Versiering, Decoratie en Ballonnen voor een Vrijgezellenfeest

Bekijk hier ons aanbod aan versiering voor een vrijgezellenfeest. . Op zoek naar leuke en originele versiering een aankleding voor een vrijgezellenfeest: zoek dan niet verder! 

Piemel Confetti Foiletti

Grappige, gekleurde piemel penis confetti foiletti voor een gek vrijgezellenfeest. U krijgt een zakje met 14gram confetti voor op tafel of stop het in kaartjes of kadootjes.

€2,99 €2,49
Beschikbaar
Piemel Print Weggooi Bekers

10x Piemel Print Weggooi Bekers 270ml. Leuke bekers met gekke print voor een vrijgezellenfeest of meiden avond uit. We verkopen ook de bordjes en de servetten.

€2,99
Beschikbaar
Junk on the hunk spel

Grappig spel voor een vrijgezellenfeest meidenavond uit: Het type ezeltje prik spel.

€6,99
Niet beschikbaar
Piemel party popper

Grappige Piemel party popper, Leuk voor de bruid op haar vrijgezellenfeest. Deze party popper schiet grappige piemel confetti ongeveer 5-8 meter ver. Lees voor gebruik de instructies.

€3,99
Beschikbaar
5x Roze Piemel Kaarsen

Grappige Roze Piemel Kaarsen. U krijgt 5 kaarsen. Leuk voor een vrijgezellenfeest of meiden avondje uit. De penis kaarsjes zijn ongeveer 3cm groot. Leuk voor op een taart of toetje of voor op tafel.

€3,95
Beschikbaar
Party Popper Confetti Bachelorette - 28cm

Zonder party popper geen vijgezellenfeest!

€2,75
Beschikbaar
Gekke Piemel Foto Props

10x Gekke Piemel Foto Props Vrijgezellenfeest. Maak de grappigste foto's met behulp van deze photo props. U krijgt 10 verschillende grappige piemels op een stokje. Grappig voor een vrijgezellenfeest of meiden avond uit.

€7,99
Beschikbaar
Krijtbord Vlaggenlijn voor Eigen Tekst

Leuke Krijtbord Vlaggenlijn van 6 meter om eigen tekst op te schrijven. Lekker persoonlijk en elk feest een andere tekst. U krijgt er een wit krijtje bij maar met gekleurde krijtjes kunt u er helemaal een feestelijke slinger van maken.

€2,75
Beschikbaar
Piemel Print Servetten

10x Piemel Print Servetten Vrijgezellenfeest - 3 laags. Deze grappige servetten met gekke piemels zijn ongeveer 33cmx33cm. Leuk voor een vrijgezellenfeest of meiden avond uit.

€2,99
Beschikbaar
Transparante hartjes helium ballonnen

10x Transparante, doorzichtige hartjes helium ballonnen voor bruiloften, geboortes,verjaardagen en andere feesten. U krijgt 10x 12inch (30cm) latex hartjes ballonnen die u kunt vullen met helium of gewone lucht.

€2,25
Beschikbaar
Roze Vrijgezellen team button

Roze Vrijgezellen team button. Zo is iedereen te herkennen en duidelijk dat het om een vrijgezellenfeest gaat. We verkopen nog veel meer leuke aankleding voor een vrijgezellenfeest.

€1,99
Beschikbaar
Slinger met Lichtroze Pompoms

Een keer iets anders dan een gewone slinger: Prachtige slinger met lichtroze pompoms om ieder feest mee op te fleuren. De slinger is 3meter lang en heeft 4 pompoms. De slinger wordt opgeleverd met platte pompoms (die moeten nog uitgetrokken worden).

€2,95 €3,95
Beschikbaar
Rose piemel rietjes

Grappige roze piemel rietjes. Leuke versiering voor een vrijgezellenfeest.

€3,95
Beschikbaar
Zak met 25x metallic rode party poppers

Zak met 25x metallic rode party poppers confetti knallers. Leuk rode confetti knallers makkelijk in gebruik. Trek aan het touwtje en met een knal komt de confetti eruit. Houd aub afstand en schiet niet in iemands gezicht.

€3,49 €4,95
Beschikbaar
20x plastic borrelglaasjes

20x plastic borrelglaasjes borrelglas op voet. Lekker makkelijk voor een verjaardag of een feestje.

€2,25
Beschikbaar
Beer Pong Party Cups Roze - 25stk

Deze Beer Pong cups bekers zijn niet alleen goed voor een feestje maar ook perfect om het geniale drankspel Beer Pong mee te spelen. Groot, stevig en herbruikbaar. De cups zijn een maatje groter dan ‘gewone’ plastic bekers en gemaakt van hoogwaardige kwal

€4,95
Beschikbaar
12x Plastic doorzichtige wijnglazen

12x Plastic doorzichtige wijnglazen. Inhoud (per glas) 150ml. Lekker makkelijk voor een verjaardag of een feestje.

€2,49
Beschikbaar
10x Piemel Print Weggooi Bordjes

10x Piemel Print Weggooi Bordjes 22cm. Leuke bordjes met gekke print voor een vrijgezellenfeest of meiden avond uit. We verkopen ook de bekers en de servetten.

€3,49
Beschikbaar
Ballonnen Chroom Groen 33cm - 5stk

Mooie groene chroom ballonnen voor een chique uitstraling.

€3,99
Beschikbaar
LOVE Super Shape Ballonnen

Leuke Romantische LOVE Ballonnen voor Valentijnsdag of een Bruiloft. U krijgt 4 losse rode letters en een rietje om de ballonnen op te blazen. Elke ballon heeft een doorsnede van ongeveer 36cm. Deze ballonnen kunnen niet opgeblazen worden met helium.

€4,75
Beschikbaar
Mirror Chrome Ballonnen Morganite Mix - 12stk

Mirror Chrome Ballonnen Morganite Mix, verpakt per 12 stuks met een doorsnee van 13inch/33cm.

€7,95
Beschikbaar
Mirror Chrome Ballonnen Sapphire Mix - 12stk

Mirror Chrome Ballonnen Sapphire Mix, verpakt per 12 stuks met een doorsnee van 13inch/33cm.

€7,95
Beschikbaar
Magenta Roze PomPom

Leuke magenta roze PomPom Versiering. Deze mooie decoratieve Pompom is gemaakt van papier en heeft een doorsnede van 30 cm.

€1,99
Beschikbaar