Bijpassende accessoires & schmink

Handschoenen wit drukknoop luxe

Luxe handschoenen van witte stof. Verkrijgbaar in maat M t/m XXL. De handschoenen hebben een totale lengte van 26cm en hebben een witte drukknoop om de pols goed te omsluiten (volwassen maat).

€7,95
Niet beschikbaar
Bril Sinterklaas Kerstman

Feestbril Sinterklaas/Kerstman in de kleur goud met een rond montuur zonder glas (volwassen maat).

€4,75
Beschikbaar
Sinterklaas kruis aan ketting

Sinterklaas kruis met rode stenen en gouden details aan een lange gouden ketting.

€7,99
Beschikbaar
Zwarte Piet pruik Black Jack

Zwarte Piet pruik Black Jack Kanekalonhaar. Fijn getrenst, de maat van de pruik is verstelbaar. We verkopen nog veel meer pietenpruiken. Kambaar, wasbaar en brandvertragend.

€39,99
Beschikbaar
Zwarte Piet pruik luxe wetlook

Zwarte Piet pruik luxe wetlook kanekalon haar. Fijn getrenst, de maat van de pruik is verstelbaar. We verkopen nog veel meer pietenpruiken. Kambaar, wasbaar en brandvertragend.

€39,99
Beschikbaar
Dames Zwarte Piet pruik met rode strikjes

Dames Zwarte Piet pruik met langer haar en met rode strikjes. Fijn getrenst, de maat van de pruik is verstelbaar. We verkopen nog veel meer pietenpruiken. Kambaar, wasbaar en brandvertragend.

€39,99
Beschikbaar
Dames Zwarte Piet pruik met roze strikjes

Dames Zwarte Piet pruik met langer haar en met roze strikjes. Fijn getrenst, de maat van de pruik is verstelbaar. We verkopen nog veel meer pietenpruiken. Kambaar, wasbaar en brandvertragend.

€39,99
Beschikbaar
Zwarte Lange handschoenen 40cm

Luxe zwarte Pieten handschoenen. Verkrijgbaar in maat: S t/m XXL. De handschoenen hebben een totale lengte van 40cm (volwassen maat).

€5,99
Niet beschikbaar
Zwarte korte luxe handschoenen

Luxe handschoenen van zwart katoen. Verkrijgbaar in maat S t/m XXL. De handschoenen hebben een totale lengte van 22cm (volwassen maat).

€5,99
Beschikbaar
Zwarte Piet col zwart

Zwarte Piet col zwart. Voor onder je pietenpak. Houd je lekker warm. Verkrijgbaar in 1 maat.

€5,99
Beschikbaar
Zwarte Piet col donkerbruin

Zwarte Piet col donkerbruin. Voor onder je pietenpak. Houd je lekker warm. Verkrijgbaar in 1 maat.

€5,99
Beschikbaar
Grimas mastix extra baardlijm

Grimas mastix extra baardlijm. Extra sterke baardlijm voor het vastplakken van baarden en snorren.
Het wordt ten zeerste afgeraden om Mastix te gebruiken voor het op de huid lijmen van andere materialen (zoals glittersteentjes)

€4,99
Beschikbaar
Lippenstift luxe helrood

Lippenstift luxe helrood. Mooie lippenstift voor een verkleedfeest, vrijgezellenfeest of andere feesten.

€3,99
Beschikbaar
Lippenstift luxe Karmijnrood

Lippenstift luxe Karmijnrood. Mooie lippenstift voor een verkleedfeest, vrijgezellenfeest of andere feesten.

€3,99
Beschikbaar
Grimas water make-up zwart

Grimas water make-up schmink zwart pure 101. De waterschmink van Grimas is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. Klein potje met 15 ml.

€5,90
Beschikbaar
Grimas water make-up donkerbruin

Grimas water make-up donkerbruin pure 1001. De waterschmink van Grimas is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. Klein potje met 15ml.

€5,90
Beschikbaar
Grimas water make-up donkerbruin 25ml

Grimas water make-up donkerbruin pure 1001. De waterschmink van Grimas is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. Groot potje met 25 ml.

€7,99
Beschikbaar
Grimas water make-up zwart bruin 25ml

Grimas water make-up zwart bruin n1. De waterschmink van Grimas is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. Grote pot van 25ml

€7,99
Beschikbaar
Grimas water make-up zwart 25ml

Grimas water make-up zwart pure 101. Grote pot met 25ml. De waterschmink van Grimas is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering.

€7,99
Beschikbaar
Grimas zwarte cake make-up 101

Grimas zwarte cake make-up 101. Grimas Cake Make-up is een gemakkelijk aan te brengen basismake-up. Het wordt gebruikt voor visagie (televisie, film en fotografie) en als basis voor watermake-up. Voor bij erg transpireren. Cake Make-up zit in een doosje v

€12,50
Beschikbaar
Grimas donkerbruin cake make-up 1001

Grimas donkerbruin cake make-up 1001. Grimas Cake Make-up is een gemakkelijk aan te brengen basismake-up. Het wordt gebruikt voor visagie (televisie, film en fotografie) en als basis voor watermake-up. Voor bij erg transpireren. Cake Make-up zit in een do

€12,50
Beschikbaar
Grimas schmink spons rond

Grimas schmink spons rond (60x30cm). Grimas Make-up Sponges worden gebruikt voor het aanbrengen van alle soorten make-up. Make-up Sponsjes zijn disposable en bedoeld om na gebruik weg te werpen.

€0,70
Beschikbaar
Zwarte Piet pruik met vlechtjes

Zwarte Piet pruik met vlechtjes. Erg leuk voor kinderen om zich als Piet te verkleden voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest. Combineer de pruik met een pietenpak, schmink en een jutezak voor een complete outfit.

€4,45
Beschikbaar
Turquoise Pieten Pruik

Pietenpruik in de vrolijke kleur turquoise-blauw. Met deze kleurige pietenpruik val je zeker op! Deze pietenpruik is brandvertragend behandeld.

€5,95 €7,95
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    GRATIS VERZENDING vanaf €49,- Verbergen