Halloween Versiering & Decoratie

Bekijk hier ons assortiment Halloween versiering. Met onze versiering zoals ballonnen, slingers, vlaggenlijnen etc creëer de de leukste Halloween sfeer in huis.

Happy Halloween Servetten - 20stk

Leuke Happy Halloween servetten om al dat lekkers van de handen af te vegen. Combineer de servetten met de rest van deze lijn om helemaal in de Halloween stemming te komen.

€2,25
Beschikbaar
Happy Halloween Ballonnen - 6stk

Deze gekleurde Happy Halloween ballonnen zijn perfect voor een Halloween party. Combineer de ballonnen met de rest van deze lijn om helemaal in de Halloween stemming te komen.

€2,25
Beschikbaar
Ballonnen Paars 30cm - 10, 50, 100stk

Mooie kwaliteit Paarse Latex Helium Ballonnen - Verkrijgbaar in Verschillende Kleuren. Deze ballonnen zijn helium kwaliteit maar kunnen ook met gewone lucht opgeblazen worden.

€1,99
Beschikbaar
Ballonnen Paars Metallic 30cm - 10, 50, 100stk

Mooie kwaliteit Paarse Metallic Latex Helium Ballonnen - Verkrijgbaar in Verschillende Kleuren. Deze ballonnen zijn helium kwaliteit maar kunnen ook met gewone lucht opgeblazen worden.

€2,99
Beschikbaar
Ballonnen Turquoise - 10, 50, 100stk

Mooie turquoise/blauwe ballonnen, verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

€1,99
Beschikbaar
Happy Halloween Letterslinger - 2stk

Deze Happy Halloweenletterslingers zijn perfect voor een Halloween party. Combineer de slingers met de rest van deze lijn om helemaal in de Halloween stemming te komen.

€3,50
Beschikbaar
Honeycomb Paars Rond - 30cm

Deze leuke Honeycombs zijn 30cm groot. Erg mooi en indrukwekkend en goed te combineren met andere maten en kleuren. Leuk voor bruiloften, verjaardagen, tuinfeesten of gewoon als versiering in huis of in de tuin. Heel veelzijdig en mooie kwaliteit

€2,99
Beschikbaar
Honeycomb Diamant Turquoise Groen

Leuke Originele Versiering voor Diverse Feesten: Turquoise Groene Honeycomb Diamant 30cm x 24cm. Deze honeycomb in de vorm van een diamant wordt plat geleverd en kan makkelijk uitgevouwen worden. Mooi te combineren met andere vormen en kleuren honeycombs

€1,95 €2,95
Beschikbaar
Honeycomb Turquoise Rond - 30cm

Versier je verjaardag, bruiloft of feest met deze feestelijke mintgroene honeycomb. De Honeycombs hebben een doorsnede van 30cm. Ze worden plat verzonden, je kunt ze zelf eenvoudig uitvouwen. Ook leuk met onze andere kleuren te combineren.

€2,99
Beschikbaar
Happy Halloween Hangdecoratie - 2stk

Deze Happy Halloween hangdecoratie is perfect voor een Halloween party. Combineer de hangdecoratie met de rest van deze lijn om helemaal in de Halloween stemming te komen.

€2,30
Beschikbaar
Happy Halloween Raamstickers - 12stk

Deze Happy Halloween raamstickers zijn perfect voor een Halloween party. Combineer de stickers met de rest van deze lijn om helemaal in de Halloween stemming te komen.

€1,85
Beschikbaar
Happy Halloween Tiara Heks

Deze Happy Halloween tiara is voorzien van twee skelettenkopjes en een heks. Dit maakt deze tiara een perfecte accessoire voor een Halloween party.

€3,80
Beschikbaar
Happy Halloween Tiara Spooky

Deze Happy Halloween tiara is voorzien van twee spookjes en de tekst BOO. Dit maakt deze tiara een perfecte accessoire voor een Halloween party.

€3,80
Beschikbaar
Happy Halloween Masker Zwarte Kat

Met dit Happy Halloween zwarte kat masker ben je klaar voor jouw Halloween party.

€2,10
Beschikbaar
Happy Halloween Masker Skelet

Met dit Happy Halloween skeletten masker ben je klaar voor jouw Halloween party.

€2,10
Beschikbaar
Kaarsje Creep Halloween

Leuke versiering voor Halloween of themafeest

€1,99
Beschikbaar
Tafelloper Halloween Witch

Mooie Halloween Witch Tafelloper voor een Halloween Party.

€2,99
Beschikbaar
Slinger Halloween Witch - 8stk

Mooie Halloween Witch Slinger voor een Halloween Party.

€2,50
Beschikbaar
Witte borden met bloedhanden spatten

6 stuks Witte borden met bloedhanden spatten. Gruwelijke Halloween versiering. We verkopen ook de servetten en bekers.

€2,49
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    MOMENTEEL ZIJN WIJ PER MAIL NIET TE BEREIKEN VOOR VRAGEN BEL NAAR 0299-425593 Verbergen