Zwarte 18th Birthday Sjerp

Leuke Zwarte Sjerp met zilveren 18th birthday print. Leuk om de jarige job extra in het zonnetje te zetten. We hebben de sjerpen ook met knipperlichtjes of met andere leeftijden.

€6,95
Niet beschikbaar
40 and Fabulous sjerp ivoor met rose goud

40 and Fabulous sjerp ivoor met rose gouden tekst. Deze nieuwe sjerp heeft een sjieken uitstraling door de combinatie van ivoor en rosé goud. De sjerp is 10cm breed en 170cm lang.

€7,95
Niet beschikbaar
Roze Sweet 16 Sjerp Met Lichtjes

Roze sjerp met 'Sweet 16' opdruk en lichtjes. Verras de jarige en geef haar deze leuke sjerp cadeau!

€7,95
Niet beschikbaar
Roze Sarah 50 jaar Sjerp

Leuke Roze Sarah 50 jaar Sjerp 11x88cm. Leuke aankleding voor Sarah. Ruim assortiment met originele versiering voor een speciale 50ste Sarah verjaardag.

€4,95 €5,99
Beschikbaar
Roze It's my Birthday Sjerp met Lichtjes

Roze It's my Birthday Sjerp met Knipperlichtjes met aan/uit knopje voor LED lichtjes. Leuke aankleding voor een speciale jarige. Zet haar extra in 'the spotlights' met deze leuke verjaardag sjerp.

€7,95
Niet beschikbaar
Roze 18th Birthday Sjerp Met Lichtjes

Roze 18th Birthday Sjerp met Knipperlichtjes met aan/uit knopje voor LED lichtjes. Leuke aankleding voor een speciale jarige. Zet haar extra in 'the spotlights' met deze leuke verjaardag sjerp.

€7,95
Niet beschikbaar
Zwarte Happy Birthday Sjerp

Zwarte Sjerp met Zwarte Tekst:Happy Birthday. Aan de bovenkant van de sjerp staat met strass steentjes geschreven: Happy Birthday. Leuke aankleding voor een speciale jarige.

€6,95
Beschikbaar
Roze Birthday Girl Sjerp met Lichtjes

Roze Birthday Girl Sjerp met Knipperlichtjes met aan/uit knopje voor LED lichtjes. Leuke aankleding voor een speciale jarige. Zet haar extra in 'the spotlights' met deze leuke verjaardag sjerp.

€7,95
Niet beschikbaar
18th Birthday sjerp ivoor met rose goud

18th Birthday sjerp ivoor met rose gouden tekst. Mooie sjerp voor een speciale 18e verjaardag. De rosé gouden tekst geeft de sjerp een sjieken uitstraling. De sjerp is ongeveer 170cm lang (rondom) en 10cm breed.

€7,95
Niet beschikbaar
It's my birthday sjerp ivoor met rose goud

Leuke It's my birthday sjerp ivoor met rosé gouden tekst. Deze sjerpen hebben een sjieken uitstraling. De sjerp is 10cm breed en 170cm lang (rondom).

€7,95
Beschikbaar
Zwarte Sjerp 50 And Fabulous

Zwarte sjerp met roze '50 And Fabulous' opdruk en sterretjes print. Verras de jarige Sarah en geef haar deze leuke sjerp cadeau!

€5,95
Niet beschikbaar
30th Birthday sjerp ivoor met rose goud

30th Birthday sjerp ivoor met rose gouden tekst. Leuk cadeau voor een speciale 30ste verjaardag. De sjerp is 10cm breed en 170cm lang (rondom). One size fits most.

€7,95
Beschikbaar
Roze 30 And Flirty Sjerp Met Lichtjes

Roze sjerp met '30 And Flirty' opdruk en lichtjes. Verras de jarige en geef haar deze leuke sjerp cadeau!

€7,95
Beschikbaar
Birthday Girl sjerp ivoor met rose goud

Birthday Girl sjerp ivoor met rose gouden tekst. Sjieken sjerp voor een speciale jarige job. Helemaal van deze tijd.

€7,95
Beschikbaar
Roze 21 Today Sjerp Met Lichtjes

Roze sjerp met '21 Today' opdruk en lichtjes. Verras de jarige en geef haar deze leuke sjerp cadeau!

€7,95
Beschikbaar
21st Birthday sjerp ivoor met rose goud

21st Birthday sjerp ivoor met rose goudkleurige tekst. Leuke tekst voor een speciale 21ste verjaardag. Helemaal van deze tijd met rosé gouden tekst. We verkopen nog meer rosé gouden versiering.

€7,95
Beschikbaar
Zwarte 40 And Fabulous Sjerp

Leuke zwarte sjerp met zilveren 40 and fabulous sjerp print. Leuk om de jarige job extra in het zonnetje te zetten. We hebben de sjerpen ook met knipperlichtjes of met andere leeftijden.

€6,95
Niet beschikbaar
Roze 50 And Fabulous Sjerp Met Lichtjes

Roze sjerp met '50 And Fabulous' opdruk en lichtjes. Verras de jarige Sarah en geef haar deze leuke sjerp cadeau!

€7,95
Niet beschikbaar
Zwarte Sjerp 21 Today

Zwarte sjerp met roze '21 Today' opdruk en sterretjes print. Verras de jarige en geef haar deze leuke sjerp cadeau!

€5,95
Beschikbaar
Fuchsia Roze 30 and Flirty Sjerp

Fuchsia Roze Sjerp met Zwarte Tekst: 30 and Flirty. Aan de bovenkant van de sjerp staat met strass steentjes geschreven: Happy Birthday. Leuke aankleding voor een speciale jarige.

€6,95
Beschikbaar
Fuchsia Roze 50 And Fabulous Sjerp

Fuchsia Roze Sjerp met Zwarte Tekst: 50 And Fabulous. Aan de bovenkant van de sjerp staat met strass steentjes geschreven: Happy Birthday. Leuke aankleding voor een speciale jarige.

€6,95
Beschikbaar
Fuchsia Roze 40 And Fabulous Sjerp

Fuchsia Roze Sjerp met Zwarte Tekst: 40th Birthday. Aan de bovenkant van de sjerp staat met strass steentjes geschreven: Happy Birthday. Leuke aankleding voor een speciale jarige.

€6,95
Niet beschikbaar
Fuchsia Roze 30th Birthday Sjerp

Fuchsia Roze Sjerp met Zwarte Tekst: 30th Birthday. Aan de bovenkant van de sjerp staat met strass steentjes geschreven: Happy Birthday. Leuke aankleding voor een speciale jarige.

€6,95
Niet beschikbaar
Fuchsia Roze 21 Today Sjerp

Fuchsia Roze Sjerp met Zwarte Tekst: 21 Today. Aan de bovenkant van de sjerp staat met strass steentjes geschreven: Happy Birthday. Leuke aankleding voor een speciale jarige.

€6,95
Beschikbaar