Honeycomb Waaier Rainbow

Prachtige gekleurde Honeycomb Waaier Paper Fans met een doorsnede van 45cm. De papieren waaier wordt plat verzonden en u kunt ze makkelijk uitvouwen en met paperclips vastmaken (worden bijgeleverd).

€1,99
Niet beschikbaar
Honeycomb Waaier Rood

Prachtige rode Honeycomb Waaier Paper Fans met een doorsnede van 45cm. De papieren waaier wordt plat verzonden en u kunt ze makkelijk uitvouwen en met paperclips vastmaken (worden bijgeleverd).

€1,99
Beschikbaar
Honeycomb Waaier Groen

Prachtige groene Honeycomb Waaier Paper Fans met een doorsnede van 45cm. De papieren waaier wordt plat verzonden en u kunt ze makkelijk uitvouwen en met paperclips vastmaken (worden bijgeleverd).

€1,99
Beschikbaar
Honeycombs Set Regenboog

Vrolijke Honeycombs Hangdecoratie in verschillende vormen: diamant, paraplu en bolvorm. De Honeycombs zijn ongeveer 30cm. Met deze vrolijke set versier je in een keer de feestlocatie. Of je het nu binnen of buiten viert. Ook leuk in de tuin!

€5,45
Beschikbaar
Honeycomb Fun Bol Gekleurd

Gekleurde Fun Bol honeycomb van ongeveer 30cm. Leuke versiering voor elk feestje. Scherp geprijsd en snel in huis!

€2,60
Beschikbaar
Honeycomb Vlindereffect Bol Gekleurd

Gekleurde Bol honeycomb met vlindereffect van ongeveer 30cm. Leuke versiering voor elk feestje. Scherp geprijsd en snel in huis!

€2,60
Beschikbaar
Ballongewicht Regenboog - 1/12 stk

Metallic Folie Helium Ballon Gewicht - Verkrijgbaar in verschillende Kleuren. Met de ballon gewichten kunt u met helium gevulde folie en/of latex ballonnen omlaag houden.

€0,99
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    GRATIS VERZENDING vanaf €49,- Verbergen