze staan ook mooi op trouwtafels dus niet alleen functioneel maar ook leuk om te zien.

€7,50 €18,99
Beschikbaar
Bril Neon Groen XXL

Leuke accessoires voor welk feestje dan ook

€3,50 €4,99
Beschikbaar
Neon groene hoed met pailletten

Neon groene hoed met pailletten. Ook verkrijgbaar in andere kleuren. Wees er snel bij want nu in de aanbieding en op =op! Leuk voor een disco eighties feest.

€5,99 €8,99
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    MOMENTEEL ZIJN WIJ PER MAIL NIET TE BEREIKEN VOOR VRAGEN BEL NAAR 0299-425593 Verbergen