Geboorte Meisje

De leukste versiering, ballonnen, decoratie, slingers voor de geboorte van jullie dochter. Origineel en scherpe prijzen. 

It's a Girl Geboorte Tuinbord

Leuke versiering voor de geboorte van uw dochter: Geboorte Tuinbord : It's a Girl!
Op het tuinbord staan een ooievaar en de tekst "It's A Girl" afgebeeld. Afmetingen: 26x44cm.

€2,75
Beschikbaar
Roze Ooievaar Hangdecoratie

3 roze slingertjes (76 cm lang) met ooievaars. Leuk om op te hangen bij een baby shower of de geboorte van een meisje!

€3,75
Beschikbaar
Baby Roze GIRL Supershape Folieballonnen

Wat een geweldige set grote Supershape ballonnen voor de geboorte van jullie prinses: Baby Roze GIRL Supershape Folieballonnen 36cm groot! Met deze set krijg je vier baby roze letter ballonnen die de tekst "Girl'' vormen en een rietje om de ballonnen mee

€4,75 €5,95
Beschikbaar
Hoera! Het is een Meisje Afzetlint

Hoera! Het is een Meisje Afzetlint Party tape 12meter lang. Het is een plastic lint dus kan binnen en buiten gebruikt worden. Laat de hele buurt weten dat jullie prinses geboren is . We verkopen nog veel meer versiering voor de geboorte van een meisje.

€2,45 €2,99
Beschikbaar
Hoera het is een meisje Vlaggenlijn

Plastic vlaggenlijn met de tekst; Hoera! Het is een meisje! Het is een plastic vlaggenlijn van 10 meter lang en kan binnen en buiten opgehangen worden. Leuke versiering voor de geboorte van een meisje.

€2,75 €3,60
Beschikbaar
Hoera! Het is een Meisje Waarschuwingsbord

Hoera! Het is een Meisje Waarschuwingsbord. Dit waarschuwingsbord is gemaakt van stevig karton en uitklapbaar. Zet het bord bij de ingang van het kraamfeest of bij de deur en laat iedereen weten dat jullie zoon geboren is! Het bord is ongeveer 58 cm hoog.

€6,99
Beschikbaar
It's a girl confetti ballonnen

6x It's a girl confetti ballonnen. U krijgt 6 doorzichtige ballonnen met de tekst: It's a girl en roze en witte confetti. De ballonnen zijn bedrukt voor helium gebruik of u kunt ze gewoon opblazen en op ballonstokjes zetten. Leuke versiering voor de geboo

€3,99
Beschikbaar
XXL Gevelvlag Hoera het is 'n Meisje

XXL Gevelvlag Hoera het is 'n Meisje Geboorte meisje vlag. De vlag is: 150x90cm. Laat de hele buurt weten dat jullie prinses geboren is . We verkopen nog veel meer versiering voor de geboorte van een meisje.

€8,95
Beschikbaar
Hoera een meisje afzetlint

Hoera een meisje afzetlint. Plastic feestlint van 15 meter lang voor binnen of buiten. Laat de hele buurt weten dat jullie prinses geboren is . We verkopen nog veel meer versiering voor de geboorte van een meisje.

€2,49 €2,99
Beschikbaar
Roze Baby Girl Swirl Versiering 5 Stuks

5 roze swirls (ongeveer 61 cm lang) met kinderwagentjes en voetjes aan de onderkant. Leuk om op te hangen bij een baby shower of geboorte!

€3,95
Beschikbaar
Voetjes confetti XL roze

Voetjes confetti XL roze. De voetjes zijn ongeveer 8,5x6,5cm. In het zakje zit ongeveer 14 gram. Leuke versiering voor een baby shower of de geboorte van een meisje.

€1,99 €2,99
Beschikbaar
Lichtroze organza uitdeelzakjes

Lichtroze organza uitdeelzakjes 10 stuks. De zakjes zijn ongeveer 7,5x10cm. Leuk om snoepjes of iets anders in te doen. Leuke versiering voor de geboorte van een meisje, baby shower, bruiloft of verjaardag. Combineer met (licht)roze versiering en het fees

€2,75
Beschikbaar
Vlaggenlijn hartjes wolkjes geboorte roze

Wit lichtroze vlaggenlijn hartjes wolkjes geboorte meisje. Het is een plastic vlaggenlijn van 10 meter lang, aan beide kanten bedrukt. Kan binnen en buiten opgehangen worden. We verkopen nog veel meer versiering voor de geboorte van een meisje of baby sh

€2,45 €3,60
Beschikbaar
It's a Girl cocktailprikkers

U krijgt een zakje met 24x It's a Girl cocktailprikkers . Prikkers met daarop een roze gekleurd voetje met de tekst; It's a Girl. Leuk voor een baby shower of geboorte van een meisje.

€1,95
Beschikbaar
Grote lichtroze confetti

Grote lichtroze papieren confetti. Strooi deze confetti feestelijk over de tafel met hapjes en drankjes. Deze confetti is waterdicht en heeft een doorsnede van 2,5cm. In een verpakking zit 14 gram confetti. De confetti is waterproof.

€1,45 €1,75
Beschikbaar
Baby Roze Loper met Voetjes

It's a girl! En dat moet gevierd worden. Op zoek naar leuke versiering decoratie voor een baby shower of geboorte meisje: zoek dan niet verder! U bent aan het juiste adres. Deze loper is: 250cmx50cm.

€7,95
Beschikbaar
Zilveren BABY Supershape Folieballonnen

Wat een geweldige set grote Supershape ballonnen voor de geboorte van jullie baby: Zilveren BABY Supershape Folieballonnen 36cm groot! Met deze set krijg je vier zilveren letter ballonnen die de tekst "BABY'' vormen en een rietje om de ballonnen mee op te

€4,75 €5,95
Beschikbaar
Roze Vlaggenlijn Met Ooievaars

Roze vlaggenlijn (10 m lang) met ooievaars. Leuk om op te hangen bij een baby shower of de geboorte van een meisje!

€3,95
Beschikbaar
Roze Slinger Met Ooievaars

Slinger (4 m lang) die van wit overloopt in roze met ooievaars. Leuk om op te hangen bij een baby shower of de geboorte van een meisje!

€3,95
Beschikbaar
Roze Baby Girl Tafelversiering

Tafelversiering in de vorm van roze kinderwagentjes, veiligheidsspeldjes, speentjes en rammelaartjes. Leuk om op tafel te strooien bij een baby shower of de geboorte van een meisje!

€3,50
Niet beschikbaar
Roze Mum To Be Rosette Badge

Roze Mum To Be rosette badge met diamantjes. Geef de aankomende moeder deze leuke badge cadeau op de baby shower!

€3,95
Beschikbaar
Beautiful Baby Girl Hart Folieballon

Roze hart folieballon (45 cm) met 'Beautiful Baby Girl' opdruk en leuke print. De ballon kan worden gevuld met gewone lucht of helium.

€2,25
Beschikbaar
Roze Slinger Met Lampionnen

Roze slinger (3,7 m lang) met bloemetjes en roze lampionnen met nijlpaardjes, rompertjes en schoentjes. Leuk om op te hangen bij een baby shower of de geboorte van een meisje!

€5,95
Beschikbaar
Roze Veiligheidsspeldjes Confetti

Confetti in de vorm van zilveren en roze veiligheidsspeldjes. Leuk om op tafel te strooien bij een baby shower of de geboorte van een meisje!

€1,95
Niet beschikbaar