Leuke Sinterklaas verkleedkleding

De leukste Sinterklaas en Zwarte Piet verkleedkleding. Mooie pakken in verschillende prijsklassen en voor volwassenen en kinderen. Voor ieder wat wils. Ruim assortiment en alles snel in huis of kom langs in Purmerend om te passen.

Goekoop Sinterklaas Kostuum

Het vijfdelige kostuum bestaat uit een habijt met kanten manchetten en strook aan de onderkant van de jurk, mantel, stola, koord en mijter voor een complete Sinterklaas uitstraling. Verkrijgbaar in L/XL (max lengte 1.95m)

€150,00 €89,99
Niet beschikbaar
Wit Sinterklaas Habijt

Wit Sinterklaas Habijt. Onderjurk van polyester met kanten onderzijde. Wordt geleverd met koord. Verkrijgbaar in 1 maat.

€64,99 €79,99
Beschikbaar
Pietenpak velours kind 4 kleuren

Pietenpak velours kind 4 kleuren. Kostuum van velours de panne, bestaande uit broek, jas en baret met struisveer. Verkrijgbaar in diverse maten.

€26,99
Beschikbaar
Paarse pietenpak velours volwassenen

Paarse/zwart pietenpak velours volwassenen. U krijgt de pieten broek,jas en baret met struisveer. De overige pieten accessoires verkopen we los. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en diverse maten.

€32,99
Beschikbaar
Rood pietenpak velours volwassenen

Rood/zwart pietenpak velours volwassenen. U krijgt de pieten broek,jas en baret met struisveer. De overige pieten accessoires verkopen we los. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en diverse maten.

€32,99
Beschikbaar
Blauw pietenpak velours volwassenen

Blauw/zwart pietenpak velours volwassenen. U krijgt de pieten broek,jas en baret met struisveer. De overige pieten accessoires verkopen we los. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en diverse maten.

€32,99
Beschikbaar
Pietenpak velours met cape paars/geel

Pietenpak velours met cape paars/geel volwassenen. U krijgt de pieten broek, jas, cape en baret met struisveer. De overige pieten accessoires verkopen we los. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en diverse maten.

€52,99
Beschikbaar
Pietenpak velours met cape rood/geel

Pietenpak velours met cape rood/geel volwassenen. U krijgt de pieten broek, jas, cape en baret met struisveer. De overige pieten accessoires verkopen we los. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en diverse maten.

€52,99
Beschikbaar
Lichtblauw/Roze Pietenpak Kindermaat

Leuk pietenpakje voor kinderen. Een echt pieten jasje, broek en een baret (met veer) in de feestelijke kleuren roze en lichtblauw. Met dit voordelige pietenpak voor kinderen kun je de goedheilige Sint verwelkomen in Nederland.

€12,95 €14,95
Beschikbaar
Blauw/Oranje Pietenpak Kindermaat

Leuk pietenpakje voor kinderen. Een echt pieten jasje, broek en een baret (met veer) in de feestelijke kleuren blauw en oranje. Met dit voordelige pietenpak voor kinderen kun je de goedheilige Sint verwelkomen in Nederland.

€12,95
Beschikbaar
Rode Pieten baret kraag en cape

Ga verkleed als Piet met dit leuke rode pieten kleding setje voor kinderen. Deze pieten verkleedset bestaat uit een baret, cape en kraag.

€6,95
Beschikbaar