Leuke en originele Sinterklaas versiering

Gezellige Sinterklaas en Zwarte Piet versiering. Slingers, tafelversiering en nog veel meer om Sinterklaas een warm welkom te geven. 

Ballonnen Sinterklaas - 8stk

8 stuks Gekleurde Sint en Piet Ballonnen - 30cm. De ballonnen kunnen gevuld worden met gewone lucht.

€2,95
Beschikbaar
Sinterklaas letterslinger banner

Welkom Sinterklaas letterslinger banner. De slinger is ongeveer 3 meter lang.

€0,40 €1,49
Beschikbaar
Welkom Sint en Piet banier straat banner

Welkom Sint en Piet banier straat banner. De banner is 360x60cm. Geef Sint en Piet een warm welkom met deze straat banier.

€8,99
Beschikbaar
Welkom Sinterklaas Huldeschild

Welkom Sinterklaas Huldeschild gemaakt van karton. Geef Sint en Piet een warm welkom met deze leuke Sinterklaas versiering.

€1,95
Beschikbaar
Welkom Sint en Piet deurbord

Welkom Sint en Piet deurbord gemaakt van karton. Het Sinterklaas bord is ongeveer 50 x 38 cm groot. Geef Sint en Piet een warm welkom met deze leuke Sinterklaas versiering.

€1,95
Beschikbaar
Sinterklaas vlaggenlijn 6 meter

Sinterklaas vlaggenlijn bunting. Plastic vlaggenlijn van ongeveer 6 meter. Geef Sint en Piet een warm welkom met deze leuke Sinterklaas versiering.

€1,95
Beschikbaar
Sinterklaas cadeau stickers

Sinterklaas cadeau stickers 18 stickers voor op Sinterklaas cadeaus. Geef Sint en Piet een warm welkom met deze leuke Sinterklaas versiering.

€0,95
Beschikbaar
Welkom Sint vlag

Welkom Sint vlag. De vlag is van polyester en is ongeveer 30x45 cm en de stok is ongeveer 60 cm. Geef Sint en Piet een warm welkom met deze leuke Sinterklaas versiering.

€1,50
Beschikbaar
Diadeem met mini mijter

Diadeem met mini mijter Sinterklaas. Leuke aankleding voor 5 december Sinterklaasfeest.

€1,99
Beschikbaar
Diadeem met mini zwarte piet muts

Diadeem met mini zwarte piet muts. Leuke aankleding voor 5 december Sinterklaasfeest.

€1,99
Beschikbaar
Rode Sint en Piet weggooi bekers

6x Rode Sint en Piet weggooi bekers. Makkelijke weggooi bekers voor een Sinterklaas feest. Met leuke Sint en Piet print. Ook met andere print en in het paars verkrijgbaar.

€1,45
Beschikbaar
Sint en Piet servetten

Sint en Piet servetten 12 stuks. Leuk voor 5 december Sinterklaas feest. Met leuke Sint en Piet print.

€1,45
Beschikbaar
Sint en Piet Vlaggenlijn 6 meter

Met deze leuke versiering zullen Sinterklaas en Zwarte Piet zich enorm welkom voelen. 6 meter lange vlaggenlijn. Op elke vlag staat een afbeelding van Sinterklaas of Zwarte Piet.

€2,95
Beschikbaar
Welkom Sinterklaas Letter Banner

Welkom Sinterklaas Letter Banner. Op de vrolijke letterslinger staat "Welkom Sinterklaas" met leuke Sint en Piet figuren. Deze letterslinger is 2,30 meter lang.

€2,45
Beschikbaar
Compleet Sint en Piet Pakket

Compleet Sint en Piet tafel versier pakket. Sinterklaas versiering voor thuis, op school of op het werk. Met dit complete Sinterklaaspakket heb je alle versiering voor een heerlijk avondje Sinterklaas. Vrolijk bedrukte set tafelgerei voor het Sinterklaasf

€9,95 €11,45
Beschikbaar
4x Sinterklaas pepernoten bakjes

Sinterklaas pepernoten bakjes. Leuk voor op de tafel met pepernoten en snoep. Er zitten 4 bakjes in de verpakking. Elk bakje is bedrukt met leuke plaatjes van Sint en Piet.

€1,95
Beschikbaar
Sinterklaas raamstickers 12 stuks

Sinterklaas raamstickers. Leuk om het keuken- , auto- of schoolraam mee te versieren. Op de stickers staan Sint en Piet afgebeeld en de tekst welkom Sinterklaas". Deze Sinterklaas raamstickers zijn per 12 stuks verpakt en gemakkelijk te verwijderen.

€2,45
Beschikbaar
Sint en Piet Hangdecoratie

Verwelkom Sint en Piet met deze leuke slingers. Je krijgt drie stuks hangdecoraties, elk versierd met gouden slingers en afbeeldingen van Sint en Piet.

€1,75
Beschikbaar
Sint en Piet Raamvlag

Hang deze raamvlag van Sint en Piet voor het raam zodat Sinterklaas je huis niet voorbij gaat. Op de raamvlag staat de tekst "Welkom Sint en Piet!" met Sint en Piet erop afgebeeld.

€4,95
Beschikbaar
Welkom Sint en Piet Deurbord

Laat Sinterklaas en Piet weten dat ze bij jou thuis welkom zijn met dit vrolijke deurbord. Op het deurbord staat de tekst "Welkom Sint & Piet!" met Sint en Piet erop afgebeeld. Het deurbord van 58x37cm is gemaakt van PVC.

€2,95
Beschikbaar
Topballon Rood XL - 90cm

Geweldige Rode 90cm Top Helium Ballon XL. Gigantische ballon van hoogwaardige kwaliteit latex met een doorsnede van 90cm. Een echte eye catcher.

€4,45
Beschikbaar
Topballon Rood - 90cm Qualatex

Mooie grote rode top ballon voor diverse gelegenheden.

€6,95
Beschikbaar
Topballon Robijn Rood - 90cm Qualatex

Mooie grote robijn rode top ballon voor diverse gelegenheden.

€6,95
Beschikbaar
Topballon Bordeaux Rood - 90cm Qualatex

Mooie grote bordeaux rode top ballon voor diverse gelegenheden.

€6,95
Beschikbaar