Honeycomb Waaier Blauw

Prachtige blauwe Honeycomb Waaiers Paper Fans met een doorsnede van 45cm. De papieren waaiers worden plat verzonden en u kunt ze makkelijk uitvouwen en met paperclips vastmaken (worden bijgeleverd).

€1,99
Beschikbaar
Honeycomb Waaier Zalm Roze

Zalm Roze honeycomb waaier van ongeveer 45cm. Leuke versiering voor elk feestje. We verkopen de waaiers ook in andere kleuren.

€1,99
Beschikbaar
Honeycomb Waaier Ivoor

Ivoor honeycomb waaier van ongeveer 45cm. Leuke versiering voor elk feestje. We verkopen de waaiers ook in andere kleuren.

€1,99
Beschikbaar
Honeycomb Vlindereffect Bol Gekleurd

Gekleurde Bol honeycomb met vlindereffect van ongeveer 30cm. Leuke versiering voor elk feestje. Scherp geprijsd en snel in huis!

€2,60
Beschikbaar
Honeycomb Fun Bol Gekleurd

Gekleurde Fun Bol honeycomb van ongeveer 30cm. Leuke versiering voor elk feestje. Scherp geprijsd en snel in huis!

€2,60
Beschikbaar
Honeycomb Waaier Turquoise

Turquoise honeycomb waaier van ongeveer 45cm. Leuke versiering voor elk feestje. We verkopen de waaiers ook in andere kleuren.

€1,99
Beschikbaar
Honeycomb Waaier Mint Groen

Mint groene honeycomb waaier van ongeveer 45cm. Leuke versiering voor elk feestje. We verkopen de waaiers ook in andere kleuren.

€1,99
Beschikbaar
Honeycomb Waaier Groen

Prachtige groene Honeycomb Waaier Paper Fans met een doorsnede van 45cm. De papieren waaier wordt plat verzonden en u kunt ze makkelijk uitvouwen en met paperclips vastmaken (worden bijgeleverd).

€1,99
Beschikbaar
Honeycomb Waaier Rood

Prachtige rode Honeycomb Waaier Paper Fans met een doorsnede van 45cm. De papieren waaier wordt plat verzonden en u kunt ze makkelijk uitvouwen en met paperclips vastmaken (worden bijgeleverd).

€1,99
Beschikbaar
Honeycomb Waaier Rainbow

Prachtige gekleurde Honeycomb Waaier Paper Fans met een doorsnede van 45cm. De papieren waaier wordt plat verzonden en u kunt ze makkelijk uitvouwen en met paperclips vastmaken (worden bijgeleverd).

€1,99
Niet beschikbaar
Honeycomb Waaiers Wit/Zilver

Twee leuke witte waaiers met zilveren printjes. De waaier met zilveren polka dot stippen heeft een doorsnede van 30cm en de waaier met zilveren ringen heeft een doorsnede van 40cm.

€5,99
Beschikbaar
Honeycomb Waaiers Wit/Goud

Twee leuke witte waaiers met gouden printjes. De waaier met gouden stippen heeft een doorsnede van 30cm en de waaier met gouden ringen heeft een doorsnede van 40cm.

€5,99 €5,99
Beschikbaar
Honeycomb Rood Hart - 30cm

Leuke versiering voor een romantische dag/avond Rode Hart Honeycomb 30cm Groot. Leuk voor Valentijnsdag of voor een Bruiloft. Of verras je geliefde met een kamer vol hartjes.

€2,25
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    MOMENTEEL ZIJN WIJ PER MAIL NIET TE BEREIKEN VOOR VRAGEN BEL NAAR 0299-425593 Verbergen