Leuke Grappige Deurhangers

Leuke Grappige Deurhangers voor diverse gelegenheden. Leuk om cadeau te geven.

VIP lounge deurhanger

Metalen deurhanger met sticker met de tekst: VIP Lounge Access only with valid VIP pass. Leuk om cadeau te geven. De deurhanger kan aan iedere deurkruk opgehangen worden. Grappig cadeau.

€2,99 €3,99
Beschikbaar
Dam right I'm good in bed deurhanger

Metalen deurhanger met sticker met de tekst: Dam right I'm good in bed. Leuk om cadeau te geven. De deurhanger kan aan iedere deurkruk opgehangen worden. Grappig cadeau.

€2,99 €3,99
Beschikbaar
The boss sleeps here deurhanger

Metalen deurhanger met sticker met de tekst; The boss sleeps here Do not disturb. Leuk om cadeau te geven. De deurhanger kan aan iedere deurkruk opgehangen worden. Grappig cadeau.

€2,99 €3,99
Beschikbaar
Love Nest Deurhanger

Metalen deurhanger met sticker met de tekst: Love Nest Do not disturb. Leuk om cadeau te geven. De deurhanger kan aan iedere deurkruk opgehangen worden. Grappig cadeau.

€2,99 €3,99
Beschikbaar
Hotel mama deurhanger

Metalen deurhanger met sticker met de tekst: Hotel mama 24/7 open. Leuk om cadeau te geven. De deurhanger kan aan iedere deurkruk opgehangen worden. Grappig cadeau.

€2,99 €3,99
Beschikbaar
Niet storen tenzij je bier hebt deurhanger

Metalen deurhanger met sticker met de tekst: Niet storen Tenzij je bier hebt. Leuk om cadeau te geven. Geef in combinatie met een bierpakketje. De deurhanger kan aan iedere deurkruk opgehangen worden. Grappig cadeau.

€2,99 €3,99
Beschikbaar
Chill Out Zone Deurhanger

Metalen deurhanger met sticker met de tekst: Chill out zone Don't disturb. Leuk om cadeau te geven. De deurhanger kan aan iedere deurkruk opgehangen worden. Grappig cadeau.

€2,99 €3,99
Beschikbaar
The Queen sleeps here deurhanger

Metalen deurhanger met sticker met de tekst: The Queen sleeps here. Leuk om cadeau te geven. De deurhanger kan aan iedere deurkruk opgehangen worden. Grappig cadeau.

€2,99 €3,99
Beschikbaar