Halloween Verkleed Accessoires

Halloween Verkleed Accessoires. Wil je niet voor een gehele outfit maar toch een beetje meedoen, bekijk dan onze accessoires.

Witte engelen vleugels met LED

Witte engelen vleugels met veren en met LED lichtjes die aan en uit kunnen. De vleugels zijn ongeveer 50x50cm en zijn eenvoudig om te doen met elastieken. Door de compacte maat van deze vleugeltjes beweeg je je nog steeds makkelijk op elk festival of fees

€9,95 €12,95
Beschikbaar
Rode veren vleugels duivel

Mooie Rode veren vleugels sexy duivel. Leuk voor Halloween, Carnaval of een vrijgezellenfeest.

€6,99
Beschikbaar
Zwarte Skeletten Print Panty

Zwarte Halloween Panty Met Skelet Botten Print. Deze Panty is zwart met wit en in 1 maat verkrijgbaar (one size fits most). Ook verkopen wij het bijpassende Halloween Kostuums.

€6,95
Beschikbaar
Horror Mes door Hoofd Haarband

Geweldige accessoire voor Halloween, Horror Bebloed Mes door het Hoofd Haarband. Jaag iedereen de stuipen op het lijf.

€0,98 €1,95
Beschikbaar
Rode Duivelshoorntjes LED Lichtjes

Een geweldige accessoire voor een halloween feest, vrijgezellenfeest of Angels en Devils party deze leuke rode duivelshoorntjes met LED lichtjes die aan en uit kunnen. Batterij wordt meegeleverd. De tiara zit erg comfortabel.

€2,49
Beschikbaar
Zwarte panty met spinnenweb print

Zwarte panty met spinnenweb print. One size fits most. Leuk voor uw Halloween of Carnaval outfit.

€5,99
Beschikbaar
Zwarte panty met botten print

Zwarte panty met botten print Halloween of Carnaval. One size fits most.

€5,99
Beschikbaar
Zwarte Hawaii Krans met LED Lichtjes

Super accessoire voor Halloween, Carnaval of een Gothic Feestje: Zwarte Hawaii Krans met LED Lichtjes die aan en uit kunnen.

€2,45 €3,95
Niet beschikbaar
Griezelige Afgehakte Hand Met Bloed

Jaag iedereen de stuipen op het lijf met loshangende of losliggende ledematen: Griezelige Afgehakte Hand Met Bloed en uitstekende Botten. Leuke versiering voor Halloween of neem mee naar een Halloween feest.

€6,95
Beschikbaar
Eng Zombie Masker met 1 Oog

Geweldig Halloween masker: Eng Zombie Masker met 1 Oog. Trek er een oud shirt, gescheurd shirt bij aan met bloedvlekken (we verkopen ook nepbloed) en je Halloween/ Griezel outfit is compleet.

€9,95 €13,95
Beschikbaar
Zwarte cape met oogmasker Unisex

Zwarte cape met oogmasker Unisex. Creëer je eigen superhelden look met deze leuke cape en het bijpassende oogmasker. Ook verkrijgbaar in andere kleuren. Kan door mannen en vrouwen gedragen worden.

€6,99
Beschikbaar
Nude Panty met Spinnen Print

Geweldige Nude Panty met Spinnen Print Leuk voor Halloween of Carnaval. De panty is verkrijgbaar in 1 maat: one size fits most. Leuk voor bij een Heksen outfit of ander horror kostuum.

€6,95
Beschikbaar
Zwarte Boa met Gouden Tinsels

Zwarte veren boa met gouden tinsels. Opvallende accessoire voor je feestoutfit. Deze veren boa is 1.80 meter lang en is brandvertragend behandeld.

€4,95 €6,95
Beschikbaar
Spin Accessoire Decoratie 102cm

WHAA! Een gigantische Spin!! Jaag de mensen de stuipen op het lijf met deze grote spin van ruim een meter met Rode Lichtgevende ogen (batterijen zitten er niet bij). De lange harige poten kunnen makkelijk verbogen worden.

€8,95
Niet beschikbaar
Bloederige Verpleegster Verkleedset

Leuk wit verpleegster verkleedsetje met bloederige vlekken.
Perfect voor halloween of themafeesten!
Inbegrepen zijn een mondmasker, oogmaskertje en de haarband.

€5,95
Beschikbaar
Zwarte stropdas met spinnen

Zwarte stropdas met spinnen voor Halloween.

€4,99
Beschikbaar
Witte Horror Legging met Bloed

Witte horror Legging met bloedspatten. Gruwelijke accessoire voor je Halloween outfit. Verkrijgbaar in 1 maat. One size fits most.

€9,99
Beschikbaar
Diadeem met botten

Diadeem met botten. Combineer met een van onze schmink setjes en met onze griezelige verkleedkleding en u bent zo klaar voor Halloween of Carnaval.

€2,75
Beschikbaar
Zwarte lange handschoenen skelet

Zwarte lange handschoenen skeletten print XL handschoenen. Leuk voor Halloween of Carnaval.

€4,95
Beschikbaar
Groene cape met oogmasker Unisex

Groene cape met oogmasker Unisex. Creëer je eigen superhelden look met deze leuke cape en het bijpassende oogmasker. Ook verkrijgbaar in andere kleuren. Kan door mannen en vrouwen gedragen worden.

€6,99
Beschikbaar
Horror tiara met vleesmes in hoofd

Horror tiara met vleesmes in hoofd en sporen van nepbloed. Zet de tiara op je hoofd en het lijkt net of het vleesmes in je hoofd zit. Combineer met een van onze horror schmink setjes en nepwonden en jouw horror look is compleet.

€3,95
Beschikbaar
Horror Tiara met schaar in hoofd

Horror Tiara met schaar in hoofd met nepbloed sporen. Zet de tiara op je hoofd en het lijkt net of de schaar in je hoofd zit. Combineer met een van onze horror schmink setjes en nepwonden en jouw horror look is compleet.

€3,95
Beschikbaar
Tiara horror bruid met sluier

Tiara met bloemen en sluier met bloedvlekken. Geweldige accessoire voor jouw horror zombie bruid outfit voor Halloween of Carnaval.

€5,95
Beschikbaar
Witte kousen met strik in diverse kleuren

Witte kousen met strik in diverse kleuren. Geweldig onder Oktoberfest, Carnaval of Halloween outfits. Verkrijgbaar in 1 maat. (one size fits most).

€4,99 €6,99
Beschikbaar