Heliumfles met 10x Grote Rode Hartjes Folieballonnen

Fantastisch Romantisch Ballonnenpakket om uw geliefde te verrassen, leuk voor bruiloften, verjaardagen, valentijnsdag en andere leuke feesten. Compleet pakket met Helium Wegwerp Cilinder met 10 Rode Hartjes Folieballonnen 45cm groot.

Lees meer...
Aantal: 4

Geweldig pakket voor Valentijnsdag of andere romantische feesten, bruiloften of huwelijksverzoekjes. Heliumfles met 10x Grote Rode Hartjes Folieballonnen. U heeft nog helium over om nog meer helium ballonnen te vullen met helium.

Ook verkrijgbaar in andere kleuren of een mix van kleuren.  De folieballonnen sluiten automatisch nadat u ze gevuld heeft (u hoeft dus niet te knopen of clips te gebruiken). We verkopen goedkope rollen met ballonnenlint om aan de helium ballonnen vast te maken. Gebruik 1 van onze vele helium ballongewichten om de ballonnen mooi in trosjes naar beneden te houden (leuk om op tafels te zetten).

Met deze helium cilinder kunt u ongeveer 30x9inch helium ballonnen of 20x11inch helium ballonnen of 14x18inch folieballonnen vullen. U kunt al deze ballonnen los kopen in onze winkel. Houdt u er aub rekening mee dat de latex ballonnen ongeveer 5-7 uur in de lucht blijven.

Wij verkopen Hi-Float, een gel waarvan u een klein druppeltje in de ballon doet zodat deze 25x langer in de lucht blijft. Folieballonnen heeft u dagen soms wel weken plezier van. De helium cilinder is erg licht en makkelijk in gebruik (instructies vindt u op de doos en de cilinder, in het engels).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Shop nu de leukste artikelen voor Valentijn Verbergen