Trouwdecoratie & Versiering

Bijna alles in kannen en kruiken voor uw speciale dag? Trouwjurk is besteld, trouw- en feest locatie zijn geregeld, ringen in de pocket... nu tijd voor de puntjes op de i en daar helpen wij u graag bij. Leuke en bijzondere versiering decoratie voor uw bruiloft. Prachtige honeycombs in diverse kleuren, maten en vormen, leuke slingers, hangdecoratie en vlaggenlijnen en natuurlijk helium ballonnen. Wij verkopen alles om van elke locatie uw droom locatie te maken! Ook hebben wij aan versiering voor de tuin en de trouwauto gedacht. 

Lampionslinger Celebrate - 3,6mtr

Mooie lampionslinger let's celebrate

€5,85
Beschikbaar
Honeycomb Ringen - 3stk

Mooie honeycombs in de vorm van een ring

€2,45
Beschikbaar
Huldeschild Hulde aan het Bruidspaar

Huldeschild voor het kersverse Bruidspaar

€4,65
Beschikbaar
Vlaggenlijn Hulde aan het Bruidspaar

Mooie vlaggenlijn voor een Bruiloft

€2,99
Beschikbaar
Vlaggenlijn Mrs & Mrs

Mooie vlaggenlijn voor een Bruiloft

€2,99
Beschikbaar
Vlaggenlijn Mr & Mr

Mooie vlaggenlijn voor een Bruiloft

€2,99
Beschikbaar
Vlaggenlijn Mr & Mrs

Mooie vlaggenlijn voor een Bruiloft

€2,99
Beschikbaar
Just Married Tuinbord

Leuk voor in de tuin bij het bruidspaar of op de feestlocatie Just Married Tuinbord. Dit leuke bord is ongeveer 26 x 49cm.

€2,75
Niet beschikbaar
Just Married Swirl Slingers

3x Zilveren Swirls met Witte Hartjes met Just Married. Leuke versiering voor een bruiloft of om het huis te versieren voor het kersverse echtpaar.

€2,45
Beschikbaar
Just Married Hartjes Hangdecoratie

5 Leuke witte Hartjes Hangdecoratie in verschillende maten voor bij het bruidspaar thuis of op de feestlocatie. Op de grote hartjes (28,5x24,5cm) staat Just Married en de 3 kleine hartjes zijn effen (17x14cm). Leuke Trouwversiering Decoratie.

€2,75
Beschikbaar
Just Married Hangdecoratie

3x Just Married Hangdecoratie Slingers Bruiloft Versiering. U krijgt 3 rotorspiralen van elk 76cm lang met hartjes met Just Maried van ongeveer 18cm breed. Kleur: wit en zilver.

€3,25
Beschikbaar
Just Married Bloemenslinger met Hartjes

Vier de bruiloft met deze bloemenslinger. De slinger heeft extra decoraties in de vorm van verschillende hartjes. De harten zijn voorzien van de tekst "Just Married." Voor een decoratieve aankleding van elke trouwlocatie.

€4,49
Niet beschikbaar
Just Married Straatbanner Spandoek

Just Married Straatbanner Spandoek 300x60cm. Verras het bruidspaar met dit enorme spandoek. Hang in de straat of bij de feestlocatie.

€11,95 €14,99
Beschikbaar
Just Married 2 Autovlaggen

Just Married Autovlaggen op stok met klem om makkelijk aan de auto vast te maken. U krijgt 2 vlaggen van 30cm hoog en 45cm breed. Leuke versiering voor de trouwauto.

€5,95
Beschikbaar
15m Just Married Afzetlint

15m Just Married Afzetlint Markeerlint Bruiloft - Wit markeerlint met zilveren tekst: Just Married en Duiven. Mooie versiering en decoratie voor uw speciale dag. Voor binnen en buiten gebruik.

€2,95
Beschikbaar
Zilveren 25 Jaar Jubileum Swirls Slingers

U krijgt 3 stuks Swirls slingers in het zilver met 25 eronder. Aan de Swirls zitten haakjes zodat u ze makkelijk op kunt hangen. Leuke versiering voor een speciale zilveren bruiloft. De slingers kunnen natuurlijk ook voor een verjaardag gebruikt worden.

€2,45
Beschikbaar
Zilveren Champagneglazen Slinger

Zilveren Champagneglazen Papieren Slinger 3meter. Leuke slinger om een huis of feestlocatie te versiering op jullie speciale dag.

€3,95 €4,99
Beschikbaar
Vlaggenlijn Zilveren - 10mtr

Mooie versiering voor een bruiloft, verjaardag en ander feest. Metallic Glimmende Zilveren Vlaggenlijn 10m Lang. De vlaggen van deze mooie vlaggenlijn zijn aan beide kanten metallic glimmend.

€2,95
Beschikbaar
Zilveren glitter Vlaggenlijn

Leuke zilveren glitter vlaggenlijn van 6 meter lang en met 10 vlaggen. Leuke versiering voor elk feest. De vlaggetjes zijn aan beide kanten voorzien van zilverkleurige glitters.

€3,99
Beschikbaar
Zilveren Anniversary Confetti Foiletti

Leuke versiering voor op tafel of om in envelopjes of kado's te stoppen. Zilveren Anniversary 25 jaar Getrouwd Foiletti, glimmende stevige confetti. Er zit 14gram in een zakje.

€1,95
Niet beschikbaar
Zilveren PomPom Decoratie

Zilveren PomPom PomPon Versiering. Deze mooie decoratieve Pompom is gemaakt van papier en heeft een doorsnede van 30 cm.

€1,99
Beschikbaar
Honeycomb Zilver Rond - 30cm

Versier je verjaardag, bruiloft of feest met deze feestelijke zilveren honeycomb. De Honeycombs hebben een doorsnede van 30cm. Ze worden plat verzonden, je kunt ze zelf eenvoudig uitvouwen.

€2,99
Beschikbaar
Honeycomb Waaier Zilver

Prachtige Zilveren Honeycomb Waaier Paper Fans met een doorsnede van 45cm. De papieren waaier wordt plat verzonden en u kunt ze makkelijk uitvouwen en met paperclips vastmaken (worden bijgeleverd).

€1,99
Beschikbaar
Serpentine Metallic Zilver

Metallic zilveren serpentines 4 meter 18 rolletjes serpentine. Feestelijke versiering.

€0,95
Beschikbaar