Over ons

Het leven is een feest maar je moet wel zelf de slingers ophangen! Dat is er met de paplepel ingegoten. Mijn vader riep dat altijd! Voor een teneergeslagen of verdrietig gezicht was geen ruimte, geen medeleven voor: 'ze willen niet meer met me spelen', slechte cijfers en/of 'ik heb een heel zwaar leven anekdotes' ..... en zo geschiedde: ik ben niet alleen de slingers op gaan hangen maar ook de helium ballonnen, banners, pompoms, vlaggenlijnen en nog veel meer!  

In 2005 zijn wij met ons bedrijf in Engeland begonnen. Na mijn verhuizing naar Engeland ben ik vanuit huis begonnen met het verkopen van helium cilinders en ballonnen. Nu, een aantal jaar later zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met 6 enthousiaste full-time medewerkers en verkopen we naast helium, ballonnen en lint ook versiering, verkleedkleding en alles voor verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenfeesten en themafeesten. We zijn een echte One-Stop Party Shop geworden waar u echt voor van alles en nog wat terecht kunt. We verkopen kwaliteit producten voor een zeer scherpe prijs.

 

De zomer van 2010 is onze Nederlandse website live gegaan en zijn we vol enthousiasme op de Nederlandse markt begonnen. Wij hopen ook hier met veel plezier en succes te kunnen werken.
 
Vol trots kunnen wij u vertellen dat wij per 17oktober 2011 ons nieuwe pand in Wormerveer hebben geopend. Ondanks dat wij een webwinkel zijn kunt u hier op afspraak terecht om uw bestelling op te halen of om onze producten te zien. We hebben bijna alles in Wormerveer op voorraad en u bent altijd van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie onze producten te bekijken of om al uw vragen te stellen. Wij zitten nu al ruim 9 jaar in de business dus we kunnen u ook helpen met leuke ideetjes voor uw feest. Voor elk feest en elk budget hebben we de juiste versiering en aankleding. Schroom dus niet en bel ons vandaag nog! 
 
Op donderdag 5 februari 2014 hadden wij onze 10.000ste besteling. Dit hebben wij natuurlijk groots gevierd met kado's, gratis bestellingen, champagne en mooie kadopakketten van onze lokale kaasboer: Kaas van Faas in Koog aan de Zaan. 
We willen iedereen bedanken voor alle bestellingen en het vertrouwen in ons bedrijf. Op naar de volgende 10.000 bestellingen. Bedankt!
 
Vanaf 1 februari 2015 zijn wij nu ook op vrijdag open! Kom dus gezellig langs in Wormerveer. De koffie staat altijd klaar!

Op dinsdag 8 maart zijn wij live gegaan met onze nieuwe webwinkel!! We hebben veel hulp gehad bij het maken van deze website. We zijn erg dankbaar en natuurlijk heel erg trots! We hopen dat onze klanten met veel plezier in onze webwinkel zullen winkelen.  
 
16 april 2018 is Feestperpost.nl overgenomen door The Partyshop in Purmerend. Hiermee heeft eigenaar Johan de Jong zijn bestaande winkels uitgebreid met deze geweldige webshop. Feestperpost is hiermee 6 dagen in de week bereikbaar. Onze nieuwe gegevens vindt u hier: openingstijden
 
Met vriendelijke groeten,
Het feestperpost team