Baby Shower versiering decoratie

De leukste versiering, ballonnen en aankleding voor een baby shower. We hebben versiering in neutrale kleuren of ook in roze en blauw. We verkopen ook leuke aankleding voor de mum to be!

Zilveren BABY Supershape Folieballonnen

Wat een geweldige set grote Supershape ballonnen voor de geboorte van jullie baby: Zilveren BABY Supershape Folieballonnen 36cm groot! Met deze set krijg je vier zilveren letter ballonnen die de tekst "BABY'' vormen en een rietje om de ballonnen mee op te

€4,75 €5,95
Beschikbaar
Witte Mum To Be Sjerp

Witte sjerp met 'Mum To Be' opdruk. Verras de trotse Mum To Be met een baby shower en geef haar deze leuke sjerp cadeau!

€6,95
Beschikbaar
Mum To Be Servetten

Servetten met 'Mum To Be' opdruk. De servetten worden per 26 verkocht.

€4,50
Niet beschikbaar
Mum To Be Kartonnen Gebaksbordjes

Kartonnen gebaksbordjes met 'Mum To Be' opdruk. De bordjes worden per 18 verkocht en zijn ongeveer 18 cm groot.

€4,50
Beschikbaar
Grote Mum To Be Badge

Grote lichtgele Mum To Be badge met leuke print. Geef de aankomende moeder deze leuke badge cadeau op de baby shower!

€3,95
Beschikbaar
Baby Shower Memento Boek

Geel memento boek met ruimte voor een foto en 12 lege pagina's. Geef de aankomende moeder dit leuke boek cadeau op de baby shower!

€5,95
Beschikbaar
Gekleurde Voetjes Confetti

Zakje confetti met o.a. gele, roze, lila, aqua en blauwe voetjes. Leuk om op tafel te strooien bij een baby shower of geboorte!

€1,95
Beschikbaar
Roze Mum To Be Rosette Badge

Roze Mum To Be rosette badge met diamantjes. Geef de aankomende moeder deze leuke badge cadeau op de baby shower!

€3,95
Beschikbaar
Vlaggenlijn hartjes wolkjes geboorte roze

Wit lichtroze vlaggenlijn hartjes wolkjes geboorte meisje. Het is een plastic vlaggenlijn van 10 meter lang, aan beide kanten bedrukt. Kan binnen en buiten opgehangen worden. We verkopen nog veel meer versiering voor de geboorte van een meisje of baby sh

€2,45 €3,60
Beschikbaar
Baby Roze Loper met Voetjes

It's a girl! En dat moet gevierd worden. Op zoek naar leuke versiering decoratie voor een baby shower of geboorte meisje: zoek dan niet verder! U bent aan het juiste adres. Deze loper is: 250cmx50cm.

€7,95
Beschikbaar
Roze baby shower servetten met vragen

20x leuke lichtroze baby shower servetten met vragen. Doe een baby shower quiz met deze leuke servetten. Er staan 12 vragen op de servetten. Leuk vermaak voor een baby shower. We verkopen nog meer leuke versiering voor een baby shower.

€3,25 €3,99
Beschikbaar
Roze baby confetti foiletti

Roze baby confetti foiletti. 1 zakje met ongeveer 14 gram confetti. Leuk om op tafels te strooien of om in een cadeau of envelop te doen. Leuke versiering voor een baby shower of de geboorte van een meisje.

€1,95
Beschikbaar
Roze baby shower rammelaars

U krijgt 1 pakje met Roze baby shower rammelaars - 6 stuks van ongeveer 6.5cm. Leuk voor spelletjes op een baby shower. Ook verkrijgbaar in blauw. We verkopen nog meer aankleding en versiering voor een baby shower.

€1,99 €2,50
Beschikbaar
Roze baby shower letter banner

Leuke lichtroze baby shower banner. Leuke versiering voor een baby shower. We verkopen ook versiering voor een neutrale baby shower (als het geslacht nog niet bekend is).

€2,75 €3,60
Beschikbaar
Hoera het is een meisje Vlaggenlijn

Plastic vlaggenlijn met de tekst; Hoera! Het is een meisje! Het is een plastic vlaggenlijn van 10 meter lang en kan binnen en buiten opgehangen worden. Leuke versiering voor de geboorte van een meisje.

€2,75 €3,60
Beschikbaar
Lichtroze baby shower vlaggenlijn

Lichtroze baby shower vlaggenlijn voor binnnen en buiten. Aan twee kanten bedrukt. De vlaggenlijn is 10 meter lang. Leuke versiering voor een baby shower. We verkopen ook neutrale baby shower versiering (niet roze of blauw).

€2,75 €3,60
Beschikbaar
Ballonnen Roze LED - 5stk

Ballonnen Roze LED - 5stk. Geef jouw feestje een extra speciaal effect met deze mooie ballonnen. Ook leuk voor buiten in de tuin. Deze leuke ballonnen zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren.

€4,95 €5,95
Beschikbaar
It's a girl confetti ballonnen

6x It's a girl confetti ballonnen. U krijgt 6 doorzichtige ballonnen met de tekst: It's a girl en roze en witte confetti. De ballonnen zijn bedrukt voor helium gebruik of u kunt ze gewoon opblazen en op ballonstokjes zetten. Leuke versiering voor de geboo

€3,99
Beschikbaar
Roze Confetti Ballonnen 4 stuks

Doorzichtige Ballonnen met roze confetti in de ballon. De confetti zit al in de ballon dus deze hoeft u alleen nog maar op te blazen met helium of gewone lucht. Er zitten 4 ballonnen in het zakje.

€3,99
Beschikbaar
Topballon Baby Roze XL - 90cm

Geweldig Grote Baby Roze 90cm Top Helium Ballon. Gigantische ballon van hoogwaardige kwaliteit latex met een doorsnede van 90cm. Een echte eye catcher.

€4,45
Beschikbaar
Roze Vlaggenlijn Met Ooievaars

Roze vlaggenlijn (10 m lang) met ooievaars. Leuk om op te hangen bij een baby shower of de geboorte van een meisje!

€3,95
Beschikbaar
Roze Ooievaar Hangdecoratie

3 roze slingertjes (76 cm lang) met ooievaars. Leuk om op te hangen bij een baby shower of de geboorte van een meisje!

€3,75
Beschikbaar
Roze Slinger Met Ooievaars

Slinger (4 m lang) die van wit overloopt in roze met ooievaars. Leuk om op te hangen bij een baby shower of de geboorte van een meisje!

€3,95
Beschikbaar
4x Roze baby shower flesjes

4x Roze baby shower flesjes van ongeveer 9cm groot. Leuk voor spelletjes op een baby shower. Ook verkrijgbaar in blauw. We verkopen nog meer aankleding en versiering voor een baby shower.

€1,95 €2,50
Beschikbaar