Verzenden & retourneren

1.1 feestperpost probeert alle orders binnen 24 uur na ontvangst van betaling te verwerken (op werkdagen). De goederen worden binnen 1-2 werkdag(en) geleverd. Bestelt u op een werkdag voor 15.00 uur dan kunnen wij uw bestellling die dag nog versturen en dan komt uw bestelling de volgende werkdag aan. Bestelt u na 15.00 uur dan kan het zijn dat uw bestelling de eerstvolgende werkdag pas verzonden wordt. Hieraan kunnen geen rechten worden verleend.

Op maat gemaakte producten hebben een langere levertijd, zie de desbetreffende advertenties. Pakketten kunnen ook afgegeven worden bij uw buren. Indien u dit echt niet wilt, dient u hiervan een notitie te maken bij uw bestelling (in het opmerkingenvakje aan verkoper). 

De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht en het formaat van de goederen.

1.2 Controleert u aub uw adresgegevens. Producten die verzonden worden naar een verkeerd adres c.q postcode kunnen niet getraceerd of achterhaald worden. Het nogmaals uitzenden van de producten geschiedt dan op extra kosten voor de koper.

1.3 Mocht u een incomplete bestelling hebben ontvangen, neemt u dan aub binnen 2 werkdagen contact met ons op: [email protected]feestperpost.nl. Als wij binnen 2 werkdagen niks van u vernomen hebben gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met de levering.

1.4 Producten die wij niet uit voorrraad kunnen leveren worden kostenloos nagestuurd. feestperpost zal u altijd informeren over de producten die niet op voorraad zijn. U heeft dan keus om de bestelling te cancellen, een vervangend product te kiezen of te wachten tot het bestelde product weer binnen is.

2. Retour

2.1 U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder
opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om
uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag
inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u
thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt
van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -
indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan
de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt
u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens
het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour
terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Ons retouradres is: 

The Partyshop BV

T.a.v. Feestperpost

Westerstraat 38

1441AS Purmerend

2.2 Wanneer u een kapot product heeft ontvangen, wordt deze door feestperpost kosteloos omgeruild voor exact hetzelfde product, mits de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking verkeert. De consument heeft recht op restitutie van het orderbedrag Of vervanging van het product.

2.3 Wanneer u in plaats van het bestelde product een ander product heeft ontvangen, wordt deze door feestperpost kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product mits de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking verkeert. U dient binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact op te nemen met: [email protected]

Voor meer informatie over onze leveringsvoorwaarden en het retourneren verwijzen wij u naar ons Algemene voorwaarden.

← Keer terug naar de backoffice    MOMENTEEL ZIJN WIJ PER MAIL NIET TE BEREIKEN VOOR VRAGEN BEL NAAR 0299-425593 Verbergen