Halloween Schmink en Cosmetica

Bekijk hier ons assortiment schmink en cosmetica. maak jouw Halloweenlook nog angstaanjagender  met de meest enge en gruwelijke schmink en nepwonden!

Grimas mastix lijm remover

Grimas mastix lijm remover 100ml. Voor het verwijderen van lijmresten (van de Grimas mastix lijm).

€6,50
Beschikbaar
Grimas schmink spons rond

Grimas schmink spons rond (60x30cm). Grimas Make-up Sponges worden gebruikt voor het aanbrengen van alle soorten make-up. Make-up Sponsjes zijn disposable en bedoeld om na gebruik weg te werpen.

€0,70
Beschikbaar
Maak je eigen 3D Horror Wonden

Maak uw eigen horror wonden met dit geweldige setje. U krijgt een mal om diverse wonden te maken u krijgt stevige (klei-achtige) vloeibare latex en nepbloed. Uw horror look voor Halloween maakt u nu makkelijk zelf.

€8,99 €12,99
Beschikbaar
Grimas zwarte cake make-up 101

Grimas zwarte cake make-up 101. Grimas Cake Make-up is een gemakkelijk aan te brengen basismake-up. Het wordt gebruikt voor visagie (televisie, film en fotografie) en als basis voor watermake-up. Voor bij erg transpireren. Cake Make-up zit in een doosje v

€12,50
Beschikbaar
Zombie Make-up met oog schmink

Zombie Make-up met oog Halloween schmink. Compleet schmink setje met 3 nepbloedcapsules, latex wond met oog, schmink, spons en applicator. Op de verpakking staat hoe je stap voor stap de schmink aan kunt brengen. Maak je zombie outfit compleet met deze ma

€6,99 €8,99
Beschikbaar
Grimas water make-up zwart

Grimas water make-up schmink zwart pure 101. De waterschmink van Grimas is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. Klein potje met 15 ml.

€5,90
Beschikbaar
Skelet Doodskop Schmink

Inbegrepen is de wit,zwarte en lichtgrijze schmink, een zwart krijtje, een sponsje en applicator. Compleet setje om snel en makkelijk een doodskop of skeletten hoofd te maken.

€4,95 €5,99
Niet beschikbaar
Grimas water make-up donkerbruin

Grimas water make-up donkerbruin pure 1001. De waterschmink van Grimas is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. Klein potje met 15ml.

€5,90
Beschikbaar
Day of the Dead Schmink

Inbegrepen is de witte schmink, de rood zwarte krijtjes, een sponsje, zwarte plaksteentjes (20 stuks) en de rood/zwarte gezicht tattoo's met glitters (voor uw ogen). Je kunt jouw eigen creatie maken maar de instructies voor het voorbeeld krijgt je er ook

€6,95 €9,95
Beschikbaar
Wicked Witch Heks Schmink

Make-up voor een Wicked witch! Of een 'normale' heks! Compleet schmink setje.
Inbegrepen zijn de groene schmink, krijtjes, plaksteentjes en de instructies.

€5,95 €7,95
Beschikbaar
Vampier Schmink Unisex

Inbegrepen zijn schmink, nepbloed, sponsje, vampierentanden en instructies.
Deze professionele look maakt u nu makkelijk zelf!

€5,95 €8,95
Beschikbaar
Grimas water make-up donkerbruin 25ml

Grimas water make-up donkerbruin pure 1001. De waterschmink van Grimas is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. Groot potje met 25 ml.

€7,99
Beschikbaar
Heksen schmink met neus

Heksen schmink met neus, vetschmink, krijtjes, spons en applicator. Compleet schmink setje. Leuk voor Halloween of Carnaval.

€6,95
Beschikbaar
Doorgesneden Keel Nep Wond

Doorgesneden Keel Nep Wond Horror Wond. Gruwelijke accessoire voor Halloween. Je krijgt er ook een tube nepbloed bij dus je kan je wond een extra griezelig effect geven. We verkopen ook vleeskleurig latex om zelf wonden te maken.

€3,95
Beschikbaar
Duivel schmink setje met hoorntjes

Duivel schmink setje met hoorntjes. Compleet horror schmink setje met 2 rode duivelhoorntjes (zelfklevend), vetschmink, make-up crème, spons en aplicator. Op de verpakking staat foto's hoe u de schmink moet aanbrengen.

€6,95 €8,95
Beschikbaar
Horror Wond met Rottende Ratten

Horror Wond met Rottende Ratten Halloween (met lijm). Gruwelijke accessoire voor Halloween. Je krijgt er ook een tube nepbloed bij dus je kan je wond een extra griezelig effect geven. We verkopen ook vleeskleurig latex om zelf wonden te maken.

€3,95 €5,95
Beschikbaar
Nep Bijtwond Halloween

Nep Bijtwond Halloween Horror Wond (zelfklevend). Gruwelijke accessoire voor Halloween. Je krijgt er ook een tube nepbloed bij dus je kan je wond een extra griezelig effect geven. We verkopen ook vleeskleurig latex om zelf wonden te maken.

€2,95 €4,95
Beschikbaar
Vampierenbeet Nepwond

Zelfklevende latex vampieren bijtwond, net of u echt gebeten bent!
Maak het af met nepbloed!

€3,75
Beschikbaar
Zombie Schmink met Oogbal

Halloween Zombie Make-up Schmink set bestaande uit een pallet met wit, zwart en rode schmink, een oogbalwond (plakt zelf), een flesje gel bloed en een make-up kwastje.

€5,95 €8,95
Beschikbaar
Grimas water make-up zwart 25ml

Grimas water make-up zwart pure 101. Grote pot met 25ml. De waterschmink van Grimas is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering.

€7,99
Beschikbaar
Grimas water make-up zwart bruin 25ml

Grimas water make-up zwart bruin n1. De waterschmink van Grimas is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. Grote pot van 25ml

€7,99
Beschikbaar
Vampier Tanden met Nepbloed

Horror vampier tanden (gebitje) met een tube nepbloed.
Geweldig bij een vampieren kostuum voor Halloween.

€3,99 €5,95
Beschikbaar
Liquid Latex Vloeibare Latex

Liquid LAtex is gemaakt om je schmink extra eng te maken.
Je kan er nep-littekens mee op plakken, of mee maken.

€3,95
Beschikbaar
Nepwond Gebroken Bot

Zelfklevende latex wond.
Leuk voor Halloween en Horror themafeesten!

€3,95
Beschikbaar