70's Hippie Flower Power Feest

Bekijk hier ons assortiment aan leuke versiering en aankleding voor een 70's Hippie Flower Power Feest. Ga zelf ook in stijl met onze leuke verkleedkleding en accessoires. 

Peace 70's Hippie Vlaggenlijn

Peace 70's Hippie kartonnen vlaggenlijn, dubbelzijdig geprint. De vlaggenlijn is ongeveer 3 meter lang. Leuke versiering voor een hippie feestje.

€2,99 €3,99
Beschikbaar
Peace 70's Hippie Vlag

Peace 70's Hippie Vlag 150x90cm. De vlag is gemaakt van polyester en kan makkelijk vast gemaakt worden mbv de gaatjes in de hoeken van de vlag. Leuke versiering voor een hippie feestje.

€5,95
Beschikbaar
Hippie Peace straat banner

Hippie Peace straat banner banier 220 x74cm. Leuke versiering voor een hippie feestje.

€8,95 €11,99
Beschikbaar
Flower Power deurbord

Leuk Flower Power deurbord hippie feest. Kartonnen deurbord van ongeveer: 55x28cm. Het bord is aan beide kanten bedrukt dus kan ook aan het raam geplakt worden. Leuke versiering voor een hippie feestje.

€1,75
Beschikbaar
Love & Peace hippie deurbord

Love & Peace hippie deurbord hippie feest. Kartonnen deurbord van ongeveer: 51x31cm. Het bord is aan beide kanten bedrukt dus kan ook aan het raam geplakt worden. Leuke versiering voor een hippie feestje.

€1,75
Beschikbaar
Hippie Peace weggooi bordjes

Hippie Peace weggooi bordjes flower power feestje. U krijgt 6 bordjes van ongeveer 23cm doorsnede. Leuke versiering voor een hippie feestje.

€1,95 €2,99
Beschikbaar
Hippie Peace weggooi bekers

6x Hippie Peace weggooi bekers voor een flower power seventies feest. We verkopen de bordjes, servetten en snackbakjes ook. Leuke aankleding voor een hippie seventies feestje.

€1,49 €1,99
Beschikbaar
Hippie peace snack bakjes

Leuke Hippie Peace snack bakjes. U krijgt 6 snack bakjes van ongeveer 7 x 9 cm en de bakjes hebben een inhoud van 400ml. Leuke aankledingvoor een hippie feestje.

€1,95 €2,50
Beschikbaar
Hippie peace sieraden kit

Hippie peace sieraden kit seventies party. U krijgt de leuke 4-delige hippie set bestaande uit de haarband met elastiek,roze hippie bril, roze peace oorbellen en peace ketting. Leuke aankleding voor een hippie feestje.

€7,95 €9,95
Beschikbaar
Hippie peace seventies buttons

Hippie peace seventies buttons 4 stuks met verschillende printjes. Leuk om uw kleding of tas te pimpen. Ook leuk voor een hippie seventies flower power feestje.

€1,95
Beschikbaar
Peace Hippie letter banner

Peace Hippie letter banner seventies party. De banner is 95cm lang. Leuke versiering voor een hippie feestje.

€1,95 €2,50
Beschikbaar
Hippie Peace Ketting Oorbellen

Hippie Peace Ketting Oorbellen. Leuke aankleding voor en hippie seventies feest. De oorbellen hebben clipjes dus u hoeft geen gaatjes te hebben om deze te kunnen dragen. Leuke aankleding voor een hippie feestje.

€4,99
Beschikbaar
Banjo Opblaasbaar - 88cm

Leuke opblaasbare accessoires voor een themafeestje

€2,99
Beschikbaar
Gitaar Opblaasbaar - 80cm

Leuke opblaasbare accessoires voor een themafeestje

€2,99
Beschikbaar