Trouwballonnen Versiering Bruiloft

Ballonnen... wie wordt er nou niet vrolijk van! Ballonnen kunnen elke locatie omtoveren tot een prachtige, sfeervolle trouw locatie. We verkopen helium ballonnen in alle kleuren, diverse maten en vormen en met of zonder tekst. Een ruim assortiment aan trouwballonnen die u met of zonder helium kunt vullen. We verkopen complete helium ballon pakketten of kies voor losse ballonnen.

10x Zilveren Ballonnen met Duiven Print

Romantische Zilveren Helium Latex Ballonnen met Duiven. De ballonnen zijn 30cm groot en kunnen gevuld worden met helium of gewone lucht. De print loopt van de top van de ballon naar de nek. Romantische ballonnen voor Valentijnsdag of een Bruiloft

€2,49
Niet beschikbaar
10x Rode I Love You Latex Ballonnen

Romantische Rode I Love You Geprinte Helium Latex Ballonnen. De ballonnen zijn 30cm groot en kunnen gevuld worden met helium of gewone lucht. De print loopt van de top van de ballon naar de nek. Romantische ballonnen voor Valentijnsdag of een Bruilof...

€2,49
Beschikbaar
Mr & Mrs Roze en Witte Ballonnen

8 stuks Mr & Mrs Roze en Witte Ballonnen - 30cm groot. Deze ballonnen worden ongevuld geleverd en kunnen gevuld worden met gewone lucht.

€2,99
Beschikbaar
6x Witte Latex ballonnen met Gouden stippen

6x Witte Latex ballonnen met Gouden stippen. De ballonnen zijn ongeveer 12inch (30cm) en worden ongevuld geleverd. U kunt de ballonnen vullen met helium of gewone lucht.

€3,99
Beschikbaar
Rosé Goudkleurige Confettie Ballonnen - 4stk

Rosé Goudkleurige Confetti Ballonnen, verpakt per 4 stuks met een doorsnee van 30cm. Perfect voor een feestje met Rosé Kleurig thema, Jubileum of Bruiloft.

€3,99
Beschikbaar
Gouden Confetti Ballonnen 4 stuks

Doorzichtige Ballonnen met gouden confetti in de ballon. De confetti zit al in de ballon dus deze hoeft u alleen nog maar op te blazen met helium of gewone lucht. Er zitten 4 ballonnen in het zakje.

€3,99
Beschikbaar
Zilveren Confetti Ballonnen 4 stuks

Doorzichtige Ballonnen met zilveren confetti in de ballon. De confetti zit al in de ballon dus deze hoeft u alleen nog maar op te blazen met helium of gewone lucht. Er zitten 4 ballonnen in het zakje.

€3,99
Beschikbaar
Zilveren Confetti Ballonnen

Leuke zilveren confetti latex ballonnen. Deze ballonnen kunt u vullen met helium of gewone lucht. Voordat u de ballonnen vult, stopt u de bijgeleverde confetti in de ballon.

€3,99
Beschikbaar
Rode Hartjes Confetti Ballonnen

Doorzichtige Ballonnen met Rode Hartjes Confetti in de ballon. De confetti zit al in de ballon dus deze hoeft u alleen nog maar op te blazen met helium of gewone lucht. Er zitten 4 ballonnen in het zakje.

€3,99
Beschikbaar
Witte Confetti Ballonnen

Doorzichtige Ballonnen met witte confetti in de ballon. De confetti zit al in de ballon dus deze hoeft u alleen nog maar op te blazen met helium of gewone lucht. Er zitten 4 ballonnen in het zakje.

€3,99
Beschikbaar
10x 12inch Ivoorkleurige Ballonnen

Mooie kwaliteit 10x 12inch (30cm) Latex Helium Ballonnen. U krijgt 10x 12inch Ivoorkleurige Crème Ballonnen. Ook verkrijgbaar in andere kleuren. Deze ballonnen zijn helium kwaliteit maar kunnen ook met gewone lucht opgeblazen worden.

€1,75
Beschikbaar
10x 12inch Metallic Mint Groene Ballonnen

Leuke Latex ballonnen verkrijgbaar in mooie metallic kleuren. U krijgt 10x 30cm grote metallic mintgroene helium latex ballonnen. Deze ballonnen worden ongevuld geleverd en kunt u vullen met helium en of gewone lucht.

€1,75
Beschikbaar
10x12inch Doorzichtige Ballonnen

Grote (30cm)Doorzichtige Helium Latex Ballonnen (geen metallic) te vullen met bijvoorbeeld confetti. Deze ballonnen zijn helium kwaliteit maar kunnen ook met gewone lucht opgeblazen worden. Wij verkopen diverse maten en kleuren ballonnen.

€1,49 €2,25
Beschikbaar
Ivoor creme hart helium folieballon

Deze leuke ivoor creme hartvormige helium folieballon kan gevuld worden met helium of gewone lucht. De folie ballon is 45cm groot. Wij verkopen diverse kleuren. Verras uw geliefde met een kamer vol met Hartjes Ballonnen.

€1,25 €1,49
Beschikbaar
Transparante hartjes helium ballonnen

10x Transparante, doorzichtige hartjes helium ballonnen voor bruiloften, geboortes,verjaardagen en andere feesten. U krijgt 10x 12inch (30cm) latex hartjes ballonnen die u kunt vullen met helium of gewone lucht.

€2,25
Beschikbaar
Witte Hartjes Ballonnen 10 Stuks

Romantische Ballonnen voor bruiloften, verjaardagen en andere feesten. U krijgt 10x 11inch (28cm) latex hartjes ballonnen die met helium of gewone lucht gevuld kunnen worden.

€2,25
Beschikbaar
10x 10inch Hartjes Ballonnen

10x 25cm latex Hartjes ballonnen in de kleuren roze, wit en rood. De hartjes worden ongevuld geleverd en kunnen gevuld worden met gewone lucht (wel graag een ballonnen-pomp gebruiken).

Mocht u hartjes met helium willen vullen neemt u dan minimaal...

€1,95
Beschikbaar
5x Witte Hartvormige Helium Folieballonnen

Mooie Witte Hartjes Helium Folieballonnen van 45cm groot. Deze ballonnen zijn leuk voor bruiloften, Valentijnsdag of om gewoon te zeggen dat je van iemand houdt! De ballon wordt ongevuld geleverd maar kan gevuld worden met helium of lucht.

€6,95
Beschikbaar
Rode Hartjes Ballonnen 10 Stuks

Rode Romantische Ballonnen voor bruiloften, verjaardagen en andere feesten. U krijgt 10x 11inch (28cm) latex hartjes ballonnen die met helium of gewone lucht gevuld kunnen worden.

€2,25
Beschikbaar
50x Grote Roze Hartjes Folieballonnen

Nog goedkoper dan bij de groothandel 50x 45cm grote roze hartjes folieballonnen. De ballonnen worden ongevuld geleverd en kunnen met lucht of helium gevuld worden. De ballonnen sluiten na het vullen automatisch af dus u hoeft niet te knopen.

€39,95 €49,95
Beschikbaar
50x Grote Zilveren Hartjes Folieballonnen

Nog goedkoper dan bij de groothandel 50x 45cm grote zilveren hartjes folieballonnen. De ballonnen worden ongevuld geleverd en kunnen met lucht of helium gevuld worden. De ballonnen sluiten na het vullen automatisch af dus u hoeft niet te knopen.

€39,95 €49,95
Beschikbaar
Beschrijfbare Rode Hartjes Ballonnen

Verras je geliefde met deze romantische beschrijfbare rode hartjes ballonnen. U krijgt 6 stuks rode hartjes ballonnen met witte print. De ballonnen zijn ongeveer 25cm en worden ongevuld geleverd.

€2,45
Beschikbaar
10x Mix Kleuren Hartjes Ballonnen

Geweldige aanbieding: Onze meest populaire kleuren zijn nu in de aanbieding. Verkrijgbaar in zilver, goud, roze, paars en lila. Deze aanbieding is voor 10 folieballonnen

€9,95 €12,95
Beschikbaar
5x Rode Hartvormige Helium Folieballonnen

Verras je geliefde met een bos rode hartjes folieballonnen van 45cm groot. Daar scoor je punten mee!! Deze ballonnen zijn ook leuk voor bruiloften, Valentijnsdag of om gewoon te zeggen dat je van iemand houdt! De ballonnen worden ongevuld geleverd.

€6,95
Beschikbaar