Gele hartjes helium ballonnen 30cm

10x Gele hartjes helium ballonnen voor bruiloften, geboortes,verjaardagen en andere feesten. U krijgt 10x 12inch (30cm) latex hartjes ballonnen die u kunt vullen met helium of gewone lucht.

Lees meer...
€2,25 Incl. btw
Aantal: 9

10x 12inch (30cm) latex hartjes ballonnen die u kunt vullen met helium of gewone lucht. 

Als u de ballonnen vult met gewone lucht, blijven ze dagen goed. U kunt de ballonnen het beste vullen met een ballonnenpomp. Wilt u de ballonnen vullen met helium? Dan kunt u bij ons terecht voor de goedkoopste wegwerp heliumtanks in Nederland! Als u de ballonnen vult met helium, blijven ze ongeveer 7-10 uur in de lucht. U kunt de ballonnen bewerken met Hi-Float ballonengel, waardoor ze langer in de lucht blijven.

U kunt ook bij ons terecht voor ballonnenlint en ballongewichtjes. Wij verkopen de hartjes ballonnen ook in andere kleuren. De latex hartjes zijn moeilijker te vullen dan gewone latex ballonnen. Gewone ronde latex ballonnen hebben veel meer speling. Als u de ballon dus teveel vult, is dit geen probleem (u krijgt alleen een lelijke peervorm). Hartjes ballonnen hebben deze speling niet en kunnen sneller knappen. Wij adviseren u om de ballonnen voor het opblazen goed op te rekken (warm te wrijven tussen uw handen) en niet te groot op te blazen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen