Jongens Kostuums

Hier vindt u de leukste, grappigste en engste kostuums voor kinderen.

Vrolijk gekleurd hippie jongens kostuum

Love en peace voor dit vrolijke gekleurde hippie seventies jongens kostuum. Compleet kostuum met broek met peace tekens, shirt met gillet (zit aan het shirt vast), de haarband en peace ketting. Leuk kostuum voor Carnaval.

€16,95
Beschikbaar
Stoer ninja kinder kostuum

Met zo'n stoer verkleedpak steel je zeker de show met Carnaval. Inbegrepen is de zwarte broek, het zwart blauwe shirt, de hoody en het masker. Helemaal compleet, je bent in 1 keer klaar.

€17,95
Beschikbaar
New York Politie Kinderverkleedkleding

Stoere New York Politie Kinderverkleedkleding. Houd jij alles en iedereen maar in bedwang met dit stoere verkleedkostuum. Inbegrepen is de broek, het shirt en de stoere pet. De handboeien verkopen we los.

€19,95
Beschikbaar
Camouflage leger army jongens kostuum

Wat een stoer kostuum is dit. Maak de blits met Carnaval met dit: Camouflage leger army jongens kostuum. Inbegrepen is de camouflage broek, het shirt en de pet.

€28,95
Beschikbaar
Deluxe Cowboy Jongens Verkleedkleding

Niemand zal met jou sollen met dit stoere cowboy kostuum. Geweldige verkleedkleding voor Carnaval of een ander verkleedfeest. Inbegrepen is de cowboy broek, het shirt met de print van een gillet en het sjaaltje.

€15,95
Beschikbaar
Dalmatiër kinder verkleedkostuum

Leuk unisex Dalmatiër kinder verkleedkostuum. Leuke jumpsuit met hoody en staart. Leuk verkleedpakje of lekker voor in huis.

€24,99
Niet beschikbaar
Zombie School Boy Kostuum

Het Zombie School Boy Kostuum bestaat uit een gescheurd bebloed schooluniform (gruijs jasje, wit shirt en grijze broek) met rood - zwart gestreepte stropdas.

€44,95 €49,95
Beschikbaar
Jolly Rotten Pirate Kostuum

Het Jolly Rotten Pirate Kostuum bestaat uit een top en broek met enge opdruk en zwarte piratenhoed.

€19,95 €22,95
Beschikbaar
Texan Cowboy kinderverkleedkleding

Texan Cowboy kinderverkleedkleding. De schrik van het wilde westen, dat ben jij met dit stoere kostuum. Inbegrepen is het vestje, de chaps, het rode sjaaltje en de cowboy hoed. Helemaal klaar voor jouw verkleedfeest.

€21,99
Beschikbaar