Games & Gadgets voor vrijgezellenfeesten

Gaat een vriend of vriendin trouwen en je programma van de dag/ avond is al klaar maar je bent nog op zoek naar aanvullende gekkigheid? Zoek dan niet verder want met onze Games en Gadgets maak je de dag helemaal compleet. Gegarandeerd een leuke avond met deze gekke spelletjes, gadgets en grappige accessoires. Voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Gekke Piemel Foto Props

10x Gekke Piemel Foto Props Vrijgezellenfeest. Maak de grappigste foto's met behulp van deze photo props. U krijgt 10 verschillende grappige piemels op een stokje. Grappig voor een vrijgezellenfeest of meiden avond uit.

€7,99
Beschikbaar
Willy Piemel Bingo Spelletje

Grappig spel om te spelen op een vrijgezellenfeest (of meiden avond uit). Iedereen krijgt een bingo kaart en je kan spelen om een volle kaart of een rij. Bedenk een leuke opdracht/uitdaging of beloning voor de winnaar. Gegarandeerd succes.

€5,99
Beschikbaar
Junk on the hunk spel

Grappig spel voor een vrijgezellenfeest meidenavond uit: Het type ezeltje prik spel.

€6,99
Niet beschikbaar
Shot glas met Piemel aan Kralenketting

Geweldig voor een vrijgezellenfeestje! Shot glaasje met piemel en een kralenketting. Hoe lang kan jij doorgaan met shots tijdens je vrijgezellen party? Met deze roze ketting met shot glas ben je er in no-time achter.

€2,95
Beschikbaar
Button XL Vrijgelzel heren

Grote Button Xl ong. 10 cm. Vrijgezellen team heren.

€2,99
Beschikbaar
Bride to Be Secrets Spel Vrijgezellenfeest

Bride to Be Secrets Spel Vrijgezellenfeest. Met dit spel gaan jullie de aanstaande bruid flink aan de tand voelen. Eerst moeten alle vrijgezellen dames proberen de vragen te beantwoorden en daarna de bruid. Leuk spel voor een vrijgezellenfeest.

€4,99 €7,99
Beschikbaar
Sexy Roze Handboeien Vrijgezellenfeest

Leuke Accessoire voor gekke spelletjes op een vrijgezellenfeest voor de aanstaande bruid.

€3,99
Beschikbaar
Piemel waterpistool

Piemel waterpistool . Gekke accessoire voor een vrijgezellenfeest.

€3,99
Niet beschikbaar
Do a Dare Kraskaart Spel

Grappig spel voor een vrijgezellenfeest. U krijgt 1 pakje met 12 kraskaarten. Kras van elke rij 1 vakje open. Er staat Wat te doen, Bij wie en hoe het gedaan moet worden. Gegarandeerd een hoop lol op je vrijgezellenfeest.

€2,99 €3,99
Niet beschikbaar
Blauwe Vrijgezellen team button

Blauwe Vrijgezellen team button. Zo is iedereen te herkennen en duidelijk dat het om een vrijgezellenfeest gaat. We verkopen nog veel meer leuke aankleding voor een vrijgezellenfeest.

€1,99
Beschikbaar
Opblaasbare injectie spuit 63cm

Neem iedereen te grazen met deze grote opblaasbare injectie spuit. Je moet de spuit wel nog even opblazen. Leuk voor bij een zuster / verpleegster outfit of voor vrijgezellenfeesten

€3,99
Beschikbaar
XXL Opblaasbare Handboeien

Mega grote opblaasbare handboeien XXL met de leuke tekst. De handboeien zijn 130x55cm. Leuk voor een vrijgezellenfeest, meiden avond uit, carnaval of een leuk festival. Vang die leukerd en laat nooit meer los.

€4,75
Beschikbaar
Diamanten Shot Glas Ring met Knipperlichtjes

Diamanten Shot Glas Ring met Knipperlichtjes. Leuk voor een vrijgezellenfeest of een meidenavondje uit.

€5,75
Niet beschikbaar