Trouwdecoratie & Versiering

Bijna alles in kannen en kruiken voor uw speciale dag? Trouwjurk is besteld, trouw- en feest locatie zijn geregeld, ringen in de pocket... nu tijd voor de puntjes op de i en daar helpen wij u graag bij. Leuke en bijzondere versiering decoratie voor uw bruiloft. Prachtige honeycombs in diverse kleuren, maten en vormen, leuke slingers, hangdecoratie en vlaggenlijnen en natuurlijk helium ballonnen. Wij verkopen alles om van elke locatie uw droom locatie te maken! Ook hebben wij aan versiering voor de tuin en de trouwauto gedacht. 

Lampionslinger Celebrate - 3,6mtr

Mooie lampionslinger let's celebrate

€5,85
Beschikbaar
Honeycomb Ringen - 3stk

Mooie honeycombs in de vorm van een ring

€2,45
Beschikbaar
Huldeschild Hulde aan het Bruidspaar

Huldeschild voor het kersverse Bruidspaar

€4,65
Beschikbaar
Vlaggenlijn Hulde aan het Bruidspaar

Mooie vlaggenlijn voor een Bruiloft

€2,99
Beschikbaar
Vlaggenlijn Mrs & Mrs

Mooie vlaggenlijn voor een Bruiloft

€2,99
Beschikbaar
Vlaggenlijn Mr & Mr

Mooie vlaggenlijn voor een Bruiloft

€2,99
Beschikbaar
Just Married Swirl Slingers

3x Zilveren Swirls met Witte Hartjes met Just Married. Leuke versiering voor een bruiloft of om het huis te versieren voor het kersverse echtpaar.

€2,45
Beschikbaar
Just Married Hartjes Hangdecoratie

5 Leuke witte Hartjes Hangdecoratie in verschillende maten voor bij het bruidspaar thuis of op de feestlocatie. Op de grote hartjes (28,5x24,5cm) staat Just Married en de 3 kleine hartjes zijn effen (17x14cm). Leuke Trouwversiering Decoratie.

€2,75
Beschikbaar
Just Married Hangdecoratie

3x Just Married Hangdecoratie Slingers Bruiloft Versiering. U krijgt 3 rotorspiralen van elk 76cm lang met hartjes met Just Maried van ongeveer 18cm breed. Kleur: wit en zilver.

€3,25
Beschikbaar
Just Married Straatbanner Spandoek

Just Married Straatbanner Spandoek 300x60cm. Verras het bruidspaar met dit enorme spandoek. Hang in de straat of bij de feestlocatie.

€11,95 €14,99
Beschikbaar
Just Married 2 Autovlaggen

Just Married Autovlaggen op stok met klem om makkelijk aan de auto vast te maken. U krijgt 2 vlaggen van 30cm hoog en 45cm breed. Leuke versiering voor de trouwauto.

€5,95
Beschikbaar
15m Just Married Afzetlint

15m Just Married Afzetlint Markeerlint Bruiloft - Wit markeerlint met zilveren tekst: Just Married en Duiven. Mooie versiering en decoratie voor uw speciale dag. Voor binnen en buiten gebruik.

€2,95
Beschikbaar
Zilveren 25 Jaar Jubileum Swirls Slingers

U krijgt 3 stuks Swirls slingers in het zilver met 25 eronder. Aan de Swirls zitten haakjes zodat u ze makkelijk op kunt hangen. Leuke versiering voor een speciale zilveren bruiloft. De slingers kunnen natuurlijk ook voor een verjaardag gebruikt worden.

€2,45
Beschikbaar
Zilveren Champagneglazen Slinger

Zilveren Champagneglazen Papieren Slinger 3meter. Leuke slinger om een huis of feestlocatie te versiering op jullie speciale dag.

€3,95 €4,99
Beschikbaar
Vlaggenlijn Zilver Metallic - 10mtr

Mooie versiering voor een bruiloft, verjaardag en ander feest. Metallic Glimmende Zilveren Vlaggenlijn 10m Lang. De vlaggen van deze mooie vlaggenlijn zijn aan beide kanten metallic glimmend.

€1,75
Beschikbaar
Zilveren glitter Vlaggenlijn

Leuke zilveren glitter vlaggenlijn van 6 meter lang en met 10 vlaggen. Leuke versiering voor elk feest. De vlaggetjes zijn aan beide kanten voorzien van zilverkleurige glitters.

€3,99
Beschikbaar
Zilveren PomPom Decoratie

Zilveren PomPom PomPon Versiering. Deze mooie decoratieve Pompom is gemaakt van papier en heeft een doorsnede van 30 cm.

€2,99
Beschikbaar
Honeycomb Zilver Rond - 30cm

Versier je verjaardag, bruiloft of feest met deze feestelijke zilveren honeycomb. De Honeycombs hebben een doorsnede van 30cm. Ze worden plat verzonden, je kunt ze zelf eenvoudig uitvouwen.

€2,99
Beschikbaar
Honeycomb Waaier Zilver

Prachtige Zilveren Honeycomb Waaier Paper Fans met een doorsnede van 45cm. De papieren waaier wordt plat verzonden en u kunt ze makkelijk uitvouwen en met paperclips vastmaken (worden bijgeleverd).

€1,99
Beschikbaar
Serpentine Metallic Zilver

Metallic zilveren serpentines 4 meter 18 rolletjes serpentine. Feestelijke versiering.

€0,95
Beschikbaar
Ballongewicht Zilver - 1/12 stk

Metallic Folie Helium Ballon Gewicht - Verkrijgbaar in verschillende Kleuren. Met de ballon gewichten kunt u met helium gevulde folie en/of latex ballonnen omlaag houden.

€0,99
Beschikbaar
Pas Getrouwd Slinger Letter Banner

Pas Getrouwd Slinger Letter Banner Slinger om het kersverse echtpaar mee te verrassen bij thuiskomst. Leuke versiering voor een speciale dag.

€2,45
Beschikbaar
Slinger Pompoms Wit

Een keer iets anders dan een gewone slinger: Prachtige slinger met witte pompoms om ieder feest mee op te fleuren. De slinger is 3meter lang en heeft 4 pompoms. De slinger wordt opgeleverd met platte pompoms (die moeten nog uitgetrokken worden).

€2,99
Beschikbaar
Leve Het Bruidspaar Vlaggenlijn Versiering

Mooie Witte Vlaggenlijn met Leve Het Bruidspaar Print. Deze vlaggenlijn is 6 meter lang en kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Deze vlaggenlijn kunt u natuurlijk ook gebruiken bij 25, 40 of 50 jarig huwelijk.

€2,75
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    MOMENTEEL ZIJN WIJ PER MAIL NIET TE BEREIKEN VOOR VRAGEN BEL NAAR 0299-425593 Verbergen