Geboorte Jongen ballonnen en versiering

De leukste versiering, ballonnen, slingers een aankleding voor de geboorte van uw zoon. 

It's a boy honeycomb geboorte

It's a boy honeycomb geboorte jongen 1 stuk van ongeveer 30cm doorsnede. Leuk voor een baby shower of de geboorte van een jongen.

€2,25 €2,99
Beschikbaar
It's a Boy Geboorte Tuinbord

Leuke versiering voor de geboorte van uw zoon: Geboorte Tuinbord : It's a Boy!
Op het tuinbord staan een ooievaar en de tekst "It's A Boy" afgebeeld. Afmetingen: 26x44cm.

€2,75
Beschikbaar
Confetti ballonnen It's a Boy

6x Confetti ballonnen It's a Boy. U krijgt 6 doorzichtige ballonnen met de tekst: It's a boy en blauw witte confetti. De ballonnen zijn bedrukt voor helium gebruik of u kunt ze gewoon opblazen en op ballonstokjes zetten. Leuke versiering voor de geboorte

€3,99
Beschikbaar
Blauwe Ooievaar Hangdecoratie

3 blauwe slingertjes (76 cm lang) met ooievaars. Leuk om op te hangen bij een baby shower of de geboorte van een jongetje!

€3,75
Beschikbaar
Geboorte jongen raamvlag vlag

Geboorte jongen raamvlag 90x60cm. Deze vlag kan als gewone vlag gebruikt worden of als raamvlag. Er worden 4 zuignappen bijgeleverd. Leuke versiering voor de geboorte van een jongen.

€4,99 €9,99
Beschikbaar
Lichtblauwe Hoera een Jongen Banner

Lichtblauwe Hoera een Jongen Banner Letterslinger. Leuke versiering voor de geboorte van een jongen of een baby shower. Combineer met lichtblauwe versiering en het feest is compleet.

€2,49 €3,60
Beschikbaar
Hoera! Het is een Jongen Waarschuwingsbord

Hoera! Het is een Jongen Waarschuwingsbord. Dit waarschuwingsbord is gemaakt van stevig karton en uitklapbaar. Zet het bord bij de ingang van het kraamfeest of bij de deur en laat iedereen weten dat jullie zoon geboren is! Het bord is ongeveer 58 cm hoog.

€6,99
Beschikbaar
Hoera een jongen afzetlint

Hoera een jongen afzetlint party tape 12 meter lang. Voor binnen en buiten gebuik. Leuke versiering voor de geboorte van een jongen. We hebben nog meer bijpassende versiering of andere leuke lijnen.

€2,49 €2,99
Beschikbaar
XXL Gevelvlag Hoera het is 'n Jongen

XXL Gevelvlag Hoera het is 'n Jongen Geboorte Jongen vlag. De vlag is: 150x90cm. Laat de hele buurt weten dat jullie prins geboren is . We verkopen nog veel meer versiering voor de geboorte van een jongen.

€8,95
Beschikbaar
It's a boy raamvlag 90x60cm

It's a boy raamvlag 90x60cm inclusief zuignappen. Laat de hele buurt weten dat uw zoon geboren is. Leuke versiering voor de geboorte van een jongen.

€4,95 €6,99
Beschikbaar
It's a Boy cocktailprikkers

U krijgt een zakje met 24x It's a Boy cocktailprikkers . Prikkers met daarop een blauw gekleurd voetje met de tekst: it's a boy. Leuk voor een baby shower of de geboorte van een jongen.

€1,95
Beschikbaar
Baby Blauwe BOY Supershape Folieballonnen

Wat een geweldige set grote Supershape ballonnen voor de geboorte van jullie prins: Baby Blauwe BOY Supershape Folieballonnen 36cm groot! Met deze set krijg je 3 baby blauwe letter ballonnen die de tekst "Boy'' vormen en een rietje om de ballonnen mee op

€4,25 €5,49
Beschikbaar
Blauwe Voetjes Confetti

Zakje confetti met blauwe voetjes en sterretjes. Leuk om op tafel te strooien bij een baby shower of geboorte!

€1,95
Beschikbaar
Blauwe geboorte slinger met voetjes

Blauwe papieren geboorteslinger met voetjes in verschillende kleuren blauw. De slinger is 6 meter lang. We verkopen nog veel meer versiering voor de geboorte van een jongen.

€2,45 €2,99
Beschikbaar
Lichtblauwe papieren hartjes slinger

Lichtblauwe papieren hartjes slinger van ongeveer 6meter lang. Leuk voor een baby shower, geboorte van een jongen of een ander feestje.

€2,45
Beschikbaar
Blauwe Wire Slinger Met Beertjes en Rammelaars

Blauwe wire slinger (3,6 m lang) met beertjes en rammelaars. Leuk om op te hangen bij een baby shower of de geboorte van een jongetje!

€3,00
Beschikbaar
Blauwe geboorte slinger met rompertjes

Blauwe papieren geboorte slinger met rompertjes in verschillende kleuren blauw. De slinger is 6 meter lang. We verkopen nog veel meer versiering voor de geboorte van een jongen of voor een baby shower.

€2,45 €2,99
Beschikbaar
Baby Boy Geboorte Banner

De banner is lichtblauw met blauwe Baby Boy opdruk en blauwe voetjes en hartjes print en is ongeveer 3,6 meter lang. De print herhaalt zich 4 keer, dus u kunt 1 grote banner of 4 kleine banners ophangen. Leuk om op te hangen bij de geboorte van een j...

€2,95
Beschikbaar
Slinger met Blauwe Kwastjes Versiering

Leuke Slinger met Blauw, Baby Blauw en Witte papieren Kwastjes. De slinger is ongeveer 3 meter lang en er hangen 9 kwastjes aan van ongeveer 50cm lang. Geweldige versiering voor een baby shower geboorte jongen of een verjaardag.

€2,75
Niet beschikbaar
Blauwe Glitter Vlaggenlijn

Leuke blauwe glitter vlaggenlijn van 6 meter lang en met 10 vlaggen. Leuke versiering voor elk feest. De vlaggetjes zijn aan beide kanten voorzien van blauwe glitters.

€3,99
Beschikbaar
Blauw Witte Slinger voor aan Ballon

Blauw witte slinger Twirlz 86cm x 15cm voor aan een folieballon of mega grote latex ballon. Vul de ballon met helium en knoop deze slinger aan de nek van de ballon. Extra feestelijk effect. Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

€2,95 €3,95
Beschikbaar
Zilveren BABY Supershape Folieballonnen

Wat een geweldige set grote Supershape ballonnen voor de geboorte van jullie baby: Zilveren BABY Supershape Folieballonnen 36cm groot! Met deze set krijg je vier zilveren letter ballonnen die de tekst "BABY'' vormen en een rietje om de ballonnen mee op te

€4,75 €5,95
Beschikbaar
Lichtblauwe Honeycomb Waaiers Paper Fans

Prachtige Lichtblauwe Honeycomb Waaiers Paper Fans met een doorsnede van 45cm. De papieren waaiers worden plat verzonden en u kunt ze makkelijk uitvouwen en met paperclips vastmaken (worden bijgeleverd).

€1,99
Beschikbaar
Baby Shower Geboorte Swirl Versiering 15 Stuks

15 gele, roze en blauwe swirls (ongeveer 61 cm lang) met versiering aan de onderkant. Leuk om op te hangen bij een baby shower of geboorte!

€8,90
Beschikbaar