Leuke en originele Sinterklaas versiering voor 5 december.

De leukste versiering om van pakjesavond een echte feestavond te maken. Hang de slingers in de lucht, blaas de ballonnen op, leg de servetten klaar en vul de bakjes met pepernoten en pakjesavond kan beginnen.

Welkom Sint & Piet Pepernootbakjes

Deze leuke pepernootbakjes zijn perfect voor pakjesavond. Combineer de bakjes met de rest van deze lijn om helemaal in de 5 december sfeer te komen.

€2,45
Beschikbaar
Welkom Sint & Piet Servetten

Leuke Welkom Sint & piet servetten om al dat lekkers van de handen af te vegen voordat je de cadeautjes uit gaat pakken. Combineer de servetten met de rest van deze lijn om helemaal in de 5 december sfeer te komen.

€2,05
Beschikbaar
Welkom Sint & Piet Vlaggenlijn

Deze leuke vlaggenlijn met huisjes is perfect voor pakjesavond. Combineer de vlaggenlijn met de rest van deze lijn om in de 5 december sfeer te komen.

€4,50
Beschikbaar
Welkom Sint & Piet Raamstickers

Leuke Welkom Sint & piet raamstickers om helemaal in de Sinterklaassfeer te komen. Combineer de stickers met de rest van deze lijn voor een complete feestlook.

€3,30
Beschikbaar
Welkom Sint & Piet Verlanglijstjes

Het maken van een verlanglijstje voor 5 december is nu nóg leuker om te doen met deze te gekke Sint & Piet verlanglijstjes.

€3,05
Beschikbaar
Welkom Sint & Piet Aftelkalender

Het aftellen naar 5 december is voor de kleintjes vaak een hele happening. Elke dag weer vragen, 'hoeveel nachtjes slapen nog' Met deze aftelkalender kunnen ze precies bijhouden hoeveel nachtjes ze nog moeten slapen voor pakjesavond.

€2,70
Beschikbaar
Welkom Sint & Piet Naamstickers

Na lang wachten wordt er eindelijk op de deur gebonsd, daar staat de zak met cadeautjes, maar voor wie is welk cadeautje? Met deze naamstickers kun je de cadeautjes gemakkelijk voor zien van naam.

€2,25
Beschikbaar
Welkom Sint & Piet Cadeau zakje

Dit leuke jutte cadeau zakje is perfect om een 5 december cadeautje in te verpakken. Combineer het zakje met de rest van deze lijn om helemaal in de 5 december sfeer te komen.

€2,60
Beschikbaar
Welkom Sint & Piet Ballonnen

Leuke Welkom Sint & piet ballonnen voor 5 december. Combineer de ballonnen met de rest van deze lijn om helemaal in de 5 december sfeer te komen.

€3,95
Beschikbaar
Welkom Sint & Piet Folieballon

Deze mooie folieballon is perfect voor pakjesavond. Combineer de folieballon met goudkleurige en zwarte ballonnen voor een feestelijk sfeer.

€3,65
Niet beschikbaar
Ballonnen Sint & Piet - 8stk

Leuke gekleurde Sint & Piet ballonnen

€2,99
Beschikbaar
Letterslinger Welkom Sinterklaas

Leuke letterslinger om de Sint en Piet welkom te heten.

€2,35
Beschikbaar
Deurbord Welkom Sint & Piet

leuk deurbord om de Sint en Piet welkom te heten.

€2,40
Beschikbaar
Sint en Piet Raamvlag

Hang deze raamvlag van Sint en Piet voor het raam zodat Sinterklaas je huis niet voorbij gaat. Op de raamvlag staat de tekst "Welkom Sint en Piet!" met Sint en Piet erop afgebeeld.

€4,95
Beschikbaar
Linnen Zakje Sint & Piet - 18x25cm

Leuke linnen zak om de cadeautjes in te doen.

€2,40
Beschikbaar
Linnen Zak Sint & Piet - 50x80cm

Leuke linnen zak om de cadeautjes in te doen.

€9,99
Beschikbaar
Folieballon Sinterklaas op Standaard

Leuke folieballon op standaard.

€6,05
Beschikbaar
8x Rode Weggooi Bordjes

Handige Rode Papieren Weggooi Bordjes. U krijgt 8 bordjes van 22.9cm (doorsnede). Makkelijk voor verjaardagen en andere feestjes. We verkopen ook servetten en bekers. Ook verkrijgbaar in andere kleuren

€2,50
Niet beschikbaar
8x Rode Kartonnen Weggooi Bekers

Aanbieding! U krijgt 1 Pakje met 8 rode Papieren Weggooi Bekers - 266ml. De bekers kunnen voor warme en koude dranken gebruikt worden. Leuk voor een (thema)feest.

€1,75 €2,95
Niet beschikbaar
20x Rode Servetten

Pakje met 20 kwaliteit (3laags) servetten - 33cm x 33cm. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. We verkopen ook de weggooi bordjes en bekers in diverse kleuren.

€2,99 €2,49
Beschikbaar
Tafelkleed Rood - 180x130cm

Wegwerp Rood Plastic Tafelkleed 180x130cm. We verkopen nog veel meer witte versiering, weggooi bordjes, bekers, bestek, servetten en andere versiering. Leuk voor een bruiloft, verjaardag of ander feest.

€3,25 €4,95
Beschikbaar
Honeycomb Waaier Rood

Prachtige rode Honeycomb Waaier Paper Fans met een doorsnede van 45cm. De papieren waaier wordt plat verzonden en u kunt ze makkelijk uitvouwen en met paperclips vastmaken (worden bijgeleverd).

€1,99
Beschikbaar
Honeycomb Rood Rond - 30cm

Versier je verjaardag, bruiloft of feest met deze feestelijke mintgroene honeycomb. De Honeycombs hebben een doorsnede van 30cm. Ze worden plat verzonden, je kunt ze zelf eenvoudig uitvouwen. Ook leuk met onze andere kleuren te combineren.

€2,99
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    MOMENTEEL ZIJN WIJ PER MAIL NIET TE BEREIKEN VOOR VRAGEN BEL NAAR 0299-425593 Verbergen