Halloween Versiering & Servies

Bekijk hier ons assortiment Halloween versiering. Met onze versiering zoals ballonnen, slingers, vlaggenlijnen etc creëer de de leukste Halloween sfeer in huis.

Griezelige Afgehakte Hand Met Bloed

Jaag iedereen de stuipen op het lijf met loshangende of losliggende ledematen: Griezelige Afgehakte Hand Met Bloed en uitstekende Botten. Leuke versiering voor Halloween of neem mee naar een Halloween feest.

€6,95
Beschikbaar
Halloween Loper met Bloedsporen

Hopelijk durven je gasten nog binnen te komen met deze horror witte loper met bloedsporen en bloedspatten. De loper is gemaakt van vilt en kan binnen en buiten gebruikt worden. De Loper is 4.5 meter lang en 60cm breed. Gruwelijke Halloween Accessoire.

€11,95 €14,95
Beschikbaar
Halloween Slinger Horror Gereedschap

Halloween slinger met bloederig gereedschap. Zorg voor een creepy sfeer op je Halloween feest. Deze bloederige horrorslinger is 1,80 meter lang en gemakkelijk op te hangen.

€2,45
Beschikbaar
Skeletten Slinger 2.4 meter Halloween

Versiering nodig voor je Halloween feest? Deze slinger met griezelige skeletten is een prima accessoire om je gasten in de juiste sfeer te brengen. Deze Halloween slinger is geschikt voor binnen en buiten gebruik.

€4,95 €6,95
Beschikbaar
Wit Spinnenweb Rag met Spin Halloween

Wit Spinnenweb Rag met Spin Halloween Versiering. U kunt het rag helemaal uittrekken en uw eigen spinnenweb ontwerpen. Dit spinnenweb is zeer sfeervol voor alle ruimtes en past perfect op muren en meubels.

€2,95
Beschikbaar
Spin Accessoire Decoratie 102cm

WHAA! Een gigantische Spin!! Jaag de mensen de stuipen op het lijf met deze grote spin van ruim een meter met Rode Lichtgevende ogen (batterijen zitten er niet bij). De lange harige poten kunnen makkelijk verbogen worden.

€8,95
Niet beschikbaar
Happy Halloween Vlaggenlijn

Leuke Vlaggenlijn voor Halloween met de tekst Happy Halloween en met een grote volle maan en een heks erop. Leuk voor een kinder Halloween feestje. De slinger is van plastic en 6meter lang.

€0,49 €1,95
Niet beschikbaar
Zwarte Vlaggenlijn Slinger 10m Lang

Mooie Plastic Zwarte Vlaggenlijn Slinger 10 m Lang met 15 Vlaggen. Voor binnen en buiten gebruik. Deze zwarte vlaggenlijn is zeer geschikt voor Halloween- en andere themafeesten.

€2,25
Beschikbaar
Halloween Figuren Tafel Centrepiece

Halloween Figuren Tafel Centrepiece Halloween Tafelversiering. De versiering is 45cm groot en staat leuk op tafel.

€1,25 €2,95
Beschikbaar
Happy Halloween Banners

Happy Halloween Spinnen Slinger Banner. Deze slinger heeft 3D spinnen aan de slinger en is 2.39m lang.

€1,25 €2,95
Beschikbaar
Halloween Foiletti Confetti

Leuke versiering voor een Halloween Tafel of om in een uitnodiging te doen. U krijgt een zakje met ongeveer 14gram halloween spookjes en Boo foiletti glimmende confetti.

€0,98 €1,95
Niet beschikbaar
Zwarte Pompom

Stijlvolle zwarte pompom. Een pompom is een originele decoratie die past bij elke gelegenheid. Met deze feestelijke versiering verander je elke ruimte in een feestruimte. De zwarte pompom is ongeveer 30 cm groot en moet nog zelf uitgetrokken worden.

€1,99
Beschikbaar
30x Halloween Cutouts Versiering

Pakje met 30x Halloween Verschillende Cutout Versiering. Verschillende Halloween kartonnen cutouts: spinnen, spookjes, vleermuizen, pompoenen in verschillende maten: 12.7cm, 20.3cm & 30.5cm. Leuk pakket voor Halloween. Waar voor uw geld!

€3,95 €5,95
Beschikbaar
Halloween Plastic Deur Poster

Happy Halloween Plastic Deur Poster Banner. Kan binnen en buiten gebruikt worden. Het formaat is: 84cm x 1.65m. Verwelkom je gasten met deze leuke vrolijke poster voor Halloween.

€2,75
Niet beschikbaar
Spookjes Vlaggenlijn Slinger 15m

Mega grote en lange Halloween Vlaggenlijn. Deze plastic vlaggenlijn is 15 meter lang en de vlaggen zijn ongeveer 45cm. De vlaggen zelf zijn doorzichtig en op de vlaggen staan spookjes. Deze vlaggenlijn kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

€4,95
Beschikbaar
Helium Gasfles met 30 of 50 Zwarte Ballonnen

Geweldige pakket om uw kamer of feestzaal helemaal met zwarte ballonnen te versieren. U krijgt een grote wegwerp helium tank & 30 of 50x 9inch metallic zwarte ballonnen.

€29,95
Beschikbaar
Ballongewichten Dubbele Hartjes Oranje - 12stk

12x Oranje Dubbele Hartjes Ballongewichten. Met de ballon gewichten kunt u met helium gevulde folie en/of latex ballonnen omlaag houden. Ze staan ook mooi op trouwtafels dus niet alleen functioneel maar ook leuk om te zien.

€7,50 €18,99
Beschikbaar
Ballonnen Oranje LED - 5stk

Ballonnen Oranje LED - 5stk. Voor een leuk feestje of speciaal oranje feestje (Koningsdag of een sportevenement, support Holland). Deze leuke ballonnen zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren.

€3,95 €5,95
Beschikbaar
Super Grote Piratenvlag

Super Grote Piratenvlag van 153x92cm voor een stoer kinderfeest of een Halloween feest. We verkopen nog meer piraten accessoires en versiering.

€6,95
Beschikbaar
Spinnen String Decoratie Halloween

Veelzijdige Spinnen String Decoratie Halloween. U kunt alle kanten op met deze versiering. U krijgt 6x slingers (strings) van 2.10meter lang met spinnen. U kunt ze voor het raam hangen, in de deur opening of aan het plafond.

€3,25 €4,25
Beschikbaar
Beschrijfbaar Krijtbord Deur Wand

Geweldig bord om aan de deur, muur of voor het raam te hangen. Schrijf je eigen tekst voor elke gelegenheid. Er wordt een krijtje bijgeleverd dus meteen te gebruiken. Ook gewoon leuk voor in huis.

€2,25
Beschikbaar
Zwarte Stoffen Rozenblaadjes

Zwarte Stoffen Rozenblaadjes 144 stuks in een zakje. Leuke decoratie voor op tafel, op bed of in een cadeau. We verkopen de rozenblaadjes ook in andere kleuren.

€2,45 €2,99
Beschikbaar
Witte horror servetten met bloedhanden spatten

12 stuks Witte horror servetten met bloedhanden spatten. Leuk voor een horror Halloween feest.

€2,49
Beschikbaar
Witte borden met bloedhanden spatten

6 stuks Witte borden met bloedhanden spatten. Gruwelijke Halloween versiering. We verkopen ook de servetten en bekers.

€2,49
Beschikbaar