Feestelijke kleding Kerst en Oud & Nieuw

Leuke verkleedkleding voor een kerstfeest of Oud & Nieuw feest. Van grappige kerstmannen pakjes tot chique glitter kostuums accessoires voor Oud en Nieuw.

Heren gilet met gouden pailletten

Geweldig jasje voor de feestdagen of Carnaval: Heren gilet met gouden pailletten glitter en glamour. Het jasje kan aan de achterkant iets strakker gemaakt worden.

€19,95
Beschikbaar
Dames jasje tailcoat met gouden pailletten

Geweldig jasje voor de feestdagen of Carnaval: Dames jasje tailcoat met gouden pailletten glitter en glamour jasje.

€29,99
Niet beschikbaar
Heren jasje met gouden pailletten

Geweldig jasje voor de feestdagen of Carnaval: Heren jasje met gouden pailletten glitter en glamour. Mooi aangesloten jasje.

€29,95
Niet beschikbaar
Sexy gouden jurk met pailletten

Sexy gouden jurk met pailletten maat Small. Jurk valt kort. Leuk voor een gala verkleedfeestje of voor Carnaval of Oud & Nieuw.

€13,99
Beschikbaar
Stropdas met gouden pailletten

Stropdas met gouden pailletten 40cm aan elastische band. Voor hem en haar. Leuk voor de feestdagen of een ander glitter en glamour feest.

€4,99
Beschikbaar
Gouden glimmende handschoenen

Gouden glimmende handschoenen lang. Metallic guoden gala handschoenen gemaakt van 100% polyester. De handschoenen zijn one size, ongeveer maat S-L en zijn ca. 44 cm lang van middelvinger tot elleboog.

€5,95
Beschikbaar
Gouden hoed met pailletten en lichtjes

Feestelijke gouden trilby hoed met pailletten en LED Lichtjes die aan en uit kunnen. Inclusief batterijen. We verkopen de hoed ook in andere kleuren en ook zonder lichtjes.

€7,95
Beschikbaar
Gouden Glitter Oogmasker

Leuk oogmasker met gouden glitters.
Perfect voor een gemaskerd bal of een gouden feest! Bekijk onze gouden feestkleding om de look compleet te maken.

€4,95
Beschikbaar
Zilveren pailletten jasje colbert

Mooie kwaliteit Disco jasje: zilver jasje colbertje met zilveren pailletten. Verkrijgbaar in maat 36/38 en 40/42. Combineer met een zwarte broek en jouw disco look is klaar. Ook leuk voor de feestdagen.

€27,95 €36,95
Beschikbaar
Heren jasje met zilveren pailletten

Geweldig jasje voor de feestdagen of Carnaval: Heren jasje met zilveren pailletten glitter en glamour. Mooi aangesloten jasje.

€29,95
Beschikbaar
Dames jasje tailcoat met zilveren pailletten

Geweldig jasje voor de feestdagen of Carnaval: Dames jasje tailcoat met zilveren pailletten glitter en glamour jasje. Het jasje heeft mooi rondom pailletten en valt mooi getailleerd.

€29,99
Niet beschikbaar
Heren gilet met zilveren pailletten

Geweldig jasje voor de feestdagen of Carnaval: Heren gilet met zilveren pailletten glitter en glamour. Het jasje kan aan de achterkant iets strakker gemaakt worden.

€19,95
Beschikbaar
Stropdas met zilveren pailletten

Stropdas met zilveren pailletten 40cm aan elastische band. Voor hem en haar. Leuk voor de feestdagen of een ander glitter en glamour feest.

€4,99
Beschikbaar
Zilveren glimmende handschoenen

Zilveren glimmende handschoenen lang. Metallic zilveren gala handschoenen gemaakt van 100% polyester. De handschoenen zijn one size, ongeveer maat S-L en zijn ca. 44 cm lang van middelvinger tot elleboog.

€5,95
Beschikbaar
Zilveren hoed met pailletten

Zilveren hoed met pailletten. We verkopen deze Trilby hoeden ook in andere kleuren en ook zonder lichtjes. Leuk voor Oud & Nieuw.

€5,95
Beschikbaar
Zilveren glitter oogmaskers

Zilveren glitter oogmaskers 6 stuks. Leuk voor een vrijgezellenfeest, Oud & Nieuw of een themafeest.

€0,99
Beschikbaar
Zilveren bretels met pailletten

Zilveren bretels met pailletten. Voor hem en haar. Leuk voor de feestdagen of een ander glitter en glamour feest.

€5,95
Beschikbaar
Gouden of Zilveren Glitter Horns Toeters

U krijgt een pakje met 6 gouden of 6 zilveren glitter toeters. U kunt de kleur selecteren. Leuk voor een feestje, verjaardag, vrijgezellenfeest of bruiloft. Lekker gek doen.

€2,99
Beschikbaar
Zwart/gouden hoed met pailletten

Zwart/gouden hoed met pailletten. We verkopen deze Trilby hoeden ook in andere kleuren en ook zonder lichtjes. Leuk voor Oud & Nieuw.

€5,95
Beschikbaar
Goedkoop Kerstman Verkleedkostuum 3-delig

Kerstman Kostuum 3-delig - compleet Kerstman kostuum, inclusief lange rode jas met capuchon, witte baard en zwarte riem (broek is dus niet inbegrepen). Dit kostuum is verkrijgbaar in maat Medium (valt groot)

€9,99 €16,99
Beschikbaar
Kerst jurkje met rode pailletten cadeau

Kerst jurkje met rode pailletten. Zowel voor als achter ziet het jurkje er uit zoals op de foto. Met dit sexy kerst jurkje word jij zelf een groot cadeautje! Het rode pakje, voorzien van hulst blaadjes, is versierd met een mooie grote goudn stik.

€17,95 €39,99
Beschikbaar
Kerst jurkje groene pailletten kerstballen

Kerst jurkje groene pailletten kerstballen. Zowel voor als achter ziet het jurkje er uit zoals op de foto. Een mooi sexy pailletten kerst jurkje! Het groene jurkje is versierd met zuurstokken en rode kerstballen. Op het kerst jurkje zitten pailletten wat

€17,95 €39,99
Niet beschikbaar
Xmas Dazzle kerstjurk met pailletten - M

Groene Xmas Dazzle kerstjurk met pailletten en franjes. Sexy jurk voor kerst of voor een verkleedfeestje. Verkrijgbaar in maat Medium (voor ongeveer mt 36-40). Op het kerst jurkje zitten pailletten wat voor een glamour uiterlijk zorgt.

€24,95 €29,99
Beschikbaar
Rode kerst jurk met pailletten Rudolf

Rode kerst jurk met pailletten Rudolf print. De jurk heeft alleen aan de voorkant pailletten. Verkrijgbaar in maat Medium (voor ongeveer mt 36-40). Op het kerst jurkje zitten pailletten wat voor een glamour uiterlijk zorgt.

€19,95 €23,99
Beschikbaar