Sjerpen voor Elke Gelegenheid

Voor elke gelegenheid wel een leuke sjerp of ontwerp er zelf 1! Super leuk om cadeau te geven op een verjaardag, vrijgezellenfeest of andere gelegenheid. Standaard sjerpen hebben een levertijd van 1 werkdag maar wilt u zelf een sjerp ontwerpen en laten bedrukken dan is de levertijd van deze gepersonaliseerde sjerpen ongeveer 3-5 werkdagen. Wel een heel origineel cadeau!

30th Birthday sjerp ivoor met rose goud

30th Birthday sjerp ivoor met rose gouden tekst. Leuk cadeau voor een speciale 30ste verjaardag. De sjerp is 10cm breed en 170cm lang (rondom). One size fits most.

€7,95
Niet beschikbaar
Gele Mum To Be Sjerp

Gele sjerp met 'Mum To Be' opdruk. Verras de trotse Mum To Be met een baby shower en geef haar deze leuke sjerp cadeau!

€6,95
Niet beschikbaar
Lichtroze Mum To Be Sjerp

Lichtroze sjerp met 'Mum To Be' opdruk. Verras de trotse Mum To Be met een baby shower voor haar dochter en geef haar deze leuke sjerp cadeau!

€6,95
Beschikbaar
Lichtblauwe Mum To Be Sjerp

Lichtblauwe sjerp met 'Mum To Be' opdruk. Verras de trotse Mum To Be met een baby shower voor haar zoon en geef haar deze leuke sjerp cadeau!

€6,95
Beschikbaar
Fuchsia Hen Party Sjerp

Leuke aankleding voor een aanstaande bruid, en haar vriendinnen,op haar vrijgezellenfeest: Fuchsia roze Hen Party Sjerp.

€5,95
Beschikbaar
Zwarte Bride to Be Sjerp

Zwarte Bride To Be sjerp met zilveren letters en strass steentjes.
Leuke sjerp voor de aanstaande bruid.

€6,95
Beschikbaar
Zwarte 18th Birthday Sjerp

Leuke Zwarte Sjerp met zilveren 18th birthday print. Leuk om de jarige job extra in het zonnetje te zetten. We hebben de sjerpen ook met knipperlichtjes of met andere leeftijden.

€6,95
Niet beschikbaar
XL button 25 jaar

XL button 25 jaar. Leuke button voor een speciale jarige job.

€2,95
Beschikbaar
Ik ben geslaagd! Kus me Sjerp

Witte sjerp met zwarte tekst: Ik ben geslaagd! Kus me! Leuk voor als iemand een diploma of rijbewijs gehaald heeft. We verkopen nog veel meer leuke  Geslaagd versiering.

€5,95
Beschikbaar
Witte Hoera Geslaagd Sjerp

Leuke Witte sjerp met de tekst: Hoera! Geslaagd! Leuk voor als iemand een diploma of rijbewijs gehaald heeft. We verkopen nog veel meer leuke  Geslaagd versiering.

€5,95
Niet beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    MOMENTEEL ZIJN WIJ PER MAIL NIET TE BEREIKEN VOOR VRAGEN BEL NAAR 0299-425593 Verbergen