Spaarvarkentjes met tekst

Geef eens wat anders dan geld in een envelop. Stop het geld in een van onze spaarvarkentjes die voorzien zijn van leuke teksten en je hebt een leuk en origineel cadeau.

Bedankt voor het schooljaar spaarvarkentje

Bedankt voor het schooljaar spaarvarkentje. Een tof schooljaar is onbetaalbaar maar voor alle andere dingen kan juf of meester nu sparen. Leuk voor een verjaardag of afscheid van de juf of meester.

€3,99
Beschikbaar
Voor de tofste meester spaarvarkentje

Voor de tofste meester spaarvarkentje. Een tof schooljaar is onbetaalbaar maar voor alle andere dingen kan meester nu sparen. Leuk voor een verjaardag of afscheid van de juf of meester.

€3,99
Beschikbaar
Voor de tofste juf spaarvarkentje

Voor de tofste juf spaarvarkentje. Een tof schooljaar is onbetaalbaar maar voor alle andere dingen kan juf nu sparen. Leuk voor een verjaardag of afscheid van de juf of meester.

€3,99
Beschikbaar
Mama's leuke dingen potje spaarvarkentje

Leuk spaarvarkentje met de tekst: Mama's leuke dingen potje. Leuk spaarpotje om cadeau te geven. Het spaarvarkentje is ongeveer 10x7x8 cm en de rode snuit is een afneembare dop. We verkopen nog veel meer spaarvarkentjes met leuke teksten.

€3,99
Beschikbaar
Liefste moeder van de wereld spaarvarkentje

Leuk spaarvarkentje met de tekst: liefste moeder van de wereld. Leuk spaarpotje om cadeau te geven. Het spaarvarkentje is ongeveer 10x7x8 cm en de rode snuit is een afneembare dop. We verkopen nog veel meer spaarvarkentjes met leuke teksten.

€3,99
Beschikbaar
Mijn spaarvarken Afblijven! spaarvarkentje

Leuk spaarvarkentje met de tekst; Mijn spaarvarken Afblijven! Leuk spaarpotje om cadeau te geven. Het spaarvarkentje is ongeveer 10x7x8 cm en de rode snuit is een afneembare dop. We verkopen nog veel meer spaarvarkentjes met leuke teksten.

€3,99
Beschikbaar
Beste Vader van de wereld spaarvarkentje

Leuk spaarvarkentje met de tekst; Beste vader van de hele wereld. Leuk spaarpotje om cadeau te geven. Het spaarvarkentje is ongeveer 10x7x8 cm en de rode snuit is een afneembare dop. We verkopen nog veel meer spaarvarkentjes met leuke teksten.

€3,99
Beschikbaar
Papa's stoere dingen potje spaarvarkentje

Leuk spaarvarkentje met de tekst: Papa's stoere dingen potje. Leuk spaarpotje om cadeau te geven. Het spaarvarkentje is ongeveer 10x7x8 cm en de rode snuit is een afneembare dop. We verkopen nog veel meer spaarvarkentjes met leuke teksten.

€3,99
Beschikbaar
Oma's leuke dingen potje spaarvarkentje

Leuk spaarpotje met de tekst; Oma's leuke dingen potje. Leuk spaarpotje om cadeau te geven. Het spaarvarkentje is ongeveer 10x7x8 cm en de rode snuit is een afneembare dop. We verkopen nog veel meer spaarvarkentjes met leuke teksten.

€3,99
Beschikbaar
Opa's stoere dingen potje spaarvarkentje

Leuk spaarvarkentje met de tekst: Opa's stoere dingen potje. Leuk spaarpotje om cadeau te geven. Het spaarvarkentje is ongeveer 10x7x8 cm en de rode snuit is een afneembare dop. We verkopen nog veel meer spaarvarkentjes met leuke teksten.

€3,99
Beschikbaar
Leukste zus van de wereld spaarvarkentje

Leuk spaarvarkentje met de tekst: Leukste zus van de wereld. Leuk spaarpotje om cadeau te geven. Het spaarvarkentje is ongeveer 10x7x8 cm en de rode snuit is een afneembare dop. We verkopen nog veel meer spaarvarkentjes met leuke teksten.

€3,99
Beschikbaar
Leukste broer van de wereld spaarvarkentje

Leuke spaarpot met de tekst: Leukste broer van de hele wereld. Leuk spaarpotje om cadeau te geven. Het spaarvarkentje is ongeveer 10x7x8 cm en de rode snuit is een afneembare dop. We verkopen nog veel meer spaarvarkentjes met leuke teksten.

€3,99
Beschikbaar
Feestvarken spaarvarkentje

Leuk spaarvarkentje met de tekst: Feestvarken . Leuk spaarpotje om cadeau te geven. Het spaarvarkentje is ongeveer 10x7x8 cm en de rode snuit is een afneembare dop. We verkopen nog veel meer spaarvarkentjes met leuke teksten.

€3,99
Beschikbaar
Happy Birthday to you! spaarvarkentje

Leuk spaarvarkentje met de tekst: Happy Birthday to you! Leuk spaarpotje om cadeau te geven. Het spaarvarkentje is ongeveer 10x7x8 cm en de rode snuit is een afneembare dop. We verkopen nog veel meer spaarvarkentjes met leuke teksten.

€3,99
Beschikbaar
Geluksvarken Spaarvarkentje

Leuk spaarvarkentje met de tekst: Geluksvarken. Leuk spaarpotje om cadeau te geven. Het spaarvarkentje is ongeveer 10x7x8 cm en de rode snuit is een afneembare dop. We verkopen nog veel meer spaarvarkentjes met leuke teksten.

€3,99
Beschikbaar
Bier spaarpotje spaarvarkentje

Leuk spaarvarkentje met de tekst: Bier spaarpotje. Leuk spaarpotje om cadeau te geven. Het spaarvarkentje is ongeveer 10x7x8 cm en de rode snuit is een afneembare dop. We verkopen nog veel meer spaarvarkentjes met leuke teksten.

€3,99
Beschikbaar